ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.1.2022 | 16:48

Tinder - μόνο για φιλική Παρέα

Παιδια ερώτηση παρακαλώ αν ξέρετε να μ πείτε... Υπάρχει κάποια εφαρμογη τύπου tinder, badoo κτλ αλλά για αναζήτηση μόνο ΦΙΛΙΚΗΣ παρέας;;; όχι κατι άλλο για ραντεβού κτλ. Υπαρχει καποια εφαρμογη που να μπορείς να βρεις ατομα για φιλικη παρεα και να λειτουργει ετσι;.. Ξερω οτι το ερωτικο δεν το προγραμματιζεις γενικα αλλα αυτο το διστηλα δεν με ενδιαφερει. Ειμαι κοπελα 23. Παρακαλω πολυ να ανεβει...
48
 
 
 
 
σχόλια

Εξ εδω. Οχι αυτον τον καιρο δεν με ενδιαφερει. Το κομματι παρεα με καιει. Αν με ενδιεφερε το ερωτικο( και δεν ειχα παλι κυκλο στην πραγματικη ζωη ωστε να γνωρισω καποιον) θα ανοιγα πολυ απλα προφιλ για αυτο το σκοπο στο τιντερ πχ και δεν θα εκανα καν αυτη εδω την εξομολογηση.

Απο τη σχολη μου ναι κρατησα σχεσεις με 2 κοπελες, δηλαδη ειμαστε καλες φιλες εχουμε επικοινωνια αλλα μενω σε διαφορετικη πολη απο αυτες δυστυχως...Δεν σπουδαζαμε στις πολεις μας ... οποτε τιποτα παλι...βρισκομαστε 1 2 φορες τον χρονο ειμαστε μακρια πολυ ....με συμμαθητριες απο το σχολειο οχι δυστυχως. Εκανα παλιοτερα παρεα με διαφορα ατομα εννοω αλλα οχι τωρα. Προσφατως με μια ξεκοψαμε γιατι δεν ταιριαζαμε καθολου σαν χαρακτηρες...αστα να πανε γενικα...
..
.

Εξ εδω:Προς tom. Οταν λες αν μεσω σοσιαλ εχουμε επαφες εννοεις με συμμαθητριες απο το σχολειο να φανταστω;; ισως δεν καταλαβα σωστα εγω. Ναι στα σοσιαλ εχω αρκετες απο το σχολειο αλλα δεν μιλω με καμια και δεν συναντω εξω και καμια. Οχι οτι αν δεις καποιον θα κανονιστει στανταρ καφες δεν ειναι παντα ευκολο αλλα λεμε...Ναι ισχυει αυτο που λες απο το σχολειο και επειτα χανεσαι με πολλους, ο καθενας παιρνει το δρομο του...

7.1.2022 | 10:47
ναι για τις συμμαθήτριές αναφέρομαι

έτσι συμβαίνει τις περισσότερες περιπτώσεις από δημοτικό, γυμνάσιο, λύκειο δεν κρατάνε επαφές παρά από τις σχολές μετά και τις δουλειές

υγ στην αναζήτηση κάποιος είχε γράψει για την εξομολόγηση σου για να γνωριστειται

Μαλλον αναζητας κατι που εχεις κρυμμενο μεσα σου πισω απο την οθονη με το προσχημα της φιλιας....Σταματα να ντρεπεσαι και παρε αυτο που πραγματικα θελεις

Εξ δω. Οχι το ειπα δεν με ενδιαφερει αυτον τον καιρο. Αν με ενδιεφερε το ερωτικο (και εφοσον δεν ειχα στην πραγματικη ζωη γνωριμιες ) θα ανοιγα κανονικο λογαριασμο στο τιντερ πχ και δεν θα εκανα αυτη εδω την εξομολογηση καν. Φιλες ψαχνω παρεα οχι σχεση.

Καλημέρα και καλή χρονιά. Δυστυχώς -αν και δεν γνωρίζω κάποια- και να υπήρχε τέτοια εφαρμογή, θα είχε πάντα από πίσω την ερωτική γνωριμία. Είναι σίγουρα μια τάση της εποχής και προγραμματιστικά, δεν υπάρχει λόγος να φτιάξεις μια τέτοια εφαρμογή μόνο για φιλίες, καθώς δε θα είχε κέρδος, σε σχέση τουλάχιστον με μια εφαρμογή γνωριμιών.

Καλησπερα Καλη χρονια :) Ειμαι η εξομολ. Συμφωνω σε οσα λες. Το γνωριζω οτι απο πισω θα κρυβεται και ερωτικο ενδιαφερον γενικα. Κριμα ας πουμε παντως γιατι οπως και εγω φανταζομαι θα υπηρχαν και αλλα ατομα που ψαχνουν φιλικη παρεα μονο..

Επειδή βλέπω ότι δυσκολεύεσαι. Για να σε βοηθήσω, να το θέσω εγώ το θέμα σου καλύτερα και πιο ειλικρινά ;Γιατί εχω την αίσθηση ότι ούτε στον ίδιο σου τον εαυτό δεν μπορείς να το παραδεχτείς.
Λοιπόν, πιο συγκεκριμένα θέλεις κάποιον (άντρα εννοείτε!!) ο οποίος να μην είναι και τόσο εμφανήσιμος, ώστε να μην αναπτύξεις συναισθήματα γι αυτόν ούτε εσύ, ούτε κάποια φίλη σου. Θέλεις να είναι έξυπνος και διασκεδαστικός αλλά όχι πιο έξυπνος από εσένα. Επίσης θέλεις να μην έχει προσωπική ζωή για να έχει πάντα ελεύθερο χρόνο για εσένα αλλά και για να μη ζηλεύεις σε περίπτωση που είναι ευτυχισμένος με την σχέση του. Να έχει κάποια οικονομική άνεση ώστε να σε ακολουθεί στις διάφορες ενασχολήσεις σου και να σου κάνει κάποια έξοδα και δωράκια που και που για να ζηλεύουν και οι φίλες σου. Το καλύτερο δε, το έχω για το τέλος. Θέλεις επίσης, να λιώνει για εσένα και να σε θαυμάζει. Με πιο απλά λόγια δεν ψάχνεις για φίλο αλλά για έναν ακόλουθο - θαυμαστή - γελοτοποιό που θα τονώνει το άπειρο εγώ σου.

Είμαι η εξομολ. Όλα άκυρα αυτά που λες δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά. Είσαι πολύ αγενής λυπάμαι. Δεν ενδιαφέρομαι για κάτι ερωτικό οπως λες το ειπα. Αντίθετα Δεν έχω κοινωνικό κύκλο καθόλου στην πόλη που μένω, η οποία ειναι σχετικα μικρή πόλη και τα πραγματα ειναι πολυ δυσκολα. Καμια φιλη τιποτα, δεν μπορω να γνωρισω πουθενα κοσμο ακομα και σε δραστηριοτητες πχ γυμναστηριο δεν υπαρχουν παντα ατομα της ηλικιας μου ...Κανονικα δεν θα επρεπε να σου απαντησω με τετοια αγενεια και αναισθησια που σε διακατεχει αλλα πρεπει να ξεκαθαριστουν τα πραγματα. Μαλλον καθρεφτιζεις εσυ τα δικα σου κομπλεξ και τις δικες σου σκεψεις και ανασφαλειες. Οχι μαλλον σιγουρα.Εγω δεν δρω ετσι μεσα στις ερωτικες μου σχεσεις και δεν ειμαι καθολου ετσι οπως περιγραφεις. Εσυ ναι θα εισαι... Καλη χρονια.

Πάρα πολύ καλή περιγραφή της έννοιας "beta orbiter" στη σύγχρονη αργκό. ;-) Αν και δεν είναι εξακριβωμένο ότι αυτό ακριβώς ψάχνει η κοπέλα. Μόνο που παρατηρώ ότι συχνά οι hetero γυναίκες που λένε "ψάχνω κάποιον μόνο για φίλο" και βρίσκουν ακριβώς αυτό, αλλά στο πρόσωπο ενός hetero εμφανίσιμου άρρενος, ξενερώνουν όταν ο φίλος ενδιαφέρεται επίσης μόνο για φιλία μαζί τους και δεν τους την πέφτει. Γι' αυτό και μια καλή ιδέα είναι απλώς οι γνωριμίες με σκοπό την κοινωνική δικτύωση. Από εκεί βλέπεις και τι επιλογές έχει η κοπέλα, γιατί μπορεί ο φίλος φίλου να είναι ακόμα πιο ωραίος και μια χαρά διαθέσιμος. ;-)

Ειμαι η εξομ. Προς bellatrix: Ελεος ρε συ δεν ειπα καν οτι θελω να γνωρισω αντρες φιλους. Δεν πιστευω ουτως ή αλλως ιδιαιτερα στη φιλια αντρων γυναικων. Οχι οτι δεν υπαρχουν ομορφα παραδειγματα υπαρχουν. Αλλα γενικα δεννν...οσες φορες τυχαινε να κανω παρεα με αγορι μονο φιλικα δεν με εβλεπε( εμενα δεν μ ετυχε να τον δω αλλιως). Οποτε το ξερω οτι δεν παιζει και γενικα μιλαω οχι μονο απο προσωπικη σκοπια...δεν το ξεκαθαρισα στην εξομολογηση οτι ψαχνω κοριτσια για παρεα γιατι δεν θελω να ειμαι προκατειλλημενη δεν ξες καμια φορα λεμε τωρα... μπορει εστω να κανεις μια απλη γνωριμια με αγορι ωστε να αρχισει να δημιουργειται σιγα σιγα καποιος κυκλος. Εμενα με ενδιαφερει η παρεα με κοριτσια που μια ζωη με κοριτσια εκανα παρεα μονο στο παρελθον. Δεν ξερω γιατι σας φαινεται καποιους τοσο περιεργο να ψαχνει καποια κοπελα μονο παρεα φιλικη λες και θελει γκομενο ντε και καλα. Αν ηθελα κατι ερωτικο θα το ελεγα δεν θα κολωνα ρε παιδια....δεν ψσχνομαι αυτο το διαστημα καν φιλες θελω αυτο με καιει διοτι δεν υπαρχει κοινωνικος κυκλος....

Αλλη μια φορα κομπλεξισμος και ακυριλα επικρατει εδω μεσα.. ποσες φορες πια να γραφτουν εξομολογησεις η αναζητησεις απο κοπελες και οχι μονο για φιλια και η απαντηση να ειναι απο ασχετους μεσηλικες αντρες οτι ολα καταλληγουν στο ερωτικο! Λοιπον θα σου πω κ εγω λιγα για εσενα.. αποτυχημενος μεσηλικας με κλειστομυαλη οπτικη και καθολου ευτυχισμενος ερωτικα, κατα πασα πιθανοτητα μονος παντελως απο γυναικα εξου και ξημεροβραδιαζεσαι εδω μεσα και εχεις γινει και τοσο «γνωστος» σε αυτη την φανταστικη κοινοτητουλα του « η δικια μου ζωη ειναι αποτυχημενη ας ασχοληθω με των αλλων να φανω ανωτερος» , διοτι απλα νορμαλ ανθρωπος δε ξημεροβραδιαζεται εδω μεσα να γραφει comment ειδικα γεματα κακια.. οπου γυναικα για εσενα = αδιαστακτο τερας που ρουφαει το αιμα ολονων και φερνει την απογοητευση στο διαβα της και δεν εχει κανενα αλλο ενδιαφερον παρα μονο πως να κανει τη ζωη των αντρων κολαση.. δε θελει λοιπον ουτε φιλες, ουτε φιλους, ουτε εργασια, ουτε τιποτα παρα μονο ερωτικη επιβεβαιωση οπως ολες αυτες που εχεις συναναστραφει γιατι νομιζεις οτι εκεινες σου ταιριαζουν και οχι αυτες που μπορει και να σε ηθελαν και ονειρευεσαι το μοντελο κι οχι την απλη καλοψυχη που μπορει να σου εδειχνε σημασια καθως για σενα ειναι ασχημη αλλα κατα τ αλλα φταινε οι γυναικες… αντε και καλη χρονια!

Αν περιμένεις από τέτοιες εφαρμογές και ειδικά από το Tinder να βρεις φιλική παρέα...καλά κρασιά. Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να κάνεις συλλογή από ντικ πικς.

Δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις αγόρι/άνδρα που να θέλει μόνο φιλία.

Τώρα βέβαια μπορείς να αναζητήσεις μόνο γυναίκες, αλλά και εκεί δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά. (Άσε που οι περισσότερες θα είναι άνδρες με ψεύτικο προφίλ).

Δεν ασχολούμαι προσωπικά, αλλά απ'ότι ακούω/διαβάζω, αυτά ισχύουν.

Καλησπέρα, ειμαι η εξομολ.. ισχυουν αυτα που λες και εγω το ιδιο πιστευω σε ολα. Αντρες για παρεα ουτε για πλακα δεν ψαχνουν μονο φιλικη παρεα...το γνωριζω ...και για τα και καλα γυναικεια προφιλ παιζει και αυτο...αχ δεν εχω κοινωνικο κυκλο, ουτε γνωριμιες καθολου στην πολη που ζω που ειναι σχετικα μικρη για αυτο ειπα να ρωτησω. Γενικα ενα αδιεξοδο... ακομα και σε δραστηριοτητες που παω παλι δεν υπαρχουν ατομα της ηλικιας μου..

Γιατί όχι κάτι πιο αποτελεσματικό κ άμεσο? Όπως πχ, καφέ,ή ποτό με φίλες, φίλους, να γνωρίσετε κόσμο να ανοίξεις τον κύκλο σου. Να επικοινωνήσεις, να αγγίξεις, να πάρεις μια μυρωδιά, κάτι..Γιατί εφαρμογή, κρυμμένη πίσω από μια οθόνη? 23 χρονών κοπέλα!!!

Καλησπέρα, ειμαι η εξομολ. Διοτι δεν υπαρχουν βρε στην πραγματικη ζωη αυτοι οι φιλοι που λες. Αν υπηρχαν σωστα ατομα στην πραγματικη ζωη θα εψάχνα απο εφαρμογες;; οχι βεβαια. Δεν εχω κοινωνικο κυκλο καθολου ουτε γνωριμιες στην πολη μου...και σε οποιες δραστηριοτητες και αν παω δεν ξερω πως γινεται και δεν υπαρχουν ατομα της ηλικιας μου..για αυτο λοιπον.

Ναι ρε Dude, γαμωτο, ακριβώς όπως το λες είναι. Τραγικό φαινόμενο, αν κ η κοπελιά έχει απαντήσει σε όλους μας σχεδόν και έχει ξεκαθαρίσει πως είναι πολύ δύσκολο να γνωρίσει άτομα της ηλικίας της. Δεν ξέρω τι να πω, αλήθεια.

Γιατι απλα δεν εχει ολος ο κοσμος γνωστους και φιλους! Γι αυτο ψαχνει η κοπελα ετσι φιλους για να μπορεσει να ξεκινησει απο καπου! Μη θεωρειτε δεδομενο οτι ολοι οι ανθρωποι εχουν φιλους! Υπαρχουν πολλοι που εχουμε περασει μοναξια απολυτη στη φιλια και ναι τη θεωρουμε εξισου σημαντικη με μια σχεση αλλα διαφορετικη!!

Μπορείς να το ξεκαθαρίσεις στο προφίλ σου, νομίζω. Βάζεις στο bio ότι ψάχνεις παρέες, networking και φιλίες. Όποιος ξεκινάει τα "απάντα μου κόκλα μο, θες να γνωριστούμαν," ας φάει από ignore μέχρι και block. Πιστεύω ότι αν δεν υπήρχαν οι απότομες απογοητεύσεις που γεννιούνται με τα ραντεβού στο Tinder, θα χτιζόταν ένα δίκτυο ανθρώπων που ναι μεν μπορεί να μην ταίριαξαν σαν ζευγάρι για ραντεβού, αλλά θα ταίριαζαν μια χαρά σαν παρέα (εκτός κι αν πρόκειται για περιπτώσεις τρελών με πτυχίο πια). Τέτοιες γνωριμίες θα μπορούσαν να γίνουν και μέσο να δικτυωθείς με περαιτέρω παρέες βασισμένες σε κοινά ενδιαφέροντα. Και αυτό γιατί στις γνωριμίες μας με στόχο τη φιλική παρέα είμαστε πολύ λιγότερο απόλυτοι (και εξ ου πιο ανοιχτοί) σε σχέση με τα πιο ανελαστικά κριτήρια αναζήτησης ερωτικού ενδιαφέροντος. Δοκίμασέ το και μακάρι να βγει κάτι καλό. Τόσοι άνθρωποι νιώθουν μόνοι, σε πόλεις και επαρχίες, μακάρι να έχει αντίκτυπο.

Καλησπέρα :) ειμαι η εξομολ. Οντως αυμφωνω σε ολα που ειπες ετσι ειναι. Γνωριζεις απο αλλες πειρπτωσεις αν λειτουργει; ξερεις δηλαδη ισως ατομα που να γνωριστηκαν ετσι βαζοντας στο bio οτι ψαχνουν για παρεα;

Μένω στο εξωτερικό, όπου το Tinder το χρησιμοποιούν αρκετοί expats γνωστοί μου, οι οποίοι ψάχνουν όχι μόνο να βγαίνουν ραντεβού (με ντόπιους ή με άλλους expats), αλλά και να βρουν γνωριμίες γενικότερα και το δηλώνουν στο bio τους. Ξέρω κανα-δυό περιπτώσεις πρώτων ραντεβού που δεν εξελίχτηκαν μεν, αλλά κράτησαν φιλικές επαφές. Τώρα, εσύ εφόσον όντως δεν ενδιαφέρεσαι για ρομαντικά ραντεβού (τουλάχιστον, δεν θέτεις αυτό ως ρητή προτεραιότητα στις on-line γνωριμίες σου), σαφώς και να το βάλεις στο bio σου. Κάτι γράφτηκε παραπάνω για Bumble, δοκίμασέ το κι εκείνο. Δεν γνωρίζω κανέναν άμεσα που να το έχει δοκιμάσει, αλλά φαίνεται λίγο πιο "συγκρατημένο" από το Tinder (που έχει καταχωρηθεί στη συνείδησή μας ως πιο "γυπαετοκατάσταση").

Δε βαρεθήκατε τις εφαρμογές;
Θα μου πεις αν δεν έχεις κύκλο ,οι επαφές μέσω διαδικτύου είναι μια γρήγορη εναλλακτική αντί να ''΄λερωθείς'' εκεί έξω.

Γεια ειμαι η εξομολ. Δεν εχω κοινωνικο κυκλο καθολου - ουτε γνωριμιες για αυτο ειπα να ψαξω απο σοσιαλ. Αν ειχα κυκλο και γνωριμιες στην πραγματικη ζωη δεν θα ασχολιομουν καν με εφαρμογες που δεν ειναι και του στυλ μου καθολου. Αλλα τι να κανω;

Ειμαι η εξομ. Το εχω δοκιμασει απειρες φορες χωρις καμια ανταποκριση. Μενω επαρχια σε σχετικα μικρη πολη δεν ειναι σαν την Αθηνα ή την Θεσσαλονικη που θα βρεθουν λογικα αρκετες απαντησεις απο τη στηλη. Αν δεν υπαρχει κοινωνικος κυκλος γενικα δυσκολα..

Ειμαι η εξομ. Προς tom: Γυρω στις 10 φορές πραγματικά εχω βάλει στο σε αναζητώ καπου εκεί. Καμια ανταποκριση. Έχω τελειωσει με τη σχολή μου, γυρισα πισω δηλαδη και μενω δυστυχως στο πατρικο μου. Επισης δεν μενω Αθηνα ή Θεσσαλονικη που αυξανονται οι πιθανοτητες ωστε να ανταποκριθει καποιο ατομο ( και αριθμητικα υπερτερουν σαν πολεις). Ακομα και το bumble που ανεφερε καποιος πανω αν και καλη λυση (θα το δοκιμασω), αμφιβαλλω αν στην μικρη πολη οπου ζω ψαχνει κανεις το ιδιο με εμενα και εχει bumble... Οχι οτι ειναι απιθανο αλλα γενικα πιο δυσκολα σιγουρα σε επαρχιες...

Γεια σου tom :) ειμαι η εξ. Οσον αφορα για τις παρεες στη σχολη σε απαντησα και πανω που με ρωτησες αν θες δες το ξανα. Ναι ειχα παρεες στη σχολη και κραταμε ακομα επαφες αλλα μενουμε μακρια.....τωρα για το γυμναστηριο ναι το σκεφτομαι αν κ φοβαμαι λιγο δικαιολογημενα τον κοβιντ...αλλα λεω να παω να ρωτησω τι να κανω... οταν λεω οτι δεν ανταποκριθηκε κανεις στο σε αναζητω εννοω οτι δεν με εστειλε ποτε κανεις οσες φορες και αν εκανα αναζητηση ...ισως και λογω μικρης πολης...
.

Γεια! Εγω μενω μεν Αθηνα αλλα θα χαρω να γνωριστουμε κ αμα ταιριαζουμε εστω να μιλαμε σαν παρεα/φιλες κτλ κ φυσικα παραλληλα να δοκιμαζεις κ στην περιοχη σου και δοκιμασε κ το bumble. Απο εκει κ περα ισως καποια προγραμματα εθελοντισμου να σε βοηθησουν να πας σε αλλα μερη η να γνωρισεις νεο κοσμο που ειναι μια δραστηριοτητα που γινεται διαφορετικη απο γυμναστηριο η οτιδηποτε αλλο.

Ειμαι η εξομ. Θα το δοκιμασω ελπιζω να λειτουργησει. Γνωριζεις ατομα -περιπτωσεις που γνωριστηκαν ετσι και εξελιχθηκε σε φιλικη παρεα εσυ; συμβαινει δηλαδη να το δοκιμασω;

Όχι δεν γνωρίζω άτομα εγώ που γνωρίστηκαν μέσω τίντερ για φιλική παρέα. Παρ' όλ' αυτά επειδή είχα ανοίξει λογαριασμό παλιότερα είδα αρκετά γυναικεία προφίλ να λένε ότι αναζητούν παρέα. Τώρα αν είναι κεκαλυμμένο και απλά αναζητούν γκόμενο και ντρέπονται να το πουν δεν ξέρω. Πάντως αν το γράψεις στο προφίλ σου και επίσης επιλέξεις ότι ενδιαφέρεσαι και για γυναίκες και για άνδρες (ή μόνο γυναίκες αν θες) φαντάζομαι θα αποφύγεις κατά το δυνατόν άτομα που ψάχνουν μόνο κάτι ερωτικό. Τώρα η πόλη που βρίσκεσαι αν είναι μικρή δηλαδή ούτε 50 χιλιάδων κατοίκων ίσως είναι λίγο δύσκολο να βρεις άτομα και γενικά όσο πιο μικρή πόλη τόσο πιο δύσκολα θα ανοίγουν tinder γιατί φοβούνται ότι θα εντοπιστούν από γνωστούς...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ