ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.1.2022 | 02:39

Hσουνα φίλε μου για μας , ο πρίγκιπας της μοναξιάς.

Πριν λίγες μέρες έκλεισα τα 40 μου. Ολομόναχος. Για να ακριβολογώ δεν είμαι ολομόναχος είμαι άνεργος συμβασιούχος και μένω στο πατρικό μου με γονείς. Σχεσάκιας δεν είμαι ουτε ήμουν ποτέ. Είμαι στην σπάνια κατηγορία των ανθρώπων που δεν έχουν κάνει σχέση με κοπέλα και το γυναικείο σώμα το γνώρισα μόνο μεσω του πληρωμένου έρωτα. Το πιο θλιβερό απο όλα ειναι ότι κάποιος γνωστός μου ειχε πει πριν περίπου ένα χρόνο οτι εσυ μπορείς να χεις όποια θέλεις , όταν ταν ειπα οτι δεν εχω κανει ποτέ σχέση έμεινε να με κοιτά αποσβολωμένος κανα πεντάλεπτο , δεν το πίστευε, με λυπήθηκε. Τώρα που το σκέφτομαι και γω με λυπάμαι.
25
 
 
 
 
σχόλια

'Σχεσάκιας δεν είμαι ουτε ήμουν ποτέ.' Να γιατι δεν εκανες σχεση, αρα δεν ψαχνουμε το γιατι. Τωρα εσυ γιατι ακριβως λυπηθηκες τον εαυτο σου επειδη σε λυπηθηκε καποιος αλλος; ο καθε αλλος που βρισκεται σε σχεση πιστευεις πως εχει κλεισει καποιο συμβολαιο αιωνιας απαλοιφης της μοναξιας ή αιωνιας παραμονης σε αυτη; λογικο ειναι παντως πως η ζωη ειναι σχετικα μεγαλη για να τη βγαλει κανεις εντελως μονος. η συντροφικοτητα ειναι καλο πραγμα. Νεοτατος εισαι, αν ενιωσες πρωτη φορα την αναγκη για συντροφικοτητα μεσα απο μια σχεση ξεκινα το φλερτ. προσπαθησε επισης να βρεις δουλεια και ξεκινα να φτιαχνεις πλανο για το πως θα φυγεις απο το πατρικο. αυτο θα ενισχυσει καθοριστικα την αυτοπεποιθηση σου και θα εξολοθρευσει καθε ταση αυτολυπησης. γιατι αληθεια πηγαινες τοσα χρονια σε πληρωμενο ερωτα, τη στιγμη που υπαρχουν παρα πολλες γυναικες εξω με σημαντικη πιθανοτητα να μη θελουν κατι σοβαρο;

φίλε, θα σου πω κάτι που λέω και στον εαυτό μου (πιο εύκολο στα λόγια αποτι στην πράξη φυσικα). Είσαι 40, Chances are, oτί θα ζήσεις μέχρι τα 80 σου. Τι σημαίνει αυτό; ΄΄Οτι η μισή ζωή είναι μπροστά σου. Τι θες να κάνεις με αυτή τη ζωή; Σήκω πάνω με βοήθεια και κινητοποιήσου, έχεις πολύ δρόμο μπροστά σου,

Προς lazycat

Φυσικά και αν κάποιος ή κάποια είναι 40 θεωρείται νέος άνθρωπος. Αλλά δυστυχώς όσο μεγαλώνει κανείς, δεν γίνεται πιο νέος και όλοι μέσα μας θέλουμε να ζήσουμε τον έρωτα στα νιάτα μας και όχι στα γεράματα. Στα 70 μας ή 80 μας θέλουμε να έχουμε ευχάριστες εμπειρίες και αναμνήσεις και όχι να νιώθουμε άδειοι που δεν ζήσαμε κάτι. Αυτό που λένε σε κάποιον πως ''όλη τη ζωή την έχεις μπροστά σου'',για μένα ισχύει όταν κάποιος είναι μόλις 20 και άνω. Οι υπόλοιποι την έζησαν αυτή την ηλικία και δεν αποκόμισαν κάτι που τους έκανε ευτυχισμένους. Δεν πρέπει σαφώς ο εξομολογούμενος να απογοητεύεται όπως και ο καθένας μας, αλλά να είναι αισιόδοξος πως όλα αργά ή γρήγορα θα αλλάξουν στο καλύτερο...

Προς lazycat ,

Το αν θα ζήσει κάποιος η κάποια μέχρι τα 80 δεν βασιζομαστε σε πιθανότητες αλλα σε δεδομένα (οπως το αν τρέφεται υγειϊνά, αν γυμνάζεται και αν ναι ποσο συχνά γυμνάζεται, πόσο ευχαριστημένος είναι απο την ζωή του, αν οι προγονοι του πέθαναν απο αρρωστιες πάνω τα 80 και αλλα ).
Οπότε καλό είναι να μην στηρίζεστε σε πιθανότητες.

Προς rozestar

Το όλη τη ζωη μπροστά σου είναι άτοπο να το πεις στον άλλο σε όποιαδηποτε ηλικια και να ειναι ο αλλος
Ξέρεις γιατi;
Διότι κανεις μας δεν ξέρεις εκ των προτέρων ποσο χρονια θα ζήσει.

Φιλικα
Αρχαιολόγος

Πως; Έχει σημασία αν θα το πει αρχαιολόγος γιατί αυτοί ξέρουν! Χαχα

Παράδειγμα...

"Το αν θα ζήσει κάποιος η κάποια μέχρι τα 80 δεν βασιζόμαστε σε πιθανότητες αλλά σε δεδομένα όπως το αν τρέφεται υγιεινά"

Οι αρχαιολόγοι μελετάνε την οδοντοστοιχία και μπορούν να πουν αν το άτομο τρεφόταν σωστά.

"αν γυμνάζεται και αν ναι ποσο συχνά γυμνάζεται"

Ένας αρχαιολόγος οδηγείται σε αυτά τα συμπεράσματα πχ, από τοιχογραφίες και αγγεία που ίσως αναπαριστούν αθλητικές δραστηριότητες οπότε μπορεί να πει.

"πόσο ευχαριστημένος είναι απο την ζωή του, αν οι προγονοί του πέθαναν απο αρρώστιες πάνω τα 80 και άλλα."

Αυτά ενδεχομένως θα μπορούσε να τα γνωρίζει από συγγράμματα όπως αυτή εδώ η εξομολόγηση και επιγραφές - τίτλους. Μπορεί να είναι digital archaeologist (το κουφό είναι ότι αυτό υπάρχει).

Τώρα βέβαια, το να είσαι 40 και να απαντάει για τη ζωή και τις σχέσεις σου ένας αρχαιολόγος...δεν είναι και το καλύτερο αλλά πιστεύω το κάνει καλοπροαίρετα.

Μην αυτομαστιγώνεσαι βρε συ. Επιλογή σου δεν ήταν να μην κάνεις σχέσεις? Άσε το τι γνώμη έχουν οι άλλοι για σένα. Μπορεί όντως να μπορούσες να έχεις όποια θέλεις. Δεν ήθελες καμία και αυτό είναι σεβαστό. Ψάξε για δουλειά, όλο και κάτι θα βρεθεί, έχεις το ατού της συγκατοίκησης με την οικογένεια, οπότε όταν θα μπορέσεις θα συνεισφέρεις κι εσύ. Μην σε λυπάσαι, δεν είσαι για λύπηση.

Καταρχάς σε ευχαριστώ για την απάντηση σου.
Η επιλογή μου δεν ήταν να μην ειχα σχεση. Εφαγα αρκετές χυλόπιτες απο κοπέλες οι οποίες είχαν σχέση με άλλους και με απέρριψαν. Αν έβρισκα μόνιμη δουλειά ενδεχομένως να λυνόταν το πρόβλημα,

ο εξ.

Θα ακουστεί ουτοπικό, όμως μην το βάζεις κάτω. Οκ, έκανες λάθος επιλογές στο θέμα των γυναικών όμως κι αυτό μπορεί να αλλάξει , ξέρεις πόσες ακόμα υπάρχουν εκεί έξω?? Πόσοι διαφορετικοί χαρακτήρες, γυναίκες που ψάχνουν ίσως ότι κ εσύ. Το κομμάτι της δουλειάς είναι ένα μεγάλο αγκάθι, αλλά μην απελπίζεσαι, κυνήγησε το, δεν μπορεί θα βρεθεί κάτι. Αν μπορείς μόνο, να σκέφτεσαι θετικά, μην παραδίνεσαι . Εγω στο εύχομαι πάντως.

Δεν το βάζω κάτω κούκλα απλα στεναχωριέμαι και νομιζω ότι ειναι ανθρώπινο και λογικό.
Το κομμάτι της δουλειας είναι όντως αγκάθι αλλα το κυνηγάω να το λυσω .
Σε ευχαριστω για τα καλα σου λόγια.

Ο εξ.

Το να δίνεις εσύ συμβουλές με nickname "ο αλλοπρόσαλλος" να πάει κάποιος σε ψυχολόγο - ψυχίατρο είναι σαν ένας ληστής που έχει μπουκάρει σε ένα σπίτι να λέει σε αυτόν που ληστεύει να φωνάξει την αστυνομία.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ