ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.12.2021 | 11:02

Ας πάρω το θάρρος...

Διάβασα την εξομολόγηση του 25ρη που είναι ακόμα παρθένος. Είμαι γυναίκα στα 30 και στην ίδια κατάσταση. Τί να κάνουμε ρε παιδιά για κάποιους από εμάς δεν είναι εύκολο. Το αν είμαστε όμορφοι, ψηλοί, κοντοί, χοντροί ή με ουρά δεινοσαύρου, δεν παίζει κανέναν ρόλο. Σημασία έχει πώς κινούμαστε στον χώρο ή τί ευκαιρίες έχουμε κατά καιρούς και αν αυτές μας εμπνέουν. Η απειρία, όσο μεγαλώνεις ειδικά, γίνεται κάτι που προξενεί ντροπή. Δεν νιώθεις ακριβώς άσχημα αλλά δεν νιώθεις και καλά. Νομίζετε δεν σκεφτόμαστε ότι χάνουμε τα καλύτερα μας χρόνια στο τίποτα; Ότι σε εμάς ποτέ δε θα συμβεί; ότι πάει κάτι στραβά με την πάρτη μας; Ναι το σκεφτόμαστε και προσευχόμαστε να πέσουμε σε κάποιον που δεν θα τον νοιάξει και χτίζουμε στομάχι για την απόρριψη. Αγαπητέ μου 25ρη, αν το διαβάσεις, εγώ πλέον σκέφτομαι ότι τελικά η εμπειρία δεν έχει καμία σημασία. Σημασία έχει πόσο θα θες κάποιον, ώστε να σου βγάλει στην επιφάνεια αυτήν την πτυχή του εαυτού σου που ακόμα κοιμάται. Και αυτοί που έχουν σχέσεις, και αυτοί που κάνουν σεξ νομίζεις δεν έχουν κάνει κακές σχέσεις και κακό σεξ; Δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό στο να θέλεις το συναίσθημα. Και δεν εννοώ αυτά τα χαζορομαντικά παραμυθάκια με τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα και το ζήσαν αυτοί καλά. Εννοώ το συναίσθημα της αμοιβαίας έλξης που θα σε κάνει να ρίξεις τις άμυνες. Οι αρνητικές σκέψεις, η αμηχανία, οι αμφιβολίες δε θα φύγουν μέχρι να το νιώσεις αυτό. Όταν όμως το νιώσεις, όταν το νιώσουμε, απλά θα νικηθούν. Κι όπως λέει και το ρητό: καλύτερα α****η παρά κακο****η Αυτά από μένα.
15
 
 
 
 
σχόλια

Όλα καλά όλα ωραία αλλά αν δεν κάνεις κάποια ριζική αλλαγή θα φτάσεις τα 40 και θα λες το ίδιο.

Δεν θα σου χαιδέψω τ'αυτιά, στα λέω ειλικρινά και καλοπροαίρετα.

Μήπως να αλλάξετε μειλ μπας και γίνει κάτι μεταξύ σας?

Πολύ σωστο. Στν τελική δεν είναι θέμα «τεχνικής» που μαθαινεις όταν πας με πολλούς αλλά το ποσό άνετα νιώθεις και αν έχεις ενδιαφέρον και ενθουσιασμό να μάθεις το σώμα του άλλου και να τον ικανοποιήσεις.

Το λάθος που κάνετε όσοι είστε σ αυτή την κατάσταση είναι ότι αφήνετε τον καιρό να περνάει και περιμένετε ντε και καλά να σας κάνει καποιος/α κλικ η να τον ερωτευτείτε.Γνωμη μου είναι πως αυτό δεν είναι αναγκαία συνθήκη, για να δοκιμάσει κάποιος το σεξ γιατί απλά μπορεί αυτό να μη σου συμβεί. Μπορεί να σου συμβεί αργότερα η και πότε, τι θα γίνει θα μείνεις μια ζωή χωρίς σεξ; Εσύ ειδικά που είσαι τριάντα, sorry αλλά το έχεις ψιλό χάσει το τρένο δεδομένου ότι όσο μεγαλώνει ο άνθρωπος κλειδώνει και αφήνεται πιο δύσκολα. Και ναι σ αυτή την ηλικία, είτε άντρας είσαι είτε γυναίκα, χτυπάει άσχημα η παντελης έλλειψη σεξουαλικη εμπειρίας. Δεν θα ήθελα να μου συμβεί, θα ξενέρωνα άσχημα. Θα σου έλεγα, βρες κάποιον και ας μη τρελαίνεσαι μαζί του, πιες λίγο παραπάνω, πάρε όλες τις προφυλάξεις και αφέσου να το κάνεις πριν να είναι αργά. Ήδη έχεις χάσει πολλά από τα χρυσά σεξουαλικα χρόνια.

Δεν συμφωνω. Εξ μην κανεις κατι που μπορει να μετανιωσεις. Μην κανεις σεξ μονο και μονο για να το κανεις με τον πρωτο τυχοντα. Υπαρχουν και ανθρωποι που θελουν να νιωθουν αυτο το κλικ με τον αλλον για να προχωρησουν ερωτικα. Δεν το βλεπουν ψεκαστε-σκουπιστε-τελειωσατε. Τι χρονια εχει χασει; 30 ειναι η κοπελα νεοτατη (η καλυτερη ηλικια για σεξ για τις γυναικες βαση την επιστημη). Εχει τοσο χρονια μπροστα της για να κανει σεξ.. Πιστεψε με .. αν εκανε σεξ μονο με ακυρους (για την εμπειρια κτλ) ενω εχει αναγκη την συνδεση με τον αλλον, χαμενα θα τις φαινοταν τα χρονια και παλι.

Spark δεν αντιλέγω ότι από τα 30 και μετά μια γυναίκα απογειώνεται ερωτικά, όμως αυτό ισχύει για αυτές που έχουν μια Α ερωτική εμπειρία, έχουν μάθει το σώμα τους, ξέρουν τι τις ευχαριστεί και το κυριότερο έχουν λυθεί ερωτικά. Η σεξουαλικη έναρξη πρέπει να έχει γίνει μέχρι τα 22 χρόνια. Δεν είπα να πάει με τον πρώτο τυχόντα ούτε με κάποιον που της δημιουργεί αποστροφη, απλά να μην περιμένει να πέσει και ανάσκελα από έρωτα γιατί αυτό μπορεί να της συμβεί όταν πάει 50 ετών. Σου φαίνεται νορμάλ να ξεκινήσει μια γυναίκα την ερωτική της ζωή στα 50; Εμένα όχι! Και για να μην έχει βρει μέχρι τα 30 κάποιον που να πληρεί τις δικές της προϋποθέσεις για να προχωρήσει, παίζει να μην τον βρει και πότε, αφού όλοι μας όσο περνάνε τα χρόνια γινόμαστε δυσκολότεροι στις επιλογές μας. Στα 20 ρίχνεις πιο εύκολα νερό στο κρασί σου, έχεις πιο πολλές επιλογές, σε τραβάνε πιο εύκολα ερωτικά άτομα.... Αυτά τα πλεονεκτήματα τα χάνεις από δεκαετία σε δεκαετία. Αυτό το απλό λέω.

Τι εννοεις πρεπει να εχει κανει σεξ μεχρι την ταδε ηλικια; Για την κοινωνια δεν φαινεται τιποτα νορμαλ που δεν τον κανει η πλειοψηφια. Η αλλη μπορει να θελει να πεσει ξερη απο ερωτα για να κανει σεξ. Καποια αλλη μπορει να θελει μονο ξεπετες τι να κανουμε δηλαδη; Λεει στο κειμενο οτι ΔΕΝ την ενδιαφερει η εμπειρια και να εχει επιλογες, θελει δυο πραγματα. Να βρει αμοιβαια ελξη και καποιον που να μην την θεωρει προβληματικη.

Λυκε εγω προσωπικα δεν βλεπω καποιο προβλημα. Η κοπελα θελει να το κανει με τους δικους της κανονες. Ο αλλος της λεει να πιει παραπανω και να το κανει με καποιον που δεν τρελενεται.. τι να πω δηλαδη οτι συμφωνω και να παει να το κανει; Μπορει να μην της ετυχε της κοπελας τι να κανουμε δηλαδη; Λεει οτι δεν την νοιαζει η εμπειρια αλλα να βρει καποιον που να εχουν αμοιβαια ελξη και να μην την δει σαν προβληματικη (οπως την βλεπεται ολοι εσεις) επειδη ειναι παρθενα.

@Spark Εγώ επειδή γνωρίζω άτομα αγόρια και κορίτσια που είναι παρθένα από τα 25 ετών και πάνω σε βεβαιώνω ότι όλα έχουν τόσο σοβαρό πρόβλημα που κάνει μπαμ από απόσταση και ταυτόχρονα τους εμποδίζει να κάνουν σωστά και άλλα πράγματα, από επάγγελμα, ευρύτερες κοινωνικές σχέσεις, κοινωνικές δεξιότητες κτλ.
Με δυο λόγια τα άτομα αυτά είναι τόσο δυστυχισμένα που δεν μπορούν να το κρύψουν.
Μόνο αν κάποιος/α εμπίπτει στην κατηγορία του ασέξουαλ (αν υπάρχει κάτι τέτοιο) μπορούμε να το συζητήσουμε διαφορετικά.

Λυκε, ενω οι υπολοιποι που κανουν σεξ απο το πρωι μεχρι το βραδυ εχουν λυσει ολα τα προβληματα της ζωης τους και ειναι ψυχολογικα τελεια. Χαρακτηριζεις αυτους τους ανθρωπους προβληματικους και νομιζεις οτι φταιει η παρθενια για αυτο. Υποψιαζομαι πως αν αυτοι οι ανθρωποι ειχαν σχεση θα ελεγες πως ειναι προβληματικοι επειδη ειναι κακογ@μητοι και αλλα τετοια. Γιατι παντα να στηριζουμε την αποψη μας για τον αλλον συμφωνα με το τι κανει ή δεν κανει στο κρεβατι του; Ξερω και εγω παιδια παρθενους και οι περισσοτεροι ενοχλουνται περισσοτερο με το γεγονος πως δεν εχουν ταιρι και νιωθουν μοναξια. Για την απειρια τους νιωθουν ενοχοι και προβληματικοι επειδη οι γυρω τους τους κανουν να σκεφτονται ετσι. Λες και αυτοι φταινε που ηταν ατυχοι και δεν ειχανε ευκαιριες να κανουν σεξ. Αν το σκεφτεις ειναι και θεμα τυχης να ταιριαξεις με καποιον για να κανεις σεξ. Ανησυχια μπορει να ειναι αλλα σε καμια περιπτωση προβλημα. Εχουν ανησυχιες, οπως εχουμε οι υπολοιποι πχ για τις επιδοσεις μας στο σεξ ή για το σωμα μας.

Πολύ σωστό! Εδώ άλλοι/-ες ντεμέκ "σεξουαλικά προχώ" και δεν συμμαζεύεται, ξαπλώνουν παγοκολώνες, ενώ υπάρχουν κι εκείνοι/-ες που, παρότι δεν είχαν προηγούμενη εμπειρία, ένιωσαν άνετα στο σεξ με το σώμα τους και το σώμα του/της συντρόφου τους και μια χαρά ωραία εμπειρία έζησαν. Και η άνεση στο σεξ έρχεται με τις συνθήκες που περιγράφει η εξομολογούμενη εδώ.