ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.12.2021 | 10:04

Επιστροφή στην πρώην

Έβγαινα με κάποιον 3 βδομαδες...Όλα τέλεια,καλο παιδι ενδιαφέρον, μηνυματα, τηλεφωνα ραντεβου, συναντήσεις...ξαφνικά αραιώνει και εν τέλει εξαφανίζεται και μένω ν αναρωτιέμαι σε Τι εφταιξα;;; έκανα κάποιο λαθος;; τον πείραξε κατι;;; σήμερα έμαθα τυχαια ότι τ βρήκε μ την πρώην του ...Ρε παιδιά γιατί το κάνετε αυτο;;; αν δεν είστε έτοιμοι για νέα γνωριμία γιατί να την επιδιώκετε;;; γιατι να γεμίζετε ψεύτικες ελπίδες τον άλλον και πρώτιστως:Γιατί δεν είστε άντρες με παντελόνια;;; εξηγησε τους λόγους που εξαφανίζεσαι σταράτα και μην αφήνεις τον άλλον στην αμφιβολία...!!!το θέμα είναι ότι αυτος μ άρεσε πολύ και εμφανισιακά και σαν χαρακτήρας πριν γίνουν όλα αυτά...Αλλά πάμε παρακάτω...Τι γνώμη έχετε επι του θέματος;;
21
 
 
 
 
σχόλια

Α, καλά, εγώ έχω πάρει τηλέφωνο γκόμενα που είχαμε βγει μια φορά ώστε να ξαναβγούμε και το σήκωσε ο πρώην της (που τα είχανε ξαναβρεί δηλαδή) και μου λέει μην ξαναενοχλήσεις φίλε

Ελαααα ρε λυκε ποια δεν θελει να την παιρνει τηλ ο αντρας που γουσταρει; Ταχυκαρδια παθαινουμε οταν βλεπουμε την κληση και ανακοπη οταν το σηκωσουμε και ακουσουμε την φωνη του χαχαχαχα
Εκτος αν δεν σε γουσταρει η αλλη τοσο.

Εχμ δεν είπα ότι με γούσταρε και τόσο, εντάξει. Ούτε προκύπτει πάντα από την αρχή της γνωριμίας το να γουστάρει ιδιαίτερα ο ένας τον/την άλλον/ην.
Γενικά μου το έχουν πει ότι νιώθουν πιο άνετα με τα μηνύματα στο messenger ας πούμε και το έχω διαπιστώσει βεβαίως. Πολύ σπάνια κάποια θέλει να μιλήσει στο τηλέφωνο με κάποιον που δεν ξέρει καλά και τον έχει δει μια-δυο-τρεις φορές από κοντά. Ίσως έχει να κάνει απλά με το ότι η πλειοψηφία απλά δεν έχει την άνεση καθώς έχει συνηθίσει τα γραπτά μηνύματα, οπότε λογικό το βρίσκω ειδικά για όσα παιδιά γεννήθηκαν από το 1995 και μετά.

Έπεσες πάνω σε τέτοιες περιπτώσεις θεωρώ εγώ. Πλέον δεν βρίσκεις άντρα να σε παίρνει τηλέφωνο, να θέλει να ακούσει την φωνή σου. Πάνε αμέσως στην εύκολη και πιο γρήγορη λύση που είναι το μήνυμα.

Μερικοί δεν ξέρουν αν είναι όντως έτοιμοι να προχωρήσουν ή όχι. Αν κάποιος έχει χωρίσει με δική του πρωτοβουλία, συνήθως δεν έχει πρόβλημα να προχωρήσει πιο γρήγορα σε μια επόμενη γνωριμία. Αλλά κι αυτό δεν είναι δόγμα. Αν χώρισε την πρώην επειδή ένιωθε κατά βάθος πικρία ότι δεν έπαιρνε πίσω την αγάπη που ο ίδιος έδινε (οπότε τη χώρισε κατά κάποιον τρόπο για να την "τιμωρήσει"), τότε αυτός ο άνδρας θα χρειαστεί πολύ παραπάνω χρόνο μόνος του για να συνειδητοποιήσει τα λάθη του, να προχωρήσει και να βεβαιωθεί ότι δεν θα γυρίσει με το που σφυρίξει η πρώην. Αυτά, όμως, απαιτούν δουλειά με τον εαυτό και λίγη απόσυρση για ενδοσκόπηση. Τι περιμένεις από την πλειοψηφία που προσπαθούν να πουλήσουν την εικόνα "περνάω τέλεια" και "pame gia POTAREW." Κι αυτό ισχύει και για τα δύο φύλα.

Έχεις απόλυτο, απόλυτο δίκιο φίλη μου, αυτό είναι κακό προνόμιο πολλών ανθρώπων.. Ανδρών κα γυναικών. Και απαντήσεις να πάρεις το κακό έγινε. έχει νόημα πλέον?
Όπως το είπες, πάμε παρακάτω..

Αγγελικη εχεις δικιο και υποψιαζομαι πως και σταρατα παντελονατα να της ελεγε την αληθεια παλι δεν θα της αρεσε και θα τον κατηγορουσε οτι γυρισε στην πρωην του. Το θεμα δεν ειναι τι δικαιολογιες ειπε ή δεν ειπε αυτος , αλλα οτι εν τελη προτιμησε αλλη.