ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.1.2022 | 00:33

Εμφάνιση

Μέσω μιας προηγούμενης εξομολόγησης μου δημιουργήθηκε η ανάγκη να αναφέρω κάποιες σκέψεις μου και γω όσον αφορά την εμφάνιση. Η αλήθεια είναι ότι κανένας δεν μπορεί να μας αναγκάσει να μας αρέσει κάποιος μόνο και μόνο γιατί αυτό πιστεύουμε ότι αξίζουμε. Για παράδειγμα είμαι γυναίκα με ύψος 1,55 και δεν με ελκύουν καθόλου άντρες κοντύτεροι από 1,80 και ας μου λένε ότι δεν τους αξίζω. Δεν με ενδιαφέρουν καθόλου τα σώματα γυμναστηρίου και αυτό που πραγματικά με κερδίζει είναι ένα αρρενωπό πρόσωπο με γωνίες και βλέμμα καθηλωτικό, βαθυστόχαστο, μεθυσμένο που να χάνεσαι. Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι στην πραγματικότητα όλοι οι άνθρωποι επιλέγουν σύμφωνα με το τι θέλουν και όχι με το τι αξίζουν.
10
 
 
 
 
σχόλια

Νταξει γούστα είναι αυτά. Ο,τι θέλεις μπορείς να θέλεις, δε χρειάζονται καταναγκασμοι σε αυτό το θέμα.
Και ο άλλος που είναι 1.80 μπορεί να θέλει τη γυναίκα > 1.75, και να μην σε κοιτάξει καν, τι να κάνουμε. Κάποια στιγμή θα τύχει.

Εσύ πρέπει να κυκλοφορείς με μεζούρα. λολ

Δεν είναι κακό να έχεις κριτήρια, ίσα ίσα. Αλλά από την άλλη να προσφέρεις κάτι ανάλογο. Σε πνευματικό και σωματικό επίπεδο. Αλλιώς θα ψάχνεις τον πρίγκιπα ενώ σου ταιριάζει ο βάτραχος.

''και ας μου λένε ότι δεν τους αξίζω''
χαχα

Καλησπέρα.Είμαι 1.92,δεν ξέρω ούτε καν που πέφτει το γυμναστήριο,έχω γωνίες που θα τις ζήλευαν ακόμη και τα τρίγωνα Πανοράματος και τελειώνοντας ν'αναφέρω πως το βλέμμα μου είναι τόσο καθηλωτικό και μεθυσμένο που αν μ'εβλεπε ο συγχωρεμένος ο Ορέστης Μακρής θα κοκκίνιζε από την ντροπή του.

Ο ξάδερφός μου έχει τρέλα με ψηλές και πληθωρικές γυναίκες α λα Monica Bellucci (ακριβώς όμως τέτοιο σωματότυπο, δεν του αρέσουν οι γυμνασμένες, αλλά ούτε οι plus size), αλλά εκείνος είναι 1,75 στο ύψος. Κατά συνέπεια, όσες είναι στο ύψος του (ή και όσες είναι 1,70 αλλά τρελαίνονται να βάζουν τακούνι), επί το πλείστον ούτε που τον υπολογίζουν για υποψήφιο φλερτ, αλλά αυτός ακριβώς τέτοιες κυνηγάει. (Κι αυτός δεν είναι κανένα σαμιαμίδι, έχει σωματότυπο ανεστραμμένου τριγώνου.) Μία τέτοια είχε, η οποία τον άφησε για... έναν πιο ψηλό (και αρκετά μεγαλύτερό της). Και του λέγαμε "πού πας βρε στις φρεγάτες," όχι, εκεί, επιμένει. Δεν τη βρίσκει με πιο κοντούλες ή πιο μικροκαμωμένες, πώς να το κάνουμε. Ποιοι είμαστε εμείς να του πούμε τι αξίζει να ψάξει; Άμα τό 'χει φετίχ, με γεια του με χαρά του, αρκεί να μην επισκιάζει πιο σοβαρά κριτήρια στην επιλογή συντρόφου. Ε, τώρα, θα δείξει. 27 είναι το παιδί, θα δούμε αν διατείθεται να κάνει καμιά "έκπτωση" αργότερα.