ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.12.2021 | 22:53

Με ενοχλεί

Είναι φυσιολογικό όταν βγαίνουμε έξω μαζί με την σχέση μου να κοιτάζει συνεχώς άλλες γυναίκες;;
7
 
 
 
 
σχόλια

Τι θες να πεις ? Ότι κάθεστε κάπου έξω και μιλάτε και αυτός δεν προσέχει εσένα και παίζει το ματάκι του το γύρω-γύρω? Αν δεν έχει διάσπαση προσοχής, είναι αγενής!
Κοίτα δεν είναι κακό να κοιτάει κάποιος αλλά όταν παίρνει το ενδιαφέρον του από εσένα και το ρίχνει αλλού ενώ έχετε βγει για να δείτε ο ένας τον άλλον δεν είναι μόνο αγένεια είναι και άλλα πράγματα μαζί.
Πες του το ότι σε ενοχλεί και αν τον ενδιαφέρει να κάνει κάτι για αυτό για να νιώθεις καλά και εσύ στα ραντεβού σας. Αν όταν του το πεις σε ειρωνευτεί, σε κρίνει ζηλιάρα ή γίνει επιθετικός απλά δεν είναι αυτός για εσένα και θα ακολουθήσουν και άλλες χειριστικές συμπεριφορές χειρότερες.
Η αγένεια όσο ωραίος να είναι ο άλλος, όσο και να σου αρέσει..ασχημαίνει! Για πόσο να σου αρέσει ένας τέτοιος χαρακτήρας?
Διαστημικό φιλί στα μούτρα σου!

Προφανώς σε ενοχλεί. Αν το πεις και δεν αλλάξει συμπεριφορά, προφανώς δεν τον νοιάζει πως νιώθεις. Θες να είσαι με κάποιον που δεν τον νοιάζει πως νιώθεις, αυτό να αναρωτηθείς εξομ.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ