ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.1.2022 | 11:09

Καθυστέρηση μισθου

Βρίσκομαι στην πρωτη μου δουλειά εδώ και τρεις μήνες με προγραμμα ΟΑΕΔ. Στην ουσία με πληρώνει το αφεντικό μου και ο οργανισμός του γυρνάει ένα ποσοστό από το μισθό λίγο αργότερα. Από τους τρεις μήνες έχω πληρωθεί μόνο τον ένα. Δώρο Χριστουγέννων μου έβαλαν 30 Ιανουαρίου αφου το ζήτησα εγώ προσωπικά. Δυστυχώς επικρατεί η νοοτροπία του ότι μου κάνουν χάρη επειδή με πηραν χωρίς προυπηρεσία ( χωρίς να έχω κάνει κάποιο λάθος ή να επηρεάζει την απόδοση μου μέχρι τώρα). Να κάνω μια συζήτηση μαζί τους ή να φυγω απο την δουλειά; Έχει φτάσει να είναι θέμα επιβίωσης η όλη κατάσταση.
7
 
 
 
 
σχόλια

Στη θέση σου θα πήγαινα στον ΟΑΕΔ για τα σχετικά μήπως μπορούν να μου αλλάξουν εργοδότη. Όλο βλακείες! Δυστυχώς οι περισσότεροι αυτό ακριβώς κάνουν.

Αρχικά μπορείς να στείλεις βιογραφικά και γενικότερα να δεις τι παιζει από αγγελίες.
Ωστόσο προαπαθησε να διεκδικήσεις αυτά που δικαιουσαι κ ξεκαθαρισε τους ότι δεν εργαζεσαι για να γεμίζεις την ημέρα σου αλλά γιατί έχεις ανάγκη η δουλειά, είναι θέμα βιοπορισμού κ ξεκάθαρα ειναι υποχρέωση τους να σε πληρωνουν.
Όσο για καταγγελια κάνε απλώς να ξέρεις ότι δε θα τον κανουν κάτι....θα πρεοει να κάνεις αρχικά ονομαστική καταγγελία και αυτοί σίγουρα μπορουν να δικαιολογήσουν ότι λόγω της κατάστασης δεν ήταν εφικτή η πληρωμη κ τέτοιες δικαιολογίες, και απλώς θα τους γίνει μια υποτιποδης υπόδειξη για να συμμορφωθουν... Ελλαδισταν.... Τι ψάχνουμε..

Αν είναι θέμα επιβίωσης να φύγεις να πας που; Θα τηρηθεί αυτό που έχεις υπογράψει βάση προγράμματος ΟΑΕΔ. Τα λεφτά σίγουρα δεν θα στα κλέψουν πάλι καλά λόγω ΟΑΕΔ αλλά υπάρχει περίπτωση να μην μπαίνουν στην ώρα τους ή να μπουν στο τέλος δεν γνωρίζω ακριβώς. Ρώτα τον ΟΑΕΔ τι υπέγραψες κιβοως πρέπει να πληρώνεσαι από την στιγμή που ι ΟΑΕΔ θα δίνει μερίδιο στον εργοδότη

Σε καμία περίπτωση δεν θα φύγεις πριν επικοινωνήσεις με ΟΑΕΔ, που σίγουρα πληρώνει όλους αυτούς τους μήνες το μέρισμα του στον μισθό σου. Ξεκίνα από εκεί.

Ελλαδαρα η χωρα οπου τα αφεντικά κατακλεβουν τους παντες και σού λενε οτι σου κανουν και χάρη που σε βαζουν να δουλειες υπερωριες απληρωτες ενω εσυ παρακαλάς για τα επιδοματα -ψίχουλα που δικαιουσαι
Tragic

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ