ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.12.2021 | 12:14

Δεν ξέρω τι να κάνω.

Εκ φύσεως είμαι άνθρωπος που μαζεύω γύρω μου άλλους ανθρώπους. Τα πάω καλά με όλους, όχι γιατί προσπαθώ να κερδίσω την εύνοια τους, αλλά γιατί τους ακούω χωρίς να τους κρίνω και χωρίς να διαδίδω ότι μου λένε. Αυτό όμως μου δημιουργεί προβλήματα στις σχέσεις μου, και ειδικά στον εργασιακό χώρο. Έρχονται όλοι και μου κακολογουν ο ένας τον άλλον, έχω ακούσει τα τέρατα και κάνω ότι δεν ξέρω τίποτα. Εμένα αυτό με κουράζει πάρα πολύ. Εντωμεταξυ επειδή όλοι προσπαθούν να βάλουν τρικλοποδιές στους υπόλοιπους νιώθω σε μειονεκτική θέση, επειδή δεν παίζω το ίδιο παιχνίδι και επειδή δεν προσπαθώ με γλυψιμο και ψέματα να κερδίσω την εύνοια του υπεύθυνου. Σκίζομαι στη δουλειά,περισσότερο από όλους και φοβάμαι ότι δεν θα μαι κρατήσουν γιατί κρατάω μια τυπική σχέση προς τον υπεύθυνο του τμήματος. Μου είχε ζητήσει να ρουφιανευω τους υπόλοιπους και είχα αρνηθεί γιατί δεν το θεωρώ σωστο και εκεί σταμάτησαν οι σχέσεις μας. Σίγουρα θα έβαλε κάποιον άλλον να το κάνει αντί για μένα.
4
 
 
 
 
σχόλια

Την τυπικοτητα που κρατας με τον υπευθυνο, θα κρατας και με τους υπολοιπους . Δεν εισαι υποχρεωμενη να ακους τα κομπλεξικα του καθενος και απορω πως αντεχεις να τους ακους χωρις να μιλας. Δεν λεω να τους κρινεις, αλλα πολυ ευγενικα να τους ζητησεις να μην σου λενε τετοια γιατι δεν εισαι κουτσομπολα και δεν σε απασχολουν τετοιες μικροτητες. Για αυτο κουραζεσαι. Κρατα ολες τις δυναμεις σου για να εισαι καλη στη δουλεια σου. Εξαλλου τις ρουφιανιες τις κανουν αλλοι. Και να εισαι σιγουρη πως ο υπευθυνος ξερει πολυ καλα ποιοι γλυφουνε επειδη δεν κανουν καλα την δουλεια τους και νομιζουν πως με το γλυψιμο θα παραμεινουν και ποιοι ειναι πραγματικα ικανοι.

Αν όντως δουλεύεις περισσότερο από τους υπόλοιπους θα έλεγα να μην φοβάσαι για τυχόν απόλυση. Αυτό αναγνωρίζεται.
Και ο προϊστάμενος που σίγουρα έχει τους αυλικούς του θα ασχολείται μαζί τους και με τα κουτσομπολιά της εταιρείας. Μην φοβάσαι.