ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.12.2021 | 12:57

Φτωχοσυνοικιες

Μια εσφαλμένη Αυγή μας κέρασε στις φτωχοσυνοικιες της Αθήνας. Μεγαλώσαμε με λίγα αγαθά και πολλές φορές χωρίς καθόλου αγαθά. Πολύ φτωχικά χρόνια και δύσκολη ζωή. Ο κύκλος μου ήταν Δυστηχως η ευτυχώς άτομα του ίδιου κύκλου σε ένα τύπου γκέτο της Αθήνας... Γύρω μου ναρκωτικά, ιερόδουλες, βρώμα....καθόλου καλό περιβάλλον για παιδί...στο σχολείο πολλά μαθησιακά προβλήματα και λεφτά για φροντιστήριο δεν υπήρχαν. Σπίτι 2 γονείς που έπρεπε να είχαν χωρίσει πριν καν ξεκινήσει η σχέση τους ... Δεν υπήρχε μέρα που να μην άκουγα στον κύκλο μου μαχαιρώματα η οβερντοουζ από ναρκωτικά... Μπαίνοντας στην εφηβεία άρχισα να ανακαλύπτω πως έχω ταλέντα και ήθελα να τα αξιοποιήσω...Δυστηχως όμως δεν υπήρχαν χρήματα για να ασχοληθώ όσο ήθελα. Δοκίμασα και εγώ ναρκωτικά και δεν ήμουν και εγώ το πιο υσηχο παιδί αλλά ένιωθα ότι δεν με αντιπροσωπεύει όλο αυτό...παρόλη την αγριότητα του προσώπου μου πάντα ήμουνα χαμογελαστός και ευδιάθετος με όλους....τελειώνοντας το σχολείο με 2 χρόνια καθυστερήσει γιατί έχασα 2 χρονιές στο γυμνάσιο είπα να μπω φαντάρος να ξεφύγω από αυτήν την τρέλα που ζούσα .μου έκανε καλό...έκανα αποτοξίνωση από την μιζέρια που ζούσα και είδα 5-6 πράγματα παραπάνω...τελειώνοντας έπιασα δουλειά σαν υπάλληλος σε εστίαση και προσπαθούσα να βγάλω χρήματα να κάνω πράγματα....είχα αρκετή πέραση στις γυναίκες όχι από θέμα ομορφιάς πιστεύω αλλά κυρίως ύφους και γοητείας που έβγαζα οπότε πέρασα αρκετά καλά σαυτόν τον τομέα .μεγάλωσα αρκετά δουλεύοντας και έβγαλα δικά μου λεφτά....έφυγα από το σπίτι και νοίκιασα μόνος μου από τα 23 μου ....δεν ήθελα να βλέπω τους ανθρώπους που λέγονται γονείς γιατί για μένα δεν φέρθηκαν ποτέ ανάλογα....κατάφερα να είναι ανεξάρτητος....έφτιαξα το σπίτι μου με ωραία έπιπλα ...το καθαρίζω κάθε μέρα να είναι πάντα όμορφο και ζεστό....μαγειρεύω τα πάντα...πλυντήρια ...όλα ....είμαι 32 και είμαι σε μια πανέμορφη σχέση με μια καταπληκτική γυναίκα που θαυμάζω απίστευτα πολύ για την θετική της αυρα και την μόρφωση της...με δέχτηκε όπως είμαι...με ένα απολυτήριο λυκείου και απλός υπάλληλος... Την προσέχω και με προσέχει καθημερινά...ξέρει τα πάντα για το σκοτεινό παρελθόν μου και βλέπει ότι δεν είμαι αυτό που ο καθένας θα πίστευε αν με έβλεπε σε εκείνα τα μεροι που αραζα.... Πολλές φορές περνάμε με το αμάξι από εκείνα τα μεροι και με πιάνει θλίψει που βλέπω τους παιδικούς μου φίλους στο ίδιο ακριβώς σημείο που τους άφησα με τις ίδιες συνήθειες και το ίδιο τσιγαριλικι στο στόμα ... Εγώ έφυγα από αυτό το Ρε ματζόρε και προσπάθησα πολύ....αυτοί ούτε καν προσπάθησαν....και οπότε με βλέπουν μου λένε τι ανάγκη έχεις εσύ...έχεις λεφτά ωραία ρούχα ωραία κοπέλα....εμείς δεν έχουμε καμία βοήθεια....το θέμα είναι ότι ούτε εγώ είχα βοήθεια ποτέ από κανέναν. Πάλευα μέσα μου το εφήμερο με το αιώνιο και απλά ζω την ζωή που αξίζω να ζω... Είμαι περήφανος Αθηναίος γράφω φοβερή μουσική με την έμπνευση μου....επόμενος στόχος να γίνω μεγάλος μουσικός παραγωγός
9
 
 
 
 
σχόλια

Μπράβο ρε φίλε, ολα στο μυαλό είναι .
Όταν κάποιοι σου λένε ότι, ότι και να κάνεις θα μείνεις όπως είσαι
το θέμα είναι να έχεις πάρει εσύ τις αποφάσεις σου και να σέβεσαι τελικά πρώτα τον εαυτό σου.Τον αγκάλιασες και τον αγάπησες.Αξίζεις αυτά που έχεις, να έχεις τύχη και εσύ και ο άνθρωπος που αγαπάς!

Μπράβο αγορινα για όσα κατάφερες!!είναι αξιο θαυμασμού οτι απο ενα περιβαλλον οικογενειακό φιλικό κλπ που ηταν σχεδόν σίγουρο να κατεληγες στο τίποτε εδυ εφτιαξες τη ζωή σου απο το μηδέν ...εύχομαι μονο τα καλυτερα ....γιατί είσαι αγωνιστής και εμαθες να μην το βάζεις κάτω ...για τους γνωστούς φίλους κλπ εξηγησε τους οτι τίποτε δεν ήρθε χωρίς κόπο ..και οπου μπορείς δωσε τους μια συμβουλη στο πως να ξεφύγουν απο τον τροπο ζωής που μεγάλωσαν ...Μπράβο και παλι!!!

ο ορισμός της μαγκιάς σε 10 γραμμές...μπράβο κούκλε, έμπαινε και μην κωλώνεις πουθενά, έχεις καταφέρει το πιο δύσκολο από όλα, να μην συμβιβαστείς και να πας για κάτι καλύτερο να ΣΟΥ βάλεις χαλινάρι που είναι ότι πιο δύσκολο. έχεις κερδίσει τις μάχες...ο πόλεμος συνεχίζεται.

https://www.youtube.com/watch?v=Uhpk86xqfV8