ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.1.2022 | 13:01

Νιώθω άσχημα.

Με τον κολλητό μου κάνουμε παρέα τα τελευταία 4 χρόνια. Σχεδον όποτε κανονίζουμε φτάνω αργοπορημένη και μάλιστα για αρκετή ώρα. Πρόσφατα μου ειπε ότι πλέον δεν θα περιμένει πάνω από 10λεπτο και θα φεύγει. Εγώ το είχα ξεχάσει εντελώς αυτό και προχθές άργησα ένα τέταρτο και δεν τον βρήκα, είχε σηκωθεί και είχε φύγει, στέλνοντας μου ένα μήνυμα ότι δεν περιμένει άλλο και ότι ας το αφήσουμε για σήμερα. Ένιωσα απαίσια γιατί ξέρω ότι το έχω ξεφτυλλισει εντέλως το θέμα και δεν θα μου άρεσε καθόλου να μου κάνουν κάτι αντίστοιχο. Έχει τύχει να περιμένει και μισαωρα χωρίς να υπάρχει εκ μέρους μου ιδιαίτερος λόγος. Παρόλα αυτά από τότε δεν έχει απαντήσει στα μηνύματα και τα τηλέφωνα μου, ούτε καν για χρόνια πολλά. Σκέφτηκα ότι προχθές που είχαμε κανονίσει ήταν το ρεπό του από τη δουλειά και έχασε τζάμπα τόση ώρα από τη μέρα του. Τι να κάνω?
11
 
 
 
 
σχόλια

Τώρα τίποτα. Θα μπορούσες να είχες κάνει όταν σου την είπε που μονίμως αργοπορούσες. Ξέρεις δεν είναι απλά θέμα χρόνου, είναι θέμα σεβασμού γιατί όταν αργοπορείς πάντα είναι σαν να λες στον άλλον, δεν σε σέβομαι, δεν σέβομαι τον χρόνο σου, ούτε που θα περιμένεις όρθιος, ούτε την διάθεση σου.
Σορρυ αλλά είμαι με τον πρώην κολλητό σου, καλά ξηγήθηκε.

Μετά την ερωτική προσέγγιση από άσχημο όπου θεωρείται σεξουαλικη παρενόχληση, σας βρίσκω κι εδώ.Και συμφωνούμε ακόμη μια φορά. Όπως είπαν και άλλοι εδώ, το επαναλαμβανόμενο στήσιμο είναι αγένεια και έλλειψη σεβασμού. Βέβαια αν κρίνω από τη πείρα των 34 χρόνων της ζωής μου(για τόση σοφία μιλάμε, Χαχαχα) δεν αλλάζουν τέτοιοι άνθρωποι.Το καλύτερο που μπορεί να κάνει η εν λόγω κοπέλα είναι να βρει κάποιον παρόμοιο ώστε να στήνει ο ένας τον άλλο και να είναι κι οι δυο ευτυχισμένοι!

Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα να κάνεις κάποιον να περιμένει τόσο πολύ και μάλιστα όπως λες χωρίς καν ιδιαίτερο λόγο..
Δηλαδή έχετε ραντεβού στις 8 και στις 7κ55 λες ε ας σηκωθώ να ετοιμαστώ σιγά σιγά;
Πραγματικά έλεος..Μάθετε να σέβεστε τον χρόνο του άλλου γιατί έτσι είναι σαν να του λες "δε με νοιάζει που περιμένεις"
Σόρρυ κιόλας αλλά κ πολύ άντεξε..

Είναι πάρα πολύ άσχημο γιατί δείχνει πως δεν σε νοιάζει καθόλου που ο άλλος κάθεται και σε περιμένει πάντα, επίσης δείχνει πως δεν τον σέβεσαι, δεν σέβεσαι τον χρόνο του κλπ.
Εγώ δεν αργώ σχεδόν ποτέ και αν αργήσω 5 λεπτά θα νιώσω πολύ άσχημα που έβαλα τον άλλον να με περιμένει έστω και 5 λεπτά!

Το ζήτημα όμως δεν είναι τι πρέπει να κάνεις εσύ, αλλά τι πρέπει να κάνει ο φίλος σου. Και είναι μάλλον απλό....πρέπει να έρχεται πάντα στα ραντεβού σας με τουλάχιστον μισώ ώρα καθυστέρηση και λύθηκε το πρόβλημα.

"ήταν το ρεπό του από τη δουλειά και έχασε τζάμπα τόση ώρα από τη μέρα του. Τι να κάνω?"

Είναι προφανές νομίζω το τι πρέπει να κάνεις. Να τον προσλάβεις και να του κολλάς και τα ένσημα ώστε τουλάχιστον να μην περιμένει τζάμπα το παιδί! Χεχε

Σιγά μην έλεγα...είναι προφανές, να γίνεις συνεπής. Αφού δεν παίζει να γίνεις.

Αυτή η εξομολόγηση μου θύμισε την Αναστασία που πραγματικά έκανε ασκήσεις ψυχραιμίας και αυτοσυγκράτησης πάνω στα νεύρα μου με τα οποία είχα φτάσει να παίζω βιολί...νευρικός κλονισμός το κορίτσι χεχε.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ