ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.12.2021 | 20:41

Βρε κορίτσια

Βρε κορίτσια! Όταν βλέπετε ότι κάποια φίλη σας έκανε σχέση εδώ και κάτι χρόνια και δε βγαίνετε όπως βγαίνατε γιατί έχει υποχρεώσεις συγκατοίκησης ή άλλες υποχρεώσεις με τους γονείς, μη γίνεστε κολιτσιδες! Μην παίρνετε τηλέφωνο βραδιάτικα και γίνεστε ενοχλητικές. Όταν μπορούν θα σας βρουν,ίσως όχι με τη συχνότητα που το έκαναν παλιά. Μην τους κρατάτε κακία και πετάτε ανόητες σποντες και συμπεριφέρεστε σαν να είναι γκόμενοί σας. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ! Βρείτε άλλες παρέες αν δε μπορείτε να βρείτε κάποιον.
9
 
 
 
 
σχόλια

Άλλα γράφεις στην εξομολόγηση... Όχι ότι με ενδιαφέρει, ευτυχώς. Στη φιλη σου έτυχε το Ζονγκ!
Μόνο μακριά από τον ποπό μας τέτοιες τιποτενιες συμπεριφορές.
Γυρνάω τρεις φορές γύρω από τον εαυτό μου και φτύνω τους 4 ορίζοντες. ;)

Ναι αλλά κ εσείς βρε κορίτσια, όταν σας παρατάει ο γκόμενος/ ανακαλύπτετε πως σας κερατώνει/ στραβώσει η φασούλα, μην μας παίρνετε τηλέφωνο να κλαφτείτε και να βγείτε για να βρείτε άλλον. Ό,τι σπέρνεις θερίζεις.

Εχεις απολυτο δικιο. Η τακτικη «κολλιτσιδα» ειναι οντως πολυ ενοχλητικη. Αλλα για να τα λεμε και ολα, ενοχλητικες ειναι και οι δηλωσεις του στυλ «Οταν μπηκα σε σχεση, απομακρυνθηκα απο τις φιλες μου γιατι με ζαλιζανε. Εγω το μονο που ηθελα ηταν να ζησω τον ερωτα μου αλλα τωρα που τον εζησα και με χωρισε, καμια φιλη μου δεν μου μιλαει, ειμαι μονη και δεν καταλαβαινω το γιατι».
Συμφωνω με την εξομολογηση σου. Κανενας δεν πρεπει να παρακαλαει και να ριχνει την αξιοπρεπεια του.

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ