ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.1.2022 | 10:23

Φιλιά με έρωτα

Για πόσο μπορεί να συμβαίνει; Να διατηρείται μία φιλία που είχε εξελίχθει κάποια στιγμή σε φλερτ που οι συνθήκες δεν άφησαν να ευδοκιμήσει, να υπάρχουν αισθήματα ανομολογητα και συνεχίζει ως φιλία που πραγματικά θα ήταν ιδανική και χωρίς το ερωτικό στοιχείο στο μυαλό. Τι μπορεί να κάνει μια τέτοια σχέση να κρατάει έτσι;Είναι αληθινή φιλία πέρα από όλα ή ο λόγος ύπαρξης της είναι να τρέφεται η ελπίδα ότι κάπου κάπως κάποτε; Υ.Γ. Με το μαλακό, σας παρακαλώ.
9
 
 
 
 
σχόλια

Iσως και πότε δεν θα το μάθεις, να είμαι το άτομο για το οποίο γράφεις,ίσως και οχι. Αυτό που έχω να σου απαντήσω, γιατι είμαι κάποια που νιώθει το ίδιο ίσως για κάποιον άλλον και μπορεί να καταλαβει, ότι το πιο αγνό και το πιο όμορφο αίσθημα είναι η φιλία,αναλοιωτο στο χρόνο .Πολλές φορές η αγάπη μας για τους ανθρώπους που μας συντροφεύουν και οι αρχές μας ή οι περιστάσεις πρέπει να κρατούν τις ισορροπίες. Η αγάπη ομως δεν χάνεται. Για να είναι φιλια, έτσι θα παραμείνει και η ρίζα είναι η αγάπη, οχι η σεξουαλικη επαφή κατ ανάγκην. Για μένα είναι εφικτό και είσαι τυχερός,στην τελική κανεις δεν είναι κανενός . Καλή δύναμη και ευχαριστώ για το φως.

Το να υπάρχει η ελπίδα ότι -καπου ,κάπως,καποτε- σαμποτάρει την φιλία γιατί προσθέτει συναισθήματα κτητικότητας, ζήλιας και απογοήτευσης σε περίπτωση που ο άλλος προχωράει σε άλλες σχέσεις , είτε απλά δεν μας δίνει την προσοχή που επιθυμούμε. Εάν η ερωτική ματιά έπαυε να υπάρχει τότε ναι πρόκειται για ξεκάθαρη φιλία. Γενικότερα σκέψου κατά πόσο πρόκειται για φιλία ή διατήρηση μιας φαντασίωσης έρωτα που έχεις ανάγκη . Από κει και πέρα το πώς διαχειρίζεσαι όλο αυτό και το τι αντέχεις είναι δικές σου επιλογές και απόλυτα σεβαστές. Όσο υπάρχουν ανομολογητα συναισθήματα υπάρχει και μια αλήθεια που δεν θες να αντικρίσεις . Διατήρησε την φιλία αν θες αλλά να είσαι προσγειωμένος στην πραγματικότητα πάντοτε.

Απλή λογική ρε παιδιά.
Φυσικά και δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα. Δεν υφίσταται πραγματική φιλία από την στιγμή που υπάρχει ο ερωτικός παράγοντας.
Να είστε ξεκάθαροι με τα αισθήματα σας. Τόσο δύσκολο είναι δηλαδή?!

Και κάτι τελευταίο, αν πραγματικά θέλατε θα το είχατε καταφέρει να είστε μαζί. Οι συνθήκες δεν παίζουν ιδιαίτερο ρόλο αν το θέλετε πραγματικά.

μπορει να διατηρηθει, σε καμια περιπτωση κολλητη, με την προϋποθεση πως δεν εχει παιχτει σεξ. τι μπορει να την κανει να κραταει; το αισθημα παει κι ερχεται. αρα ισως ο φοβος της μοναξιας ή η ελλειψη αλλων επιλογων τη δεδομενη στιγμη.

Υποβόσκει το ερωτικό κομμάτι που ο καθένας απο εσάς το κρατάει κλειδωμένο. Για τους δικούς σας λόγους. Δεν νομίζω πως μπορεί να κρατήσει η φιλία. Ερωτικό πάθος και πλατωνική φιλία δεν συμβαδίζουν ποτέ!!!

Σεισμός