ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.12.2021 | 10:35

Πώς το βλέπετε;

Έχουμε καλέσει 6 φίλους μας στο σπίτι,για να φάμε μαζί αύριο.Και εγώ και ο σύντροφος μου αλλά και οι φίλοι μας,είμαστε πλήρως εμβολιασμένοι.Εγώ και ο σύντροφος μου,θα κάνουμε και rapid test για μεγαλύτερη σιγουριά.Αναρωτιέμαι όμως άν θα κάνουν και οι φίλοι μας που θα έρθουν.Σκεφτόμουν να τους ρωτούσα,αλλά πάλι δέν μου βγαίνει κάτι τέτοιο... Ο σύντροφος μου μου είπε να μήν το κάνω ούτε για πλάκα.Θα ήταν αδιακρισία πιστεύετε,και δείγμα έλλειψης εμπιστοσύνης απέναντι τους;Ούφ...παράνοια η όλη φάση!
10
 
 
 
 
σχόλια

Εν μέσω πανδημίας,το πρόβλημα σας ήταν να καλέσετε κόσμο στο σπιτι;Τόσο χάλια θα περνούσαμε οι δύο σας;Στη θέση σου θα είχα τεραστια ανασφαλεια.Κανονικα θα έπρεπε να επιβάλεις σε όλους να κάνουν τεστ χωρίς να ντρέπεσαι.Τοσο εμπιστοσύνη έχεις σε όλους αυτους;Εύχομαι να μη σου βγει ξινο το τραπεζι.

Ζητησε τους ραπιντ εντος 24ωρου και να κρατανε μαζι την ταυτοτητα τους. 😂😂
Λοιπον, σε περιπτωση που τους ρωτησεις, τρια πραγματα μπορει να συμβουν. 1) να παρεξηγησουν 2) να σου πουν αληθεια πως εκαναν ραπιντ και βγηκαν θετικοι 3) να σου πουν αληθεια ή ψεμματα πως το εκαναν και ειναι αρνητικοι. Εκτος αν τους ζητησεις να τα δεις, που λογικα θα αρνηθουν γιατι δεν εισαι επιχειρηση. Συμπερασμα: αν φοβασαι και θελεις να εισαι ασφαλης, δεν προσκαλεις 6 ατομα στο σπιτι σου.

Άμα το έλεγες ταυτόχρονα με την πρόσκληση ότι καλό θα ήταν να κάνουν rapid/self test θα ήταν πιο ΟΚ. Τώρα εκ των υστέρων ενώ τους κάλεσες θα τους το πεις; Κι άμα σου πούνε ''όχι δεν κάνουμε''; Θα τσακωθείτε; Αν φοβάσαι τόσο πολύ απλά το ακυρώνεις με άλλη δικαιολογία.