ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.1.2022 | 20:58

Money

Δεν είναι η καλή εμφάνιση ούτε τα πτυχία που μετράνε.Μεγαλύτερη βαρύτητα έχει σήμερα το χρήμα για άντρες και για γυναίκες.Εμφανισιακά η συντριπτική πλειοψηφία είναι μέσος όρος άσχετα που οι γυναίκες έχουν χίλια μέσα να φαίνονται πιο ωραίες.Είναι μύθος ότι οι μόνο οι γυναίκες κοιτάζουν το προτοφόλι, δείξτε μου μια κοπέλα με καλό μισθό και δικό της σπίτι που να μην έχει άπειρες προτάσεις για σχέση και γάμο.Απλά είναι λιγότερες από τους άντρες αλλά υπάρχουν.Μια γνωστή μου είναι 36 έχει δική της επιχείρηση βγάζει στανταράκι καθαρά 3.000 το μήνα και έχει αγοράσει το διαμέρισμα στο στο οποίο μένει μόνη της.Ένα Λύκειο έχει τελειώσει αλλά είναι δουλευταρού και κατάφερε μετά από πολύ κόπο να στήσει δική της δουλειά.Εμφάνιση μέτρια.συμπαθητική αλλά οι άντρες κάνουν ουρά.Εξτραδάκι μπόνους δεν ασχολείται να ανεβάζει φωτο στα σοσιαλ αν έτρεχε κομμωτήρια και βαφόταν συν φίλτρα θα έδειχνε τοπ μόντελ.Αυτή η κοπέλα παντρεύεται όποτε θέλει αξιόλογο άντρα αν ήταν άνεργη ή φτωχαδάκι που μένει ακόμη με γονείς η πισίνα των υποψηφίων δεν θα ήταν τόσο μεγάλη.Αντίθετα άπειρες που είναι εντυπωσιακές περιποιούνται πάρα πολύ κάνουν γυμναστική δεν βρίσκουν σύντροφο ή κάποιον αξιόλογο να παντρευτούν.Το ίδιο ισχύει και για άντρες όσοι έχουν λεφτά τους την πέφτουν αδιάκοπα πολλές κοπέλες ανεξάρτητα αν είναι ωραίοι κοντοί ή ψηλοί.
19
 
 
 
 
σχόλια

Στόχος είναι τα λεφτά που θα πας χωρίς αυτά;;; Όπως έλεγε και η αγαπητή Τζούλια! 😂😂😂
Καλή μου, ναι υπάρχουν και άντρες τυχοδιώκτες, άντρες με καλό στάτους που θέλουν κάτι ανάλογο δίπλα τους για να μην τα πληρώνουν όλα οι ίδιοι ή έχουν γονείς που δε δέχονται φτωχαλες νύφες.
Οι γυμνασμενες φωτομοντέλες έχουν πέραση όμως επειδή έχει παραγινει το κακό με δαυτες δίνουν αμέσως την εντύπωση ότι ψάχνουν άντρα με φράγκα και πόσοι είναι στην Ελλάδα οι άντρες με πολλά λεφτά;
Θα σου πω τι γίνεται όμως. Ναι μεν υπάρχει και η κατηγορία των ανδρών που αναφέρεις όμως οι άντρες μπορούν να αγαπήσουν μια γυναίκα απλά και μόνο για την ύπαρξή της. Πόσες γυναίκες θα μπορούσαν να κάνουν το ίδιο με έναν πολύ φτωχό άντρα όμως;
Επειδή υποψιάζομαι ότι δεν είσαι ευκατάστατη, εσύ δε μας είπες, θα ερωτευοσουν έναν αφραγκο νεαρό;

@Little goat

Μην περιμένεις να παραδεχτεί καμιά την αλήθεια. Οι περισσότερες μπλα μπλα είναι.

Υ.Γ. Μια από τις τεράστιες προσωπικότητες της σύγχρονης Ελλάδας η Τζούλια. λολ

Αυτά που γράφεις δεν ισχύουν. Αν η γυναίκα είναι απλά εμφανίσιμη και χωρίς λεφτά, μια χαρά μπορεί να χτυπήσει φλέβα χρυσού. Οι άνδρες της αντίστοιχης θέσης της είναι οι καταδικασμένοι. Δες μόνον γύρος σου κοπέλες της διπλανής πόρτας πισω από το τιμόνι suv του άνδρα τους και θα καταλάβεις.

Δεν προκύπτει από πουθενά πως οι υποψήφιοι σύντροφοι των οικονομικά ανεξάρτητων γυναικών είναι αξιόλογοι ενώ των εντυπωσιακών γυναικών όχι. Οπότε βρίσκω άτοπη την σύγκριση αυτη.
Σε περίπτωση πάντως που ξέρεις άπειρες εντυπωσιακές γυναίκες που αδυνατούν να βρουν σύντροφο, πες στους φίλους μας εδώ που να πάνε να τις βρούνε. 😆

Σύμφωνω απόλυτα έχεις δίκιο. Και να σου πω οι άντρες κοιτάνε πολύ περισσότερο τα λεφτά να σου πω. Γιατί εγώ ξέρω και άντρες με καλό εισόδημα και εμφανίσιμους που δεν βρίσκουν. Από την άλλη γυναίκες με αυτά τα προσόντα βρίσκουν την άλλη μέρα.

Εφόσον λοιπόν αυτοσαρκάζεσαι κατά τεκμήριο με έντιμο τρόπο, θα αναγνωρίζεις ότι σε χώρες με πανίσχυρα αφεντικά που διοικούν εταιρείες με ενεργητικό πολλαπλάσιο του ΑΕΠ της Ελλάδας, παρέχουν μισθούς στο προσωπικό τους που καταρρίπουν τα θεωρήματά σου. Κατά τα λοιπά, καλή καρδιά και πάντα με πορτοφόλι γεμάτο εύχομαι. Χαιρετώ εγκάρδια.

Ασφαλώς και είναι υψηλότεροι οι μισθοί στις ισχυρές καπιταλιστικές χώρες όπως και το κόστος ζωής (ενοίκια κυρίως) είναι ακριβότερο. Τελικά αυτό που μένει στον περισσότερο κόσμο μπορεί να είναι λίγο περισσότερο ή το ίδιο με εδώ. Αν και υπάρχουν ευκαιρίες ώστε να ανελιχθείς στο εξωτερικό που μπορεί να επιτύχεις σημαντικά υψηλότερο μισθό αν τις αξιοποιήσεις, αλλά θα το εντάξω στις εξαιρέσεις.
Γενικά σε όλες τις αναπτυγμένες καπιταλιστικές χώρες υπάρχει ένα επίπεδο μισθών και ένα επίπεδο διαβίωσης τέτοιο ώστε να μην οδηγεί τους εργαζόμενους να βρεθούν σε τόσο άθλια κατάσταση ώστε να ξεσηκωθούν.

Απλά δεν καταλαβαίνω τώρα, θες να πιάσουμε οικονομικοπολιτική κουβέντα από εδώ; Είναι λίγο δύσκολο

Στο μύθο, το κάθε στοιχείο μπορεί να είναι τα πάντα .Γι' αυτ'ο στα παιδικά παραμύθια τα ζωάκια μιλούν,τα δέντρα κλαίνε, ο ήλιος χαμογελάει κλπ
" Τελικά αυτό που μένει στον περισσότερο κόσμο μπορεί να είναι λίγο περισσότερο ή το ίδιο με εδώ." Λάθος μεγάλο. Δες τα ποσοστά ανεργίας. Δες πόσο ανεξάρτητος και οικονομικά αυτόνομος είναι ο 25χρονος Ολλανδός software developer και πόσο ο Έλληνας.
"Γενικά σε όλες τις αναπτυγμένες καπιταλιστικές χώρες υπάρχει ένα επίπεδο μισθών και ένα επίπεδο διαβίωσης τέτοιο ώστε να μην οδηγεί τους εργαζόμενους να βρεθούν σε τόσο άθλια κατάσταση ώστε να ξεσηκωθούν." Εντελώς λάθος κι εκτός πραγματικότητας.. Δες στοιχεία αγοραστικής δύναμης άλλων χωρών, ποσοστά μη εξυπηρετούμενων δανείων, δείκτες τιμών καταναλωτή κλπ

Υπάρχουν και εξαιρέσεις πάντα. Η πλειοψηφία όμως των αντρών δεν θα απορρίψει κάποια εμφανίσιμη γυναίκα λόγω των οικονομικών της. Αντιθέτως, βλέπουμε συχνότερα να συμβαίνει οι γυναίκες να απορρίπτουν εμφανίσιμους άντρες λογω χρημάτων. Το παράδειγμα με την φίλη σου είναι λίγο ατυχές γιατί μας λες για μια γυναίκα σχετικά εμφανίσιμη με bonus την οικονομική της ανεξαρτησία και plus bonus ότι δεν ασχολείται με τα social. Ε, δεν μου κάνει εντύπωση που κάνουν ουρά οι άντρες για να παντρευτούν (όχι για άπλή σχέση) μια τέτοια γυναίκα. Το ενδιαφέρον εδώ θα ήταν να μας έφερνες ως παράδειγμα μια γυναίκα που ναι μεν είναι οικονομικά ανεξάρτητη και δεν ασχολείται με τα social αλλά είναι αντικειμενικά μη εμφανίσιμη. Αν λοιπόν σε αυτήν την περίπτωση έκαναν πάλι ουρά οι άντρες. Ε, ναι θα ήταν εντυπωσιακό κάτι τέτοιο. Αν και κατά την άποψή μου δεν θα συνέβαινε αυτό. Τώρα όσον αφορά τις περιπτώσεις των γυναικών που περιγράφεις οι οποίες είναι εντυπωσιακές και έχουν επενδύσει στην εμφάνιση τους και δεν βρίσκουν σύντροφο. Πιστεύω ότι δυσκολεύονται να βρουν σύντροφο για γάμο ενώ για απλή βραχυχρόνια σχέση σίγουρα έχουν προτάσεις. Προτάσεις για γάμο όχι για τον λογο ότι είναι μόνο εμφάνιση και οι άντρες όταν πάνε για γάμο υπολογίζουν και σε άλλα χαρακτηριστικά. Τέλος όσον αφορά τους οικονομικά ευκατάστατους άντρες η πλειοψηφία των γυναικών τους κυνηγούσε, τους κυνηγάει και θα τους κυνηγάει, ανεξάρτητα εξωτερικής εμφάνισης. Αυτό είναι κάτι που το βλέπουμε να συμβαίνει συνέχεια και όλοι έχουμε αντίστοιχο παράδειγμα στο στενό ή ευρύτερο φιλικό ή οικογενειακό μας περιβάλλον και εδώ δεν χωράει καμία αμφιβολία.

Red Judge συμφωνω. Η κοπεα ειναι σχετικα εμφανισιμη ,οπως λεει. Αρα ΕΙΝΑΙ εμφανισιμη. Και το σχετικα ειναι υποκειμενικος χαρακτηρισμος. Για οσους κανουν ουρα ειναι εμφανισιμη.
Οποτε τί συζηταμε;;
Αν δεν βλεποταν (σωμα-υψος-προσωπο) και κανανε ουρα οι αντρες επειδη ειχε ακινητο δικο της, τοτε θα το συζητουσαμε.