ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.1.2022 | 14:05

Απιστία

Έμαθα μέσω κοινού γνωστού ότι ο σύντροφός μου με απατάει με μία πρώην του και πηγαίνει μερικές φορές σε ιερόδουλες. Και δεν έχουμε κλείσει ούτε 6 μήνες σχέση. Από την άλλη δεν θέλω να χωρίσω γιατί δυστυχώς δεν βρίσκω τόσο εύκολα κάποιον που να με ελκύει εμφανισιακά. Ελπίζω να αλλάξει γιατί δεν αντέχω να είμαι πάλι μόνη μου για πολύ καιρό.
16
 
 
 
 
σχόλια

Αν είναι δυνατόν λυπάμαι πάρα πολύ για σένα γιατί είμαι κ εγώ γυναίκα αλλά σέβομαι τον εαυτό μου .. κάτι που δυστυχώς δεν κάνεις ΕΣΥ !!!!
Αυτός σε έχει δεδομένη κάνει την δουλειά του κ ένα πρωινό θα σου πει αντίο ...να σε δω μετά τι θα κάνεις κ σε πιο πάτωμα θα πέσεις.
Κοίτα δεν θέλω να σε προσβάλλω ...να βοηθήσω θέλω .. μην φέρεσαι στον εαυτό σου έτσι..κ είσαι πολύ καλύτερη ... αυτός τρύπα βρίσκει κ το βάζει ότι να ναι κ όπου ναι.
Αγάπησε τον εαυτό σου κ θα βρεθεί κάποιος κάποια στιγμή να αγαπήσει μόνο εσένα αληθινά ..
Φιλικά

#Ξεμαλλιασμενο κανταΐφη, η εξομολογούμενη πρέπει να κουνίσει το κεφάλι της και να φύγει από αυτήν την "σχεση". Οκ, έκανα σκληρή κριτική, αλλά αυτή η κατάσταση είναι πλέον τοξική. Είναι επίσης πολύ σημαντικό το θέμα που έθιξα με τις ασθένειες διότι όντας σε μια μακροχρόνια σχέση η προφύλαξη πάει περίπατο πολλές φορές, οπότε είναι πολύ πιθανό να της μεταδώσει ανίατες και θανατηφόρες ασθένειες εφόσον πηγαίνει συχνά με ιερόδουλες και λογικά δεν θα εξετάζεται για ΣΜΝ. Έχουν γίνει πολλές φορές αυτά με παντρεμένους που έχουν κολλήσει την σύζυγο τους τέτοια νοσήματα.

Δεν θα σχολιάσω το νοητικό σου επίπεδο διότι θα ακουστώ κακός. Ούτε θα σε συμβουλέψω κάτι. Μάταιο θα είναι.

Θα σου πω μόνο να πας για εξετάσεις.

Δηλαδή και ενώ γνωρίζεις το τι κάνει, εσύ συνεχίζεις να θέλεις να είσαι μαζί του επειδή είναι όμορφος; Εν τέλει, φοβάσαι να χωρίσεις επειδή θα μείνεις μόνη; Είσαι σοβαρή; Δεν αηδιάζεις με όλο αυτό; Ξέρεις πόσα άτομα είναι μόνα, εδώ και πολλά χρόνια επειδή δεν συμβιβάζονται με τέτοιους μ@λ@κες; Χίλια χρόνια μόνη καλύτερα αγαπητή, παρά να χάνεις την αξιοπρέπειά σου!

Ναι τώρα πού να χωρίζεις κι εσύ...Δεν βαριέσαι να ψάχνεις για άλλον...Είναι και κλειστά τα κλαμπ και τα μπαράκια τώρα μετά τις 12, δυσκολεύει το πράγμα...Κάτσε ν' ανοίξουν και το βλέπεις τότε.

Δεν πρόκειται να αλλάξει απολύτως τίποτα, πρόσεχε μόνο να μην βρίσκεις στις πόρτες γιατί αυτά που έχεις στο κεφάλι θα μεγαλώσουν και άλλο. Μπορείς επίσης να του το πεις ότι μπορεί να πηγαίνει και με άλλες ακόμη και με τις φίλες σου(που σίγουρα θα το έχει κάνει) , να μην το κάνει κρυφά και πιέζεται ο τυπάκος σου καθώς επίσης και ότι δεν μπορείς βρεις άλλον για αυτό μένεις μαζί του. Είναι εντυπωσιακό πάντως πόση έλλειψη αυτοπεποίθηση, αξιοπρέπειας και αυτόσεβασμού υπάρχει εκεί έξω.Βεβαια σου έχω και κακά νεα, πρόσεχε μην σε κολλήσει τίποτα ΣΜΝ από τα μπ.ρδ.λα που επισκέπτεται γιατί κάποια από αυτά δεν θεραπεύονται και θα τα έχεις για όλη σου τη ζωή... σαν αναμνηστικό δωράκι και κάποια πονάνε επίσης.