ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.12.2021 | 12:52

Φιλια παρεα

Καλησπέρα σε όλους!! Αν δεν έχεις παρεα, φιλες γιατί τα έφερε έτσι η ζωή η διάφορους αλλους λόγους, στείλτε να γίνουμε μια παρεα! Βασικό να σαρεσουν οι βόλτες, οι καφέδες, ταινίες θεατρα και παρι λέγοντας! Ειναι καθαρά για φιλικό ενδιαφέρον, οτιδήποτε αλλο δε με ενδιαφέρει. Ιδανικά τα πσκ είμαι άνετη για εξόδους! Τέλος εχω κάνει το εμβόλιο 🤘 Byyye! *μη μου γράψετε απο κατω να αρχίσω χομπι, γιατί αμα ήθελα θα ειχα αρχίσει!
15
 
 
 
 
σχόλια

Και εγώ θέλω! Έχω λίγες και καλές φίλες, που αυτό είναι το σημαντικό. Δεν ταιριάζουμε, όμως, σε ένα πράγμα: αυτές είναι πιο πολύ του μέσα και "χαλαρών" δραστηριοτήτων, εγώ θέλω και δεύτερο ποτάκι, να ξενυχτήσω, να πάω ενίοτε σε καμία παρτάρα να χορέψω.
Επειδή βλέπω και στα σχόλια και σε άλλες δημοσιεύσεις ότι είμαστε αρκετοί σε τέτοια φάση, μπορούμε να μαζευτούμε! Δεν ξέρω πώς θα επικοινωνήσουμε από το σάιτ εδώ (μέσω σχολίων?), αλλά κάπως να γνωριστούμε.
Είμαι 30.

@Γλυκούλα

Εκτός του ότι μένουμε σκόρπια, θα είναι αμήχανα γιατί δεν ξέρουμε πως θα ταιριάξουμε μεταξύ μας.
Να γνωριστούν ένας άνδρας και μια γυναίκα που μιλάνε κάμποσο καιρό και υπάρχει χημεία κλπ ναι. Κάτι άλλο προσωπικά με αφήνει αδιάφορο.

Αν θες συζήτηση έλα παγκάτι να αράξουμε στο μπαρ ,φιλικά μόνο ,δεν είμαι διαθέσιμος για οτιδήποτε άλλο!
Γενικά παιδιά εδώ όσοι είστε σε αυτή τη στήλη και δε ψάχνεται γκόμενο,στείλτε στα σχόλια να μαζευτούμε!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ