ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.1.2022 | 00:43

Οικογένεια εναντιον αγοριού

Γνωρίστηκαν μεταξύ τους εκείνοι αρνητικά προκατειλλημένοι απέναντι του εκείνος πρόθυμος να τους γνωρίσει . Βράδυ για φαγητό στο πατρικό λοιπόν . Εκείνος χαλαρός εγω full αγχωμένη . Εκείνος με το ιδιαίτερο χιούμορ του και ειλικρινά του δεν τους κέρδισε . Εκείνοι τώρα απαιτούν να το διαλύσουμε . Και να διαλέξω με ποιον θα συνεχίσω. Εγώ στη μέση ούτε για να τους αφήσω να με χωρίσουν ούτε όμως και να μην τους έχω στην ζωή μου. Κάπως έτσι εκεί που νόμιζες οτι η ζωή σου ξεκινά τελικά βρίσκεται μετέωρη .
6
 
 
 
 
σχόλια

Καλό θα ήταν να μας αναφέρεις 1) πως είναι οι σχέσεις σου με τους γονείς σου & 2) Τι τους κάνει να είναι αρνητικά διακείμενοι απέναντι του ; Γνωρίζονται από παλιά ; Για ποιο λόγο είναι τόσο κάθετοι και απαιτούν να χωρίσεις ;
Δεν μας λες τίποτα ουσιαστικό. Οπότε εγώ προσωπικά είμαι πολύ επιφυλακτικός στην ιστορία και δεν μπορώ να έχω άποψη.

Η σχέση μου με την οικογένεια μου ήταν οι καλύτερες . Δεν είχαμε κανένα πρόβλημα αντίθετα θα έλεγα οτι φαινομασταν αρκετά δεμένοι. Το μόνο που πιστεύω είναι οτι φοβούνται οτι κάποιος θα πάρει το παιδί τους μακρυά. Να πω ακόμη οτι ανήλικη δεν είμαι. Ήταν η πρώτη γνωριμία τους και δεν δέχονται δεύτερη.

Αυτά τα τελεσίγραφα γονέων προς τα παιδιά τους να χωρίσουν με τη σχέση τους επειδή από την αρχή οι ίδιοι είχαν επικριτική στάση απέναντί του, πολύ άκυρο. Εκτός αν δεχόσουν κακοποιητική συμπεριφορά και το έβλεπαν, τότε εκεί θα έκαναν το παν να σε προστατέψουν, μα εδώ δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Απλώς πες τους ότι προτιμάς να κάνεις μόνη σου τα λάθη σου και μόνο ο χρόνος θα δείξει αν η σχέση σου είναι τελικά λάθος ή όχι.

Το πρόβλημα εδώ φίλη είναι ότι η οικογένεια σου είναι παρεμβατική και δε σ αφήνει να κάνεις τα λάθη σου. Εκτός αν είσαι ανήλικη, δεν έχουν δικαίωμα να επεμβαίνουν. Και ακατάλληλος, που ακούγεται ακατάλληλος, να είναι ο φίλος σου με ποιο δικαίωμα χώνονται έτσι; Εκτός αν είσαι 15 δε βλέπω πως μπορείς να πας μπροστά παρά μόνο με ψέμματα με αυτούς τους ανθρώπους.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ