ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.12.2021 | 16:32

Όνειρο.

Εδώ και πολύ καιρό έχω σταματήσει να ονειρεύομαι τα βράδια. Σήμερα όμως, μάλλον λόγω της κούρασης (είμαι οριακά για εξάντληση), είδα ένα όνειρο. Ήταν κάτι σαν διαγωνισμός όπου μέρος είχα πάρει εγώ, η κοπέλα μου και μία πρώην μου... Όλη την ώρα, μέσα στο όνειρο, κοίταγα την πρώην και είχα τρελαθεί ότι την ξαναβλεπα. Παίζει να μην ασχολήθηκα δευτερόλεπτο με την κοπέλα μου. Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο το τι πρέπει να κάνω αναφορικά με τη σχέση μου.
10
 
 
 
 
σχόλια

Εκτός τώρα που το σκέφτομαι αν ήταν διαγωνισμός ποιανού θα του βγουν τα μάτια... μεταφορικά και κυριολεκτικά.
Αφού σου βγουν τα μάτια μεταφορικά να κοιτάζεις την πρώην, μετά σου τα βγάζει κυριολεκτικά η νυν και ναι... έχουμε νικητή! Χαχα! Ή χαμένο;; Μπερδεύτηκα...
Καλή χρονιά, με περισσότερη αγάπη, αφοσίωση, σοφία και βέβαια... υγεία (την ώρα που πληκτρολογούσα αυτή την τελευταία πρόταση πρόσεξα για πρώτη φορά κάτι περίεργο, σε μια από τις λέξεις περιέχεται ως αναγραμματισμός το πραγματικό όνομα μου... και δεν εννοώ 666 χεχεχξσ, ούτε βέβαια αγάπη ή σοφία, λουκία κλπ. χεχε).

Κοίτα, αφού δεν διευκρίνισες κιόλας, θα το ερμηνεύσουμε πως κατ' αρχήν...ο διαγωνισμός ήταν σχολικός.
Ο ονειροκρίτης μου σε αυτή την περίπτωση έχει δύο ερμηνείες. Copy-paste...(αντιγράφω και επικολλώ πάλι τον εαυτό μου...)
"Αν κοιτάζεις την πρώην σου σε σχολικό διαγωνισμό σημαίνει πως είχες πάει αδιάβαστος και την κοιτάζεις με την ελπίδα να σου πει κάτι από τα θέματα". Γιατί φυσικά... όπως όλοι γνωρίζουμε οι πρώην γενικά είναι πάντα διαβασμένες. Αυτή είναι η πεζή και γήινη ερμηνεία.
Η πιιιοοο, πως να το πω;... αλλόκοσμη και πνευματικού τύπου ερμηνεία, λέει πως...
"ΘΑ πας αδιάβαστος, αν συνεχίσεις να την κοιτάς". Χεχε. Θα φροντίσει γι' αυτό η νυν βέβαια...και αεί και εις τους αιώνας των αιώνων, αμήν.
Γι' αυτό πρόσεχε φιλαράκι μου. Όποια από τις δύο ερμηνείες κι αν επιλέξεις πάντως...δεν σε βλέπω καλά. Δεν ξέρω βέβαια αν φταίνε οι τσίμπλες γιατί μόλις ξύπνησα και δεν ξέρω αν θέλει να πει τη γνώμη του και το κορίτσι εκείνο του φόρουμ που ξέρουμε πως ασχολείται πιο σοβαρά με τα όνειρα; "Πιο σοβαρά" σημαίνει όχι απλώς πιο εντατικά, αλλά και χωρίς... ανέκδοτες ερμηνείες.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ