ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.1.2022 | 01:28

Τα κατάφερα!!!

Είμαι αρκετό καιρό στο lifo και διαβάζω εξομολογήσεις, και σήμερα είχα την ανάγκη να γράψω και εγώ τη δική μου. Με τον πρώην σύζυγό μου, είχα περάσει πάρα πολλά. Ξύλο, ψυχολογικό πόλεμο, κτλ κτλ.. και στη μέση ένα παιδί, η κόρη μας. Όταν του είπα ότι θα πάρω το παιδί και θα φύγω, γύρισε και μου είπε πως αν φύγω θα κάνει τα πάντα για να μου πάρει το παιδί (ας σημειώσουμε πως έχει αρκετούς γνωστούς δικηγόρους) Εγώ μη αντέχοντας άλλο αυτή τη κατάσταση σηκώθηκα και έφυγα με το παιδί, μη υπολογίζοντας καν τα λόγια του, καθώς ήξερα βαθιά μέσα μου ότι τα έλεγε για να με κρατήσει κοντά του. Τον περασμένο Οκτώβριο έγινε το δικαστήριο, και τελικά πήρα το παιδί. Και όλα αυτά... χάρη στη πεθερά μου, η οποία μπήκε ως μάρτυρας για να καταγγείλει πως ο γιος της ασκούσε όντως σωματική βία πάνω μου, και ψυχολογικό πόλεμο. Υπάρχουν πεθερές παράξενες, αλλά και πεθερές διαμάντια.. και μια από αυτή είναι και η δική μου πεθερά, η οποία πάντα με υποστήριζε και ποτέ δεν είπε το "εσύ" σε εμένα. Ο λόγος που το έκανε ήταν για να βάλει τον πρώην άντρα μου σε μια τάξη. Εντελη όχι μόνο δεν μου πήρε το παιδί, αλλά κέρδισα και την επιμέλεια του. Θα μπορούσα να υπογράψω αν ήθελα να έχει επαφές το παιδί η αν όχι, αλλά επέλεξα να έχει επαφές, επειδή παρόλη την σωματική και ψυχολογική κακοποίηση που είχα υποστεί από τα χέρια του, απέναντι στο παιδί ήταν κύριος και πατέρας. Πλέον έχω να πω είμαι καλά, και εκείνος ακόμη καλύτερα καθώς, μου ζήτησε συγγνώμη (όχι για να τα ξαναβρούμε αλλά από αξιοπρέπεια) και ένα ευχαριστω που του έδωσα το περιθώριο να ξαναδεί το παιδί του. Είμαι τρισευτυχισμένη!!!
7
 
 
 
 
σχόλια

Εμ τι ειναι. Ολοι την καυλα κοιτανε. Και καλα κανουν. Το ιδιο κοιτανε και οι αντρες. Στο κραβατι δε θες ενα καλο χαρακτηρα αλλα την καυλα. Οπως και αν την αντιλαμβανεται ο καθενας.

Είναι αξιοθαύμαστο που λύθηκαν όλα πολιτισμένα μεταξύ σας και πραγματικά χαίρομαι που και η πεθερά αξιολόγησε την κατάσταση δίκαια και δεν χώθηκε εναντίον σου. Και μακάρι ο πρώην να βρει ειρήνη με τον εαυτό του (γιατί προφανώς τα είχε τα θέματά του και το χαμπάριασε κι η μάνα του) και ας είστε και οι δύο καλά ως γονείς, όσο ο καθένας σας θα βρει νέα ευτυχία στα προσωπικά του.

Μπράβο που επέλεξες να βλέπει το παιδί, διότι αν και χάλια σύζυγος, ήταν καλός πατέρας.
Το παιδί είναι σημαντικό να έχει καλές σχέσεις και με τους δυο γονείς.