ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.12.2021 | 19:41

Πόσο τυχερός.

Η κοπέλα μου, μου είπε να χωρίσουμε πριν δύο ημέρες. Ωστόσο, εγώ έχω παράλληλη σχέση εδω και 3 εβδομάδες. Είχα προγραμματίσει μετά τις γιορτές να της πω εγώ να χωρίσουμε αλλά με πρόλαβε. Ευτυχώς εκείνη την ώρα διατήρησα την ψυχραιμία μου και δεν έδειξα την χαρά μου που με έβγαλε από μια τόσο δύσκολη θέση. Αντιθέτως, το έπαιξα στεναχωρημένος γιατι αν της έλεγα την αλήθεια θα έβγαινε και από πάνω. Από εκείνη την στιγμή όμως μου στέλνει συνέχεια μηνύματα ότι λυπάται που ήρθαν έτσι τα πράγματα.Ελπιζω μόνο να μην μου ζητήσει επανασύνδεση , γιατί δεν ξέρω τι να πω. Σίγουρα δεν μπορώ να της πω ότι υπάρχει άλλη μέσα σε 2 ημέρες.
8
 
 
 
 
σχόλια

Ναι, βασικά...δεν είναι θέμα τύχης. Σε είχε πάρει χαμπάρι και είπε να σε προλάβει. Οι γυναίκες έχουν κεραίες χαχα
Με τα μηνύματα που σου στέλνει απλά επιβεβαιώνει το μέγεθος της υποκρισίας για να μπορέσει να προχωρήσει παρακάτω πιο άνετα χαχα!

Τι εννοείς ότι αν σου ζητήσει επανασύνδεση δεν ξέρεις τι να πεις; Όχι θα πεις. Είναι πολύ απλό. Καλή αρχή εύχομαι με τη νέα κοπέλα σου και καλή χρόνια να έχουμε!