ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.12.2021 | 22:29

Το σκεπτικό μου

Είμαι κοπέλα 21 χρονών,και μέχρι τώρα δέν έχω ολοκληρώσει σεξουαλικά.Μεταξύ 18-20,είχα κάνει δύο,άς τις πούμε σχέσεις,που όμως λόγω δικού μου διστσγμού και φόβου,δέν προχωρήσαμε περισσότερο.Τώρα νιώθω πιό συνειδητοποιημένη ώς πρός αυτό το θέμα,και γιατί θέλω να ξεπεράσω τις όποιες αναστολές μου,αλλά και επειδή η ανάγκη και η επιθυμία μου δέν σηκώνουν αναβολή.Γνώρισα ένα παιδί,μου αρέσει πολύ εμφανισιακά,πάνω απ'όλα μου αρέσουν οι τρόποι και η συμπεριφορά του,αλλά δέν νιώθω ενθουσιασμό,δέν νιώθω αυτό το ιδιαίτερο συναίσθημα που θα έπρεπε.Μου είπε καθαρά ότι θέλει να κάνουμε σχέση,και σκέφτομαι πως ίσως πρέπει να δεχθώ για να ξεκινήσω επιτέλους.Νομίζω πως είναι η καλύτερη περίπτωση για εμένα,γιατί από τη μία θα αποκομίσω όσο το δυνατόν περισσότερη εμπειρία,και από την άλλη,άν πάει κάτι στραβά,δέν θα πληγωθώ γιατί δέν θα υπάρχει συναίσθημα από μέρους μου.Μπορείτε να με καταλάβετε;
9
 
 
 
 
σχόλια

Δεν υπάρχουν "συναισθήματα που θα έπρεπε". Ή νιώθεις ή όχι.
Και πόσο εγωιστικό αυτό το " αν πάει κάτι στραβά, δεν θα πληγωθώ γιατί δεν θα υπάρχει συναίσθημα από μέρους μου." Δηλαδή αυτός ο καημένος , δεν μετράνε τα δικά του συναισθήματα? Το πως θα νιώσει μετά που θα φύγεις αλώβητη με τις εμπειρίες σου στο τσεπάκι??? Ασε δε που δεν το ξέρεις αν θα αποκτήσεις συναισθήματα στην πορεία.
Τι να πω, ούτε για φίλη μου δεν θα σε ήθελα με αυτή την στάση σου. και τις εγωιστικές απόψεις σου, και εύχομαι αλήθεια να το καταλάβει κι εκείνος νωρίς .

Επίσης να προσθέσω πως είμαι στην ίδια ηλικία με εσενα και εκανα αρκετό καιρό μαλλον μηνες για να ξεπεράσω ψυχολογικά μια κατασταση οπου κάποιος φέρθηκε ακριβως έτσι σε εμένα με σκοπό να αποκομίσει εμπειρία ενω ηξερε πως νιώθω ...οποτε ΔΕΝ καταλαβαίνω και με ΝΕΥΡΙΑΖΕΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ το σκεπτικό σου !!!!!..

"Καλη περιπτωση"???...κοπελα μου βρες εναν άλλον που θα θέλει απλα μερικές βραδιές σεξ και ασε ήσυχο τον ανθρωπο να βρει μια κοπελα που θα έχει αισθήματα ...μην κοιτάμε μονο την παρτη μας και αδιαφορούμε για το τι νιώθει ο άλλος ναι???εκτός αν περιμενεις πως θα σε συμβουλέψει κανεις ναι να μπεις σε μια σχέση που για σενα θα είναι ελευθερη σχέση και ο άλλος θα νομίζει οτι όντως νιώθεις πραγματα
....τι να πω ....αν σου το έκαναν πάντως εσένα δεν θα σ άρεσε καθόλου ..καλά μυαλά ευχομαι
σε εσενα γενικότερα!!!!....υ.γ. Δεν κριτικαρω επειδή θες σεξ χωρίς δεσμεύσεις κριτικαρω επειδή σκέφτεσαι πως είναι οκ να κοροϊδέψεις εναν ανθρωπο αδιαφορώντας για το τι νιωθει !!!!!

Αν θες να αποκτησεις εμπειρια πηγαινε μαζι του. Οπως λες, και στραβα να πανε τα πραγματα δεν υπαρχουν συναισθηματα οποτε ολα καλα. Θα προσθεσω ομως, πως και καλα να πανε τα πραγματα παλι δεν θα σε νοιαζει γιατι δεν υπαρχει συναισθημα. Οποτε πες στον ανθρωπο πως δεν ενδιαφερεσαι για σχεση αλλα για ξεπετα (ξεπετες;), για να μην εχει προσδοκιες απο εσενα. Δεν ειναι σωστο να τον κοροιδεψεις εφοσων ειναι ξεκαθαρος μαζι σου και ειπε πως θελει σχεση.

Αν το ποστ ήταν γραμμένο από άνδρα και είχε ανάλογο ύφος, θα είχανε πέσει να τον φάνε μερικές.

Επί του θέματος. Κοπελιά μην το υπερ αναλύεις γιατί θα φτάσεις τα 40 και θα κάνεις τα ίδια ποστ, περιμένοντας τον πρίγκιπα.

Εφόσον είναι εντάξει απέναντι σου και σου φέρεται καλά μην σε πιάνουν φοβίες.
Το αρνητικό θα ήταν να μην σου φερόταν καλά, αλλά να συνέχιζες να ήσουν μαζί του, όπως κάνουν πολλές και μετά κλαίνε όταν τις παρατάνε.

Κοίτα να περάσετε καλά και στην πορεία θα σου αρέσει παραπάνω.

Ναι σε καταλαβαίνουμε. Προχώρα με αυτό το παιδί και το βλέπεις πώς θα πάει.
Άλλωστε το συναίσθημα συχνά δημιουργείται αφού προηγηθεί το σεξ.

Όπως και να 'χει άλλο το σεξ, άλλο το συναίσθημα. Μπορεί να συνυπάρχουν και τα δύο αλλά τα συναντάμε και ξεχωριστά.

Εννοείται μην δώσεις σημασία σε αυτά που πιθανότατα θα σου γράψουν εδώ
ότι ''πρέπει να τον θέλεις πολύ τον άλλον για την πρώτη σου φορά'' και ''να μη χαραμίσεις έτσι την παρθενιά σου γιατί μετά θα το μετανιώσεις'' και άλλες ιστορίες για αγρίους.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ