ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.12.2021 | 00:13

Θα με τρελάνει

Σήμερα το βράδυ,την ώρα που τρώγαμε,είπα στην κοπέλα μου πόσο ωραία μαγειρεύει.Αυτό που είπα το πιστεύω,γιατί πραγματικά τρελαίνομαι με τη μαγειρική της.Όταν το άκουσε,με ειρωνικό στύλ μου είπε να προετοιμαστώ κι εγώ,γιατί μάλλον θα χρειαστεί να μαγειρεύω όχι μόνο για τους δυό μας.Δέν πιστεύω να εννοεί για τραπεζώματα που της αρέσει να κάνουμε σε συγγενείς και φίλους.Να την βοηθήσω σε όλα τα άλλα όπως και κάνω,ναί,αλλά με το μαγείρεμα δέν το 'χω.Να παραγγείλουμε χίλιες φορές,δέν υπάρχει θέμα,αυτό άλλωστε της το έχω προτείνει και για εμάς γιατί κι εκείνη δουλεύει,και είναι φορές που ενώ τα έχει παίξει απ'την κούραση,θα μαγειρέψει έτσι κι αλλιώς.Από εκείνη τη στιγμή πήγε στο δωμάτιο,και μου είπε να μήν την ενοχλήσω γιατί θέλει να ηρεμήσει και να κοιμηθεί.Δέν θα την ενοχλήσω,δέν θέλω να να την τσιτώσω γιατί τελευταία έχει νεύρα και περίεργη συμπεριφορά.Ειδικά αυτό που κλείνεται στο δωμάτιο και κοιμάται,και αυτό που μένει στο μπάνιο για κανένα μισάωρο,δέν αντέχεται.Έχει αλλάξει εντελώς εδώ και ένα μήνα,και δέν μπορώ να καταλάβω γιατί.
16
 
 
 
 
σχόλια

Ρε παιδιά αλήθεια όταν διαβάζω κάτι τέτοια νιώθω πως είναι 15 χρονών, πως είναι φουλ ανώριμοι άνθρωποι..
Πες της πως δεν είναι σωστό αυτό που κάνει, είναι ανώριμη συμπεριφορά.. ότι και αν έχει να σου το πει ξεκάθαρα για να ξέρεις και εσύ τι συμβαίνει. Θα της άρεσε να της το κάνεις εσύ;; Σίγουρα όχι και θα σου το είχε πει και θα σου το είχε δείξει αρκετές φορές.

Να μιλήσετε. Μόνοι σας. Χωρίς επικοινωνία δεν υπάρχει λύση σε όποια τυχόν προβλήματα.

Προφανώς και δεν την απασχολεί το θέμα της μαγειρικής αλλά κάτι βαθύτερο.

Βρε μπας και περιμένει bebe?

Έχω την εντύπωση ότι δεν έπιασες το υπονοούμενο. Μήπως εννοούσε ότι θα μαγειρεύεις πλέον για τους τρείς σας. Ρώτα την μήπως είναι έγκυος, γιατι αυτά τα ξεσπάσματα μπορεί να είναι επειδή οι ορμόνες της κάνουν πάρτυ.

Ξεμαλλιασμένο κανταϊφι γέλασα πολύ με το username σου!!!
Είμαι εγώ αλλά είσαι και εσύ...!!
Κυκλοφορεί και ένα Λάχανο κάπου είδα εδώ μέσα...
Κάνουμε έναν ωραιότατο μπουφέ!!

Διαστημικό φιλάκι στο ξεμαλλιασμένο σου κανταϊφι