ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.1.2022 | 03:18

Με μισεί η μάνα του

Η μητέρα του φίλου μου φαίνεται να με μισεί ενώ δεν της έχω κάνει τίποτα απλά επειδή λόγω κάποιων συγκυριών τελευταία αναγκάστηκα να περάσω πολύ χρόνο στο σπίτι της . Είμαι σε απόγνωση και δεν ξέρω τι να κάνω καθώς πια έχει αρχίσει να ασκεί και σωματική βία ( τράβηγμα μαλλιών , σπρώξιμο και απειλή για πέταγμα αντικειμένου στο κεφάλι ) . Φαίνεται να έχει εκτροχιαστεί η κατάσταση και ανησυχώ ότι όλο αυτό θα αρχίσει να έχει αντίκτυπο στην σχέση μου . Τι να κάνω ώστε να ηρεμήσει και να μετανιώσει αυτή την ανάρμοστη συμπεριφορά ?
8
 
 
 
 
σχόλια

Στον φίλο σου έχεις μιλήσει για όλο αυτό; Αν έχεις μιλήσει και είναι ανένδοτος, σήκω και φύγε. Όλο αυτό που ζεις εκεί μέσα δεν σου αξίζει. Και όσο για το τέλος "τι να κάνω για να ηρεμήσει..." Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα. Από τη στιγμή που έφτασε στη κακοποίηση και ειδικά στη σωματική, σημαίνει ότι είναι ικανή για ακόμη παραπάνω.

Εσύ πώς επιτρέπεις μία τέτοια συμπεριφορά εις βάρος σου; Γιατί κάθεσαι εκεί; Δεν έχεις δικό σου χώρο; Τι ηλικία έχεις και σου φέρεται σαν ανήμπορο παιδάκι;

Ρε παιδια τί επικριτικά σχολια είναι αυτά;
Η γυναίκα ακουγεται μορφωμένη . Πώς επεσε σε τετοια λουπα ειναι πιθανον παράξενο παιχνίδι της μοίρας. Θα μπορούσε να τυχει και σε εσενα αγαπητη Rosestar.

Απο την στιγμη που υπαρχει σωματη βια (!) τι παραπανω περιμενεις για να φυγεις ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ απο εκει; Οσο και να θες κατι αλλο για την σχεση σου αυτο το πραγμα προφανως δε προκειται να διορθωθει και θα το βρισκεις παντα μπροστα σου.

Δεν σε καταλαβαίνω. Τι είναι αυτό που σε υποχρεώνει να περνάς πολύ χρόνο σπίτι της;;;
Προφανώς νιώθει μια παραβίαση της ιδιωτικότητάς και γι γι αυτό σου φέρεται έτσι. Καταδικαστέα βέβαια η άσκηση βίας αλλά κι εσύ πρέπει να καταλάβεις ότι είσαι ανεπιθύμητη εκεί εφόσον το σπίτι ανήκει στη μάνα του γκόμενου και όχι στον ίδιο τον γκόμενο. Και να σταματήσεις να πηγαίνεις, αυτό να κάνεις, έως ότου μπορείς ξανά να συναντηθείς έξω ή σε κάποιον άλλο χώρο με τον γκόμενο.

Κορίτσι μου τι λες?? Σωματική βία απο την μητέρα του και ανησυχείς μόνο αν θα έχει αντίκτυπο στη σχέση σου?. Ο φίλος σου που είναι? Τι έχει κάνει για όλο αυτό το παραλήρημα?? Δεν τον αναφέρεις και είναι ανησυχητικό. Υποθέτω πως αναγκάζεσαι για προσωπικούς λόγους να μένεις εκεί, οπότε δεν μπορώ να σου πω να φύγεις, όμως θα ήθελα να δώσεις μερικά παραδείγματα αντιμετώπισης του φίλου σου. Είναι πολύ σημαντική η δική του στάση...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ