ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.12.2021 | 13:14

Έχω πληγωθεί αφάνταστα

Είμαι μαζί με ένα παιδί εδώ και 4 χρόνια, και ενώ μου έλεγε από την αρχή ότι θέλει παιδιά και οικογένεια, τώρα που έμεινα έγκυος, τον βλέπω πολύ απόμακρο από μένα. Της προάλλες μάλιστα μου πέταξε ότι θα ήταν καλύτερο να μην υπήρχε αυτή η εγκυμοσύνη. Λείπει συνέχεια από το σπίτι, ενώ πριν αυτό δεν το έκανε, και βγαίνει με τους φίλους του. Γιατί σταμάτησε να είναι τόσο τρυφερός και τόσο προστατευτικός; Από την στιγμή που μου είπε ότι ήθελε παιδιά και οικογένεια, και τώρα που έγινε όλο αυτό, τον βλέπω εντελώς αντίθετο;
9
 
 
 
 
σχόλια

Συζήτηση και Ξεκαθαρίσματα σε όλα. Τι σκέφτεται, πως νιώθει, πως νιώθεις εσύ, τις αγωνίες σου , τους φόβους σου, τους δικούς του.
Μην κρατάς τίποτα μέσα σου από αυτά ότι και να σου πούμε εμείς, εικασίες θα είναι για ένα τόσο σοβαρό θέμα..
Ήρεμα όμως ε?

Διαστημικό φιλί στα μουτράκια σας

Ίσως να αντιδρά έτσι λανθασμένα γιατί δεν μπορεί να το διαχειριστεί αλλιώς και έχει αγχωθεί/φοβηθεί. Μπορεί να κάνω λάθος.

Στα 4 χρόνια έτσι απότομα άλλαξε? Δεν είχες δει παρόμοια σημάδια πριν? Περίεργο.

Κουβεντιάστε το.

Είναι βέβαιο ότι διάλεξες λάθος άντρα για οικογένεια. Οι σωστοί άντρες βρίσκονται δίπλα στην γυναίκα τους, ειδικά σε μια τέτοια κατάσταση. Μάλλον του έκατσε βαριά η καλογερική ή ακόμη χειρότερα μάλλον δεν βγαίνει με τους φίλους του αλλά με την επόμενη άτυχη.

Νομιζω κοπελα μου οτι αγχωθηκε και για αυτό του βγαίνει έτσι ...εννοώ ότι στην πραγματικότητα οτάν βλέπει την κατασταση σκέφτεται τις ευθυνες κ φρικαρει ...θα δεις με τον καιρό όλα τα στρωσουν νομιζω ...πάντως να προσεχεις τον εαυτό σου κ την εγκυμοσύνη κ μην δίνεις σημασία σε οτι βλακεία λέει ..ακου εκεί πριν ήθελε παιδιά κ μετα καλυτερα να μην υπήρχε η εγκυμοσύνη ανευθυνότητά στο μεγαλείο της το αγόρι σου ...πάντως οπως κ να έχει μην πας να κανεις καμια βλακεία πχ έκτρωση επειδή λέει αυτός αυτά π λέει γιατί θα το εχεις βαρος κ τύψεις ενω αυτός όπως φαίνεται μια χαρά είναι στη ζωουλα του στις εξόδους του κλπ κ επίσης το παιδάκι δεν φταίει σε τίποτε ...όλα θα στρωσουν ...μίλα με φιλες η οικογένεια η κάποιον π ξες οτι θα σε στηρίξει ...το αγόρι σου δεν τον σχολιαζω καν ξέρει οτι οι έγκυες γυναίκες είναι ευαισθητες λόγω ορμονών και λέει τέτοια πραγματα μπροστά σου ...ντροπή του κ τίποτα άλλο !!!!να προσεχείς κ πανω απο όλα να βάζεις την ψυχική σου υγεια κ το πλάσματακι αυτό π όταν ερθει στη ζωή θα τα ξέχασεις όλα !!!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ