ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.12.2021 | 16:32

Update.

Πριν κάτι μέρες είχα γράψει για την κοπέλα μου η οποία ενώ μέναμε μαζί έφυγε στο χωριό της λόγω οικογενειακών. Βασικά πένθος και πρέπει να αναλάβει τα της οικογενειακής επιχείρησης και δεν ξέρω τι να κάνω. Μου είχατε πει ωραίες συμβουλές. Έκανα τελικά εκείνη την κουβέντα με την κοπέλα μου, δια τηλεφώνου δυστυχώς. Εκείνη είναι κάθετη. Μου λέει ότι προέχει το οικονομικό μου επίπεδο από την σχέση μας και αν αυτό σημαίνει οτι θα μεγαλώσει ακόμα περισσότερο η απόσταση μεταξύ μας, ας γίνει. Μου είπε επίσης ότι δεν θέλει μετά από χρόνια να της πω ότι την ακολούθησα στο χωριό και χαντακωθηκα. Ξεκάθαρη λιτή κ απερριτη. Ένας άνθρωπος που περνά δύσκολα δεν θέλει τον άνθρωπο του δίπλα? Δεν είναι εγωιστικό να προχωρήσω μόνος μου? Θα το έχω τύψεις αν την ακούσω, αλλά ξέρω ότι έχει δίκιο. Τι λέτε.
7
 
 
 
 
σχόλια

Βιώνει πένθος. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχει όρεξη να ασχοληθεί με τίποτα. Δεν μπορεί να δει καθαρά τωρα οπότε μπορεί κ να το μετανιώσει. Εσύ έχεις την ευθύνη του εαυτού σου. Στήριξε όσο μπορείς ψυχολογικά, κάνε μια προσπάθεια αλλά δεν μπορείς να κάνεις περισσότερα. Αν είναι να χωρίσεις θα είναι κάτι που θα συμβεί. Άστο να πάει μόνο του και ο χρόνος θα δείξει.

Αν οι άνθρωποι θέλουν να είναι μαζι θα είναι ....αν αγαπιεστε δεν βλέπω πρόβλημα να έχετε απόσταση κ να βρίσκεστε μέχρι να αποφάσισετε σε ποιο μέρος θα ζησετε μονιμα..αλλα δεν βλέπω προθεση για τέτοια προσπαθεια απο καμια μεριά ...δηλ τι να πουν ζευγάρια π η φύση του επαγγέλματος του ενος προϋποθέτει ταξίδια εκεί αναγκαστικά ζουν όλη την ζωή έως την σύνταξη με την απόσταση ...αν δεν έχετε προθεση να το παλεψετε χωριστε...δεν είναι όλα άσπρο η μαυρο ....δηλ υπάρχει μονο στο μυαλό σας το η την ακολουθεις η χωριζετε ...Αρα αν δεν υπάρχει θεληση να το παλεψετε βρασε ορυζα ...πρεπει ο ενας να στηρίζει τον άλλον στις αποφάσεις του κ ιδίως τις επαγγελματικες....κι εγώ με τον συντροφο μου είμαστε τρια χρόνια σε απόσταση κ θα ειμαστε αλλά τοσα έως να τελειώσω με όλες τις σπουδες καθώς σπουδαζω σε αλλη πόλη κ το πατρικό μου είναι επίσης σε αλλη πόλη εξι κ οχτώ ώρες αντίστοιχα απο το μερος του...εμείς θα έπρεπε να ειχαμε χωρίσει πριν καν κάνουμε σχέση αν ηταν ολα άσπρο η μαυρο ειτε θα έπρεπε να αφήσει τη δουλεια στην αθηνα για να ερθει επαρχια σε μένα κ να μείνει χωρίς μονιμη εργασία αρα καταστροφικό για εκείνον η θα έπρεπε να αφήσω εγώ τις σπουδές κ να τον ακολουθησω το οποίο θα ηταν κακό για εμένα είτε θα έπρεπε να χωρίσουμε. Ομως επειδή ακριβως στηρίζει ο ένας τον άλλον διαλέξαμε να παραμείνουμε μαζι...και πίστεψε με είμαστε μια χαρά κ κάποια στιγμη όταν τελειώσω με πτυχίο μεταπτυχιακό κλπ θα τον ακολουθησω εγώ στην αθηνα ....θέλω να πω λύσεις υπάρχουν αν υπάρχει θεληση. ...αν εσείς δεν θέλετε να μπείτε όμως στον κόπο μετα κακώς γκρινιαζετε ότι "αναγκαστικά" μονόδρομος είναι ο χωρισμός ...χωρίς διάθεση κριτικής προφανώς δεν μπορούν όλοι την απόσταση

Κατανοώ ότι για εκείνη είναι θέμα επιβίωσης και ορθώς έκανε την επιλογή αυτή. Πέραν τούτου όμως για σένα προέχει η ευτυχία νομίζω. Όπως λοιπόν εκείνη έκανε την επιλογή της, έτσι κι εσυ πρέπει να κανείς την επιλογή σου να αρχίσεις να αναζητάς εκείνη που θα είναι σε θέση να σου αφιερώσει χρόνο.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ