ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.1.2022 | 13:24

Ότι να ναι

Με αυτά που διαβάζω εδώ και ακούω στις ειδήσεις καθημερινά τελικά αυτό που χρειάζεται ένας άντρας για να βρει σύντροφο είναι να έχει γεννηθεί εμφανίσιμος γιατί όπως φαίνεται οι γυναίκες δεν δίνουν καμία απολύτως σημασία στην επικοινωνία, τον σεβασμό, την συμπεριφορά των αντρών....αγνωστες έννοιες... Μυαλό, αυτιά μόνιμα κλειστά... μάτια μόνιμα ανοιχτά και πάμε....
17
 
 
 
 
σχόλια

Σε γενικές γραμμές ένας εμφανίσιμος άνθρωπος ανεξαρτήτου φύλου πάντα θα έχει κάποια plus σε διάφορες πτυχές τις ζωής του.
Κακά τα ψέματα, η εμφάνιση παίζει τον ρόλο της.

Εγώ το τελευταίο που κοιτάζω είναι η εμφάνιση και άλλες κοπέλες πιστεύω. Η συμπεριφορά είναι το πιο σημαντικό. Αλλά όταν λέμε συμπεριφορά δεν εννοούμε να είσαι φλουφλης και να θεωρείς τον εαυτό σου καλό παιδί γιατί απλά δεν κερατωνεις ή δεν κάνεις ghosting κλπ η αντρική συμπεριφορά είναι που μετράει. Να είσαι άντρας και όχι παιδακι

Και εγώ κοπέλα είμαι αλλά δεν μπορώ να κάνω σεξ με έναν άντρα που δεν μου προκαλεί έλξη μόνο και μόνο επειδή δεν είναι φλουφλης.Η πλειοψηφία των αντρών μετά τα 25-30 ωριμάζουν και δεν είναι παιδάκια, μπορείς να πας με όλους; Δεν γίνεται πρέπει να σε ελκύει πρώτα

Έχω δει άσχημους άντρες να της έχουν συλλογή. Δεν ισχύει. Έχω και δει και όμορφο αντρα κουμπάρος μου ειναι που δεν τον θέλει καμια. Όλες αν τις ρωτήσεις λένε δεν μου βγάζει κάτι ερωτικό η συμπεριφορά του. Η συμπεριφορά είναι το άλφα και το ωμέγα. Αλλά ναι οκ αν δεν σου αρέσει καθόλου μα καθόλου λογικό να μην μπορείς να κάνεις σεξ μαζί του. Δεν είπαμε να είναι και τέρας ασχήμιας.

@Sali

Δεν σχολίασα τυχόν ορθογραφικά βρε.
Δεν με κατάλαβες.
Εννοούσα ότι ο,λόγος για την παραπάνω φράση που είπες περί συλλογής, είναι τα λεφτά.

Γιατί οι άντρες δεν κοιτάνε εμφάνιση; Το έχουμε ξαναπεί, ζούμε στην εποχή της εικόνας η εμφάνιση μετράει πάρα πολύ και για τα δύο φύλα. Οι άντρες θέλουν κυρίως κάποια γυναίκα να τους ελκύει σεξουαλικά και να μπορούν να την εμπιστευτούν συναισθηματικά. Οι γυναίκες άστο, είναι καμιά 100ρια πράγματα αυτά που ζητάνε. Αναρωτήσου μόνο το εξής, εσύ θα απέρριπτες κάποια όμορφη γυναίκα (σύμφωνα με τα γούστα σου) που έχει συναισθήματα για εσενα επειδή δεν έχει χρήματα, δεν είναι οικονομικά ανεξάρτητη, δεν έχει δικό της σπίτι, δεν έχει καλή δουλειά, δεν έχει καλές σπουδές ή είναι ανέργη. Μάλλον όχι, μάντεψε όμως ... Η γυναίκα αντίστοιχα θα σε απέρριπτε αν σου έλειπε κάτι από αυτά γιατί είναι αυτό που λένε πολλές φορές ότι ζητούν ασφάλεια και δεν εννοούν μόνο συναισθηματική.

@Red Judge

Οι φιλενάδες σου εδώ γιατί δεν κάνουν κιχ όταν ανέφερες αυτό περί οικονομικής ανεξαρτησίας κλπ?
Στα λόγια μου έρχεστε μερικές, αλλά δεν το παραδέχεστε δημόσια.

Ναι, γιατί ως γνωστόν οποίος άντρας δεν έχει ιδιόκτητο σπίτι και νοικιάζει δε βρίσκει γυναίκα. Ας μη μιλήσω για τους αποφοιτους τεχνικών σχολών, ηλεκτρολογους, μηχανικούς αυτοκινήτων, αγρότες, κτλ. όλοι είναι ανύπαντροι.
Τσουβάλιασμα χωρίς έλεος!
Απλώς κάποιοι συνδυάζουν τα 2 κακά της μοίρα τους: άσχημοι, και κομπλεξικοί• το χειρότερο δε πιστεύουν ότι φταίνε όλες οι γυναίκες, γιατί τους απορρίπτουν κι όχι ο χαρακτήρας τους.

Μην δινεις τοση σημασια σε μια τρολ εξομολογηση και στις ειδησεις. Οι προτιμησεις ενος ανθρωπου δεν αντιπροσωπευουν ολους οσους εχουν το ιδιο φυλο με αυτον. Φτανει πια με το τσουβαλιασμα.
Αν ειναι καποιοι να διαλεξουν ντε και καλα ενα απο τα δυο δηλαδη ή ομορφια και εμφανιση ή συμπεριφορα και χαρακτηρα, λογικο ειναι καποιοι να διαλεξουν το πρωτο και καποιοι το δευτερο. Ο καθενας για τους δικους του λογους. Αλλα να εισαι σιγουρος πως καταβαθος ολοι ψαχνουν ολο το πακετο.

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ