ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.1.2022 | 18:47

Τεμπέλης

Έχω μια σχέση εδώ και λίγους μήνες όμως βλέπω το αγόρι μου συνεχώς να τεμπελιάζει . Ξυπνάει το πρωί στης 9:00 τρωει πρωινό έπειτα κάθεται σπίτι ενώ εγώ και όλος ο κόσμος γενικά Ξυπνάει από της 7:00 να πάει για το μεροκάματο. Εγώ 24 ο ίδιος 25 σχολή ούτε που πατάει όλο σπίτι και βόλτες με τον κολλητό του . Όταν θυμηθεί δουλεύει αλλά όλοι μέρα κάθεται και με εκνευρίζει πάρα πολύ όλο αυτό. Σήμερα τον πήρα τηλέφωνο κατά το μεσημέρακι μιας και δουλεύω 8ωρο δεν μπορώ να μιλάω όλο στο κινητό και αυτός βγήκε για καφεδάκι με τον κολλητό... χθες το απόγευμα που βγήκα εγώ με φίλη μου έλεγε μην βγαίνεις μωρό μου να ξοδεύεις λεφτά και έξοδα και το ένα και το άλλο και μαλωσαμε .. μαλώνουμε γιατι όλο μου την λέει πήγα στο κομμωτήριο μου πήρε η κομμώτρια 15 ευρώ και το έκανε ολόκληρο θέμα λέει για μια ψαλίδα σου πήρε 15 ευρώ θα σε κουρευα εγώ του λέω έλεος ρε τσιγκούνη και μαλωσαμε . Γενικά εκτός από ότι δεν δουλεύει έχει 3 μέρες με έχει φάει με την ζήλια και την τοξικότητα πήγα χθες μετά το κωμμοτηριο στο γιατρό μου να πάρω κάτι εξετάσεις και έλεγε που ξέρω αν πας στο γιατρό δώσε μου τον στο τηλέφωνο να ακούσω τι λέτε.. μαλωσαμε πάλι γιατί του το έκλεισα στα μούτρα και γενικά δεν αντέχω τέτοιες συμπεριφορές του είπα αν συνεχίσει έτσι θα χωρισουμε .. Ηλικρινα το να δουλεύω και να περνάω και εγώ τα δικά μου και να έχω και την γκρίνια του που όλη μέρα κάθεται και δεν τον νοιάζει τίποτα με ξεπερνάει... Δεν θέλω να χωρίσω αλλά δεν βλέπω και φως δουλειά δεν ψάχνει κοιμάται όλη μέρα και δεν τον νοιάζει τίποτα.. και όπως και να το κάνουμε αν δεν έχεις μια ασχολία ένα μισθό πως θα ζήσεις? Τι θα περιμένει να του δίνω εγώ λεφτά? Δεν μαρεσουν οι άνθρωποι που δεν έχουν στόχους και ο δικός μου έχει καθίσει δεν κάνει τίποτα περνει το μισθό ο μπαμπάκας και όλα καλά εε όχι δεν είναι όλα καλά 25 είσαι όχι 10 χρονων παιδί.. Τι να πω ..
10
 
 
 
 
σχόλια

Τελικά δεν είναι μόνο τεμπελαρος έχει και άλλα 'καλα'.
Μην κάθεσαι με ανθρώπους που δεν εκτιμας και δε θαυμάζεις. Πρέπει να βρεις κάποιον ένα βήμα πιο μπροστά από σένα και όχι να τον σέρνεις να κάνει τα αυτονόητα.

"ενώ εγώ και όλος ο κόσμος γενικά ξυπνάει από της 7:00 να πάει για το μεροκάματο"
Ο κόσμος...του κόσμου στον οποίο ζεις εσύ. Ο φίλος σου φαίνεται πως ζει σε άλλο κόσμο. Στον φοιτητόκοσμο. Είναι αυτό που λένε...ο καθένας στον κόσμο του.

Έχει γούστο που είναι 25 και κάτι λειτουργεί ακόμα εκεί πέρα για να έχετε ένα σεξ και να μη θες να χωρίσεις. Έχεις δεθεί μαζί του λόγω συνήθειας, αλλά κατά βάθος χάνεις σεβασμό γι' αυτόν, γιατί δεν έχει στόχους, δεν έχει ζωή, είναι τεμπέλαρος, όπως το είπες. Και αυτός, αντί κάπως να κερδίσει το σεβασμό σου (μα προπαντώς, τον αυτοσεβασμό του), χρησιμοποιεί τη ζήλεια και τον έλεγχο νομίζοντας ότι αν τον φοβάσαι, τότε θα τον σέβεσαι. Πόση περισσότερη φτήνεια από μεριάς του πια.

L'oisiveté est la mère de tous les vices..
Αργία μητηρ πασης κακίας δηλαδη, εξου και οι εμμονες του για τα whereabouts σου και να τού δινεις ραπόρτο πού και με ποιον.
Αχ και εισαι ακομα στην αρχη, κατσε με τον κηφήνα σου και θα δεις και αλλα.

Και γιατί δεν έχεις χωρίσει ακόμα δεν το καταλαβαίνω.
24 χρονών είσαι,, οικονομικά ανεξάρτητη, δεν σε πήραν και τα χρόνια, τι σε κρατάει? Σε ελέγχει, γκρινιάζει για τα οικονομικά ΣΟΥ, αμφισβητεί γιατρούς, κομμωτές.. Μήπως να ξανασκεφτείς αυτό το "δεν θέλω να χωρίσω"?

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ