ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.12.2021 | 02:17

Τέλος;;

Σχέση 2 χρόνων και κάτι.Τον τελευταίο καιρό πάνε πολλά πράγματα στραβά.Όταν ο σύντροφος σου σου δείχνει και ακόμα χειρότερα σου λέει ότι τον έχει κουράσει ο χαρακτήρας σου,ότι δεν τον εντυπωσιάζει τίποτα στη ζωή σας( η οποία οντως δεν είναι εντυπωσιακή απλά θεωρούσα ότι είναι μια κρίση)και με βαριά λόγια τότε τι κάνεις; Αυτό συμβαίνει περίπου 2 μήνες τώρα και απλά το ξεπερνούσα γιατί δεν μπορούσα να πιστέψω σε αυτά που άκουγα.Την τελευταία φορά όμως σαν κάτι να έσπασε μέσα μου από τα λόγια που άκουσα και σκέφτηκα μήπως πρέπει να τον αφήσω να φύγει;Μήπως όντως κάνω <<κακό>> στον άνθρωπο που τόσο αγάπησα και αγαπώ; Μου είναι πάρα πολύ δύσκολο να φανταστώ την ζωή μου χωρίς τον άνθρωπο που έχω κάνει όνειρα.Αν όμως αυτός έχει απαίτηση να γίνεις κάτι άλλο από αυτό που είσαι;Αν συνέχεια σου υπενθυμίζει τα λάθη σου και σου επισημαίνει το πως ήταν η ζωή του πριν από εσενα;
10
 
 
 
 
σχόλια

Αν μετά απο δυο χρόνια σχέση το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να σε πικάρει και να σου ρίχνει όλο το βάρος της κακής εξέλιξης στην σχέση σας τότε νομίζω πως του έχει τελειώσει, ναι.
Αλήθεια γιατί δεν έχει φύγει ακόμα να βρει το αληθινό νόημα της ζωής??

Έπαθες σοκ όμως καταλαβαίνω ότι του τελείωσε. Ας βρει το θάρρος να το πει ή ας κάνετε προσπάθεια να αναθερμάνετε τη σχέση σας και να διορθώσετε τα λάθη σας. Αν το θέλετε ΚΑΙ ΟΙ 2 φυσικά.

Δεν εχεις κανει τιποτα κακο εσυ, το θεμα ειναι δικο του και δεν καταλαβαινω γιατι νιωθεις ενοχη. Στην αρχη σε δεχτηκε για αυτο που εισαι. Μετα απο 2 χρονια το θυμηθηκε οτι δεν του κανεις; Προφανως τωρα βαρεθηκε ή εχουν αλλαξει τα θελω του. Δεν εχει ομως τα κοτσια να στο πει καταμουτρα. Τι εννοεις να τον αφησεις να φυγει; Με το ζορι τον κρατας και δεν μας το λες; Ενηλικος δεν ειναι; Δεν μπορει να σε χωρισει και να παει να ψαξει μια αλλη που να εχει αυτα που ζηταει; Αλλα βεβαια, του ειναι πιο βολικο να γκρινιαζει και να απαιτει απο εσενα να γινεις μια αλλη για να σε θελει (!)

Πολλές φορές τον ρωταω όταν λέει τα δικά του γιατί είναι μαζί μου εφόσον δεν του κάνω και η απάντηση είναι έλα ντε ούτε και εγώ ξέρω η μόνη λύση είναι να σηκωθώ και να φύγω.

Δεν θα πάρω θέση διότι διάβασα μόνο την δικιά σου εκδοχή του θέματος και όχι του συντρόφου σου, οπότε δεν μπορώ να έχω εμπεριστατωμένη άποψη με επιχειρήματα.

Δεν υπάρχει λύση σε τέτοια θέματα βρε κοπελιά. Εδώ μέσα θα σου πούμε το μακρύ μας και το κοντό μας.

Μίλα με τον σύντροφο σου, μόνο οι 2 σας θα βρείτε λύση. Το έχω ξαναπεί, η επικοινωνία είναι το παν.

Η δίκη του απάντηση θα είναι αυτά που είπα και αλλά πολλά και σκέψου ότι τα έγραψα πολύ συνοπτικά και κόσμια.Δεν αξίζει σε κανέναν να του μιλούν με αυτόν τον τρόπο και να τον κάνουν να αισθάνεται μηδενικό.Προφανώς δεν είμαι αυτό που θέλει και ίσως άργησε να το καταλάβει και εγώ δυσκολεύομαι να το δεχτώ.

Ανοίγεις την πόρτα, του δίνεις τα παπούτσια στο χέρι και του λες, άντε στο καλό παληκάρι μου, γύρνα στην προηγούμενη συναρπαστική ζωή σου. Δεν θέλω να σε βλέπω να κάθεσαι μαζί μου και δυστυχείς.

Έχει τελειώσει η σχέση σου. Φύγε μακριά του. Σε βαρέθηκε, πόσο πιο ξεκάθαρα να το πεί. Απλά, δεν έχει το θάρρος να σε χωρίσει. Βρες το κουράγιο και κάντο εσύ λοιπόν.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ