ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.1.2022 | 16:19

ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Γνωριζαμε ο ενας τον αλλον καθως σερβιτορα εγω, σερβιτορος αυτος, τα μαγαζια μας ηταν απεναντι το ενα με το αλλο. Υπηρχε φλερτ πολλων μηνων και απο τις 2 μεριες. Ξεκινησαμε να μιλαμε απο σοσιαλ για αρκετο καιρο συνεχεια.. Μεχρι που βρεθηκαμε στο σπιτι του. Καναμε σεξ (10λεπτων απογοητευση) και μετα απο ωρα με γυρισε σπιτι. Δεν ξανα εστειλε. Εμενα ομωσ μου εχει μεινει αυτος ο ανθρωπος και ενα γιατι το εκοψε τοσο αποτομα ενω μλουσαμε καιρο;
18
 
 
 
 
σχόλια

Κάτι δεν πήγε καλά με το σεξ, ξεκάθαρα. Δε νομίζω ότι σκοτώνεις για καιρό τον χρόνο σου να μιλάς και να φλερτάρεις για να κάνεις ένα σεξ δέκα λεπτών και μετά να βρίσκεσαι στη δύσκολη θέση να βλέπεις τον άλλο κάθε μέρα απέναντι.
Δεν ήταν δική του αποτυχία ή δική σου, δεν ταιριάξατε. Συμβαίνει. Ήταν και για σένα απογοήτευση. Τώρα εντάξει είναι και αμήχανο να το συζητήσετε.

Προφανως δε του αρεσε πολυ το σεξ μαζι σου. Αλλα απ' οτι καταλαβα ουτε εσενα σου αρεσε. Μπορει δυο ανθρωποι να αρεσει ο ενας στον αλλο αλλα στο σεξ να μην υπαρχει χημεια. Συμβαινουν αυτα. Μπορει να εχει αυτος τα δικα του θεματα. Να καταλαβε οτι δεν σου αρεσε και πολυ το σεξ μαζι του και να ντραπηκε. Ξεχνα το και προχωρα παρακατω.

Κλασική περίπτωση! Πήρε αυτό που ήθελε και μετά καπνός! Όσο και να αναρωτιέσαι για το γιατί, ίσως να μην πάρεις και ποτέ απάντηση. Προσπάθησε να το ξεπεράσεις και με τον χρόνο σου θα γνωρίσεις κάποιον που θα έχετε τις ίδιες επιθυμίες.

Η ομιλία από τα σόσιαλ είναι για να σκοτώνει κάποιος τον χρόνο του. Μην την παίρνεις τόσο σοβαρά την επόμενη φορά . Πέρα από αυτό , αυτό που τον συνέδεε μαζί σου απότι φαίνεται είναι η σεξουαλική έλξη (γιαυτό και επιδίωξε συνάντηση στο σπίτι) η οποία έγινε πράξη οπότε τώρα δεν υπάρχει κάτι άλλο να σας συνδέει για να συνεχιστεί η κατάσταση , ούτε θέλει επαναλήψεις αυτού απότι φαίνεται. Δεν σου έχει μείνει ο άνθρωπος, κακή εμπειρία και πλήγωμα σου εγωισμού σου σου έχει μείνει , it's ok. Του έδωσες πολύ χρόνο από τη ζωή σου νομίζω τόσο καιρό. Καταλαβαίνεις ότι ένας άνθρωπος που μας κρατάει για δέκα λεπτά και δεν μας ξαναμιλάει δεν νοιάζεται για τα συναισθήματά μας , έτσι? Εάν δεν αντέχεις τις συνέπειες των επαφών της μίας φοράς θα σου έλεγα να μην ξαναπάς σε σπίτι κάποιου απτην αρχή και να βγαίνεις ραντεβού για την δική σου ψυχική γαλήνη :) Η αλήθεια είναι ότι ένας άνθρωπος που ξοδεύει τόσο καιρό σε φλερτ και σόσιαλ ,χωρίς να σου δείχνει κάτι χειροπιαστό, δεν είναι έμπιστος και θα μπορούσε να σου φερθεί με τον οποιονδήποτε τρόπο.

Μήπως για τα 10λεπτών σεξ απογοήτευση;; Θέλω να πω...μήπως σκέφτεται κι εκείνος το ίδιο;; Γιατί κορίτσια να λέμε την αλήθεια...καμιά φορά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα και "προβλήματα ακράτειας". Μπορεί ας πούμε να σημαίνει πως ο άλλος... δεν μας εμπνέει να το πάμε μαζί του μαραθώνιο (όχι μόνο το σεξ). Είναι αμφίδρομο δηλαδή το άθλημα και θέλει προσπάθεια και ικανότητες κι από τις δύο πλευρές...
Αυτό βέβαια είναι απλώς μία υπόθεση.

Μπορεί να ξενέρωσε για το 10λεπτο και να αισθάνεται λίγο ντροπή για τον εαυτό του.
Αλλά επίσης μπορεί και να μην θέλει να σε ξαναδεί γιατί απλά ήθελε μια ξεπέτα.

Μπορεί και να ήσουν ξενέρωτη στο σεξ και να μην θέλει να βρεθείτε πάλι.

Προσπάθησε να του στείλεις και αν απαντήσει τότε βρεθείτε πάλι να μιλήσετε και ίσως να είναι καλύτερη η 2η φορά.
Αν και φαίνεται να έχει τελειώσει το θέμα.

Πήρε αυτό που ήθελε από εσένα, μπορεί να μην ενθουσιάστηκε κιόλας, και προχωράει στην επόμενη. Αυτό που σίγουρα έχεις ακούσει δηλαδή, "next please".