ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.1.2022 | 15:15

Χωρίς τίτλο...!!!

Είμαι 61και πριν 3χρονια έχασα την επί αρκετά χρόνια τελευταία μου σύντροφό με την οποία είχαμε μια και όλα εξαιρετική σχέση...εδώ και κάτι μήνες αποφάσισα να ανάζητησω ξανά χωρίς βιασύνη μια νέα γνωριμία κατ αρχήν που να συγκεντρώνει τα βασικά χαρακτηριστικά και στάνταρ που έχω και εγώ όπως καλή και νεανική εμφάνιση καλλιέργεια ψυχής και πνεύματος διάθεση για επικοινωνία και ζωή και όχι αγάπη για το χαζοκουτι και τον καναπέ ...μια γυναίκα που να αγαπά την ποιότητα και όχι την ποσότητα...τα όρια ηλικίας που είχα θέση σ αυτή μου την αναζήτηση ήταν και είναι από ...(όσο θέλει κάποια Κυρία) έως και 55...Οι Κύριες που εκδήλωσαν ενδιαφέρον και απάντησαν στα μηνύματα μου ήταν από 48 μέχρι και 54...και όλες μα όλες στην κυριολεξία με απέρριψαν μόνο για την ηλικία μου ...και αναρωτιέμαι 52 53 και 54 πόσο πιο νεότερο και γιατί ??? Δηλαδή ένας άνθρωπος συγκεντρώνει όλα αυτά που αναζητάς αλλά επειδή έχεις 6- 7 -8 χρόνια διαφορά αποτελεί εμπόδιο Και αν ναι που και γιατί άραγε???Έχοντας ζήσει και εργασθει αρκετά χρόνια στην Αμερική αλλά και στην Ευρώπη αναρωτιέμαι τι συμβαίνει και εδώ σ αυτή τη Χώρα παρατηρείται και μάλιστα σε τόσο έντονο βαθμό αυτό το φαινόμενο???Έτσι μια απορία την έχω ...αρμόδιες να μου απαντήσουν είναι οι γυναίκες φυσικά...θα μου πείτε ο καθένας όπως το βλέπει φυσικά ...απόλυτα σεβαστό από μένα τουλάχιστον...μια απορία την έχω πάντως ...
6
 
 
 
 
σχόλια

Η γυναίκα όταν είναι νέα θέλει κάποιον μεγαλύτερο και όταν μεγαλώσει θέλει κάποιον νεότερο.

Οι λόγοι για το τελευταίο είναι διάφοροι. Κυρίως διότι είναι πιο ορεξάτοι για ζωή και το σεξ είναι πιο συχνό/απολαυστικό/ακούραστο.

Επίσης ένας νεότερος άνδρας τις κάνει να αισθάνονται πιο νέες οι ίδιες. Ειδικά αν αυτές οι γυναίκες δεν έχουν συμφιλιωθεί με την ηλικία τους.
Βλέπουν τον νεότερο άνδρα σαν κάποιο επίτευγμα που κατάφεραν, κάτι σαν τρόπαιο να στο πω απλά. Και νιώθουν περήφανες για τον εαυτό τους.
Κάτι σαν επιβεβαίωση. Ίσως ακούγεται εγωιστικό, αλλά ισχύει.

Μιλάω γενικά πάντα.
Ανάλογα πράγματα επιζητούν και οι μεγαλύτεροι άνδρες από μια νεότερη γυναίκα.

Θα σας βοηθησει αραγε αν σας πω οτι ακριβως το ιδιο κανετε κι εσεις? Απορριπτετε συνομηλικες σας λογω της ηλικιας τους. Δηλαδη γιατι οχι 55-57-59? Εχετε κι εσεις καποια στανταρτς ελληνικων προδιαγραφων στο μυαλο σας ανεξαρτητα απο τα χρονια που ζησατε στην Αμερικη κι Ευρωπη.

Είναι μάταιο να ψάχνει κάνεις τον έρωτα σ'αυτες τις ηλικίες. Η ζωή δεν σταματά μέχρι να σταματήσουμε να αναπνέουμε αλλά νομίζω πως ο έρωτας είναι νεανικό σπορ. Μπράβο βέβαια σε όσους δεν παραιτουνται αλλά όσο μεγαλώνεις είναι όλο και πιο δύσκολο. Γι αυτό και σχέσεις που ξεκινάνε σε τέτοιες ηλικίες σπάνια ευδοκιμούν. Τους λόγους βαριεμαι να τους αναλύσω, όλοι λίγο πολύ όμως τους γνωριζουμε!