ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.12.2021 | 17:20

Σας παρακαλώ χρειάζομαι βοήθεια.

Δεν χω πόλους φίλους...λίγους μόνο και όχι κολλητούς. Και μάλιστα για μερικούς έχω αμφιβολίες. Γενικά έχω χαμηλή αυτοπεποίθηση, από άγχος δεν ξέρω πως να συνεπριφερθω στο φλερτ. Φοβάμαι μήπως δν έχω κάτι να πω κτλ κτλ. Γενικότερα βρίσκομαι σε μια πάρα πολύ άσχημη κατάσταση ψυχολογικά. Κάποια στιγμή, δεν είναι όμως ακόμα έτοιμη, θέλω να επισκεφθώ ψυχολόγο. Τι να κάνω για να αποκτήσω φίλους και αυτοπεποίθηση? Όσον αφορά την αυτοπεποίθηση, τι να κάνω για να είμαι πιο άνετη στο φλερτ? Πώς να δείξω το ενδιαφέρον μου και να κάνω κίνηση χωρίς να καταλήγει η συζήτηση σε τυπικό ανούσιο καθημερινό διάλογο?
5
 
 
 
 
σχόλια

Γυναίκα και να ρωτάς κάτι τέτοιο, περίεργο. Στο φλερτ δεν χρειάζεται να κάνεις πολλά. Μια ματιά, ένα χαμόγελο, ένα άγγιγμα είναι αρκετά για να του δείξεις ότι ενδιαφέρεσαι. Από κει και πέρα αν έχετε χημεία στην επικοινωνία και υπάρχει ερωτική έλξη θα προχωρήσει η γνωριμία.
Στο θέμα της αυτοπεποίθησης πρέπει πάνω απ'όλα να τα έχεις καλά με τον εαυτό σου.

Εξ, η συζητηση εξαρταται απο το τι ατομο εχεις διπλα σου, τα κοινα σας ενδιαφεροντα κ.α Πρεπει να βγαινει αβιαστα, δεν χρειαζεται να προσπαθεις να σκεφτεις τι να πεις. Μπορει εγω να σου προτεινω πχ να ανοιγεις συζητηση για πολιτικα θεματα, αλλα τα ατομα που εχεις διπλα σου να μην εχουν ιδεα απο αυτα και να καταληγετε να κανετε ανουσιο διαλογο. Παντως ενα καλο πρωτο βημα ειναι ο ψυχολογος. Οσο για τα υπολοιπα, θεωρω πως μονο η εμπειρια μπορει να σε βοηθησει για να δεις με τι ανθρωπους ταιριαζεις και πως μπορεις να συμπεριφερθεις σε καθε κατασταση. Δεν πιστευω πως υπαρχει μαγικη συνταγη για να αποκτησεις φιλους ή αγορι, αλλιως κανενας δεν θα ηταν μονος. Βεβαια αυτα ειναι προσωπικη αποψη, δεν ειμαι ειδικη στο θεμα και μην τα παρεις τοις μετρητοις.

Σε αυτά που ρωτάς υπάρχουν γενικές απαντήσεις από βιβλιογραφία μέχρι ίντερνετ, ακόμα και στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα που γράφεις τώρα...Όμως οι γενικές απαντήσεις δεν νομίζω ότι θα βοηθήσουν πολύ. Χρειάζεσαι εξατομικευμένες λύσεις και αυτές μπορεί να έρθουν μάλλον από άτομα που γνωρίζεις (ή θα γνωρίσεις) αρκετά καλά.. Ο επαγγελματίας ψυχολόγος μάλλον πρέπει να είναι η τελευταία επιλογή εφόσον δεν βρεις κανέναν άλλον άνθρωπο να σε καταλαβαίνει...Αλλά νομίζω πως ο καλύτερος ψυχολόγος είναι ένας καλός φίλος ή μια καλή φίλη που τα λένε όλα μεταξύ τους και προσπαθούν να καταλάβουν σε βάθος ο ένας τον άλλον.