ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.12.2021 | 05:41

Ηλικία

Με ρωτάει όλος ο κόσμος στο άκυρο πόσο είμαι....ήρθε ένας να κανει μια εργασία στην δουλειά μου και χωρις να τον ξερω και χωρις να εχουμε πει κουβεντα μου λεει "ποσο χρονων εισαι;" Μια αλλη ήρθε σπίτι μας απο τις γνωστές εταιρίες για ηλεκτρικό ρεύμα και αμέσως μου λέει "Γεια σου ποσο εισαι;" Και δεν ειναι πως με ρωτάει πχ ένας που βγήκαμε έξω ραντεβού και οκ θέλει να μάθει πράγματα για μένα. Με ρωτάνε αγνωστα άτομα τελείως και μάλιστα με το καλημέρα! Και άντρες και γυναίκες. Και πολλες γυναίκες έχουν και εμμονή με το να μάθουν το πόσο χρονών είμαι και τις βλέπεις ότι τρωγονται να μάθουν. Το απίστευτο είναι πως εχω άντρες φίλους και ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΡΩΤΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ πόσο ειναι ! Αφού τους εχω ρωτήσει και λένε και οι δυο ¨οχι κανένας δεν με ρωτάει". Αφού ο ένας γυρνάει και μου λέει "δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όπου πας συμβαίνουν τα ίδια". Δεν ξέρω ειλικρινά συμβαίνει και σε άλλους κάτι τέτοιο ή μόνο σε εμένα; Καλά πως γίνεται να ρωτάνε τέτοιες ερωτήσεις άτομα που δεν γνωρίζουν ΚΑΘΟΛΟΥ; Το απίστευτο ειναι πως στις γυναίκες θεωρείται μεγαλύτερη αγένεια και απρέπεια να τις ρωτάς την ηλικία τους και εμένα με ρωτάνε συνεχώς ενώ τους άντρες φίλους μου οχι !
11
 
 
 
 
σχόλια

Και για τις γυναίκες και για τους άνδρες είναι απρέπεια να τους ρωτάει κάποιος χωρίς λόγο για την ηλικία τους.
Η πλάκα είναι,ότι αυτοί που ρωτούν για ηλικίες,κρύβουν τα χρόνια τους.Έχουν μεγάλη πλάκα τα άτομα!
Δέν χρειάζεται ούτε να απαντάς,και πολύ περισσότερο να προβληματίζεσαι.Ένα υποτιμητικό σου βλέμμα και μόνο,θα τους βάλει στη θέση τους.

Και εσύ γιατί δεν απαντάς? Τι φοβάσαι?

Αμαν αυτή η καραμέλα με την ηλικία της γυναίκας, λες και την έβρισαν.

Υ.Σ Ισότητα δεν έχουμε? Μην κολλάτε σε χαζά πράγματα.

Υ.Σ. Πόσο χρονών είσαι τελικά ?

Μάλλον έχεις από τις φυσιογνωμίες που μικροδείχνουν και τα χάνουν οι άνθρωποι εύκολα με το παρουσιαστικό σου, γι' αυτό αναρωτιούνται για την ηλικία σου. Μπορεί να πρόκειται για καλοπροαίρετη περιέργεια, αν και συμφωνώ μαζί σου ότι είναι αδιακρισία. Έχω μια φίλη που έτυχε να βγει πολύ ανοιχτόχρωμη (γαλάζια μάτια, φακίδες σ' αλαβάστρινο δέρμα και πυρόξανθα μαλλιά), φυσιογνωμικά μοιάζει με βορειοευρωπαία, αν και όντας Ελληνίδα. Συνεπώς, εισπράττει πολύ συχνά στο άσχετο την ερώτηση "από πού είσαι;" Από υπαλλήλους στις δημόσιες υπηρεσίες με το καλημέρα σας μέχρι και σε άσχετους που την πλησιάζουν στα μαγαζιά. ΟΚ, καλοπροαίρετη περιέργεια αγνώστων για την καταγωγή της λόγω εμφάνισης, αλλά λίγο chill και τρόπους ρε παιδιά, δεν είμαστε νήπια που μαθαίναμε τον κόσμο και ρωτούσαμε τον καθένα το πρώτο πράγμα που μας ερχόταν στο μυαλό.

Τι να πω κι εγώ, πήγα στον υποδιευθυντή στο λύκειο για τις απουσίες του γιου μου, σηκώνει το κεφάλι απ' αυτό που έκανε εκείνη την ώρα στο γραφείο και μου λέει " Τι θες?".....ε, μετά του εξήγησα :'D

50 χρονών έίσαι δηλαδή και μοιάζεις 16 ; τι ύψος εχεις;
Γιατι και 18 να ειναι μια κοπελα θεωρείται γυναίκα όχι παιδι ! Αλλα νέα άλλο να σαι σαν παιδι 16χρονο

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ