ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.1.2022 | 14:33

Δέν έχω βρεθεί ξανά σε τόσο δύσκολη θέση

Μου κόλλησε το αγόρι της κολλητής μου.Μου έκανε κανονική ερωτική εξομολόγηση,και παρά λίγο να με στριμώξει κιόλας.Τον έσπρωξα,βρέθηκα σε απόσταση,εκείνος ευτυχώς δέν επιχείρησε να με ξαναπλησιάσει,έπαθα σόκ,και αυτό που μου βγήκε αμέσως να του πώ ήταν ότι θα τα πώ όλα στη φίλη μου.Με παρακάλεσε να μήν πώ τίποτα,μου είπε πως ό,τι έκανε το έκανε παρορμητικά,ότι την αγαπάει και δέν θέλει να τη χάσει.Εγώ δέν είπα τίποτε άλλο και έφυγα.Έχουν περάσει 2 μέρες,δέν της έχω πεί τίποτα,και αποφεύγω να την συναντήσω.Αφού έκανε κάτι τέτοιο σ'εμένα που είμαι η καλύτερη της φίλη,φαντάζομαι τί μπορεί να έχει κάνει με άλλες.Φυσικά και δέν πιστεύω ότι την αγαπάει και τα υπόλοιπα που μου είπε,αλλά η φίλη μου είναι πολύ ερωτευμένη μαζί του,είναι μόνο 3 μήνες μαζί,κι εκείνη είναι στη μεγάλη καψούρα μαζί του.Σκέφτομαι πολλά πρίν αποφασίσω.Σκέφτομαι πόσο άσχημα θα νιώσει η φίλη μου,σκέφτομαι και άν με πιστέψει ακόμα γιατί δέν μπορώ να ξέρω τί θα πεί αυτός για να υπερασπιστεί τον εαυτό του,σκέφτομαι μήπως βρώ και τον μπελά μου στο τέλος.Μήπως να μήν ασχοληθώ καθόλου τελικά,και να αφήσω τη φίλη μου να ανακαλύψει μόνη της τα προβλήματα που θα υπάρξουν στο μέλλον,γιατί σίγουρα θα υπάρξουν μ'αυτόν που έχει μπλέξει.Πείτε μου κάποια γνώμη,γιατί πραγματικά δέν μπορώ να αποφασίσω τί πρέπει και τί δέν πρέπει,ποιό είναι το σωστό και ποιό το λάθος.Θέλω όσο τίποτα το καλό της φίλης μου,αλλά πρέπει να προασπίσω και τον εαυτό μου.
7
 
 
 
 
σχόλια

Αν ήσουν στη θέση της φίλης σου, θα ήθελες να σου το πει; Αν η απάντηση είναι ναι τότε είναι ξεκάθαρο το τι πρέπει να κάνεις. Όντως οι φίλοι στα άλλα σχόλια έχουν δίκιο.... Ίσως να μη σε πιστέψει. Αν όμως, όντως θες το καλό της, πρέπει να της βάλεις αυτό το μικρόβιο στο κεφάλι ακόμα και αν σε κόψει από φιλή της. Ακόμα και να μην σε πιστέψει, θα αρχίσει να παρατηρεί σημάδια σε αυτόν. Μόνο καλό θα της κάνεις αν της μιλήσεις

Αν η φίλη σου είναι πολύ ερωτευμένη μαζί του, ενδέχεται να μη σε πιστέψει και να απομακρυνθεί από σένα. Πολύ δύσκολη κατασταση, δε θα ήθελα να ήμουν στη θέση σου.

Να της το πεις ! Είναι φίλη σου ! Στους φίλους μας είμαστε ειλικρινείς!!! Και δεν είναι και κανένας γάμος να νιώθεις ενοχή ότι θα τον χαλάσεις ,είναι τρεις μήνες σχέση !

Nα το πεις. Καλύτερα να ξέρει με τι έχει να κάνει. Αν δεν σε πιστέψει, κόψε επαφές. Αργά ή γρήγορα θα καταλάβει με τι έχει να κάνει μόνη της. Εκτός και αν δεν θέλει να καταλάβει. Εσύ πάντως θα έχεις πει την αλήθεια. Στους αληθινούς φίλους μας οφείλουμε να είμαστε ειλικρινείς.

Η φίλη σου είναι στην τρελή καψούρα της οπότε δεν θα σε πιστέψει,όχι. Μην ανακατευτείς, θα μπλέξεις. Ο φίλος της με το θράσος του μπορεί να τα αρνηθεί όλα και να εκτεθείς.