ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.12.2021 | 15:17

Αγενεια πελατων

Δουλευω εδω κ χρονια σερβιτορα,σουπερ μαρκετ κλπ Απλως με εχει κουρασει παρα πολυ η συμπεριφορα του κοσμου Σου δημιουργουν προβλημα απο το πουθενα,σου μιλανε λες και εισαι σκουπιδι,γενικα προσπαθουν να ξεφορτωσουν πανω σου ..(προφανως ,μιλαω για μια μεριδα ανθρωπων) Φαινεται οτι οι ανθρωποι που ξεσπανε πανω σου και σε μειωνουν απλως επειδη το προιον ειναι πολυ ακριβο πχ ή για οτιδηποτε ανουσιο ειναι ανθρωποι με προβληματα στην δικη τους ζωη Αλλα εχω κουραστει γιατι μετα πρεπει να απολογηθεις στον εργοδοτη σου,γιατι απο την κουραση της ημερας το μονο που δεν θες ειναι καποιος να σε μειωσει,γιατι δυστηχως δεν μπορεις να αντιδρασεις οπως θελεις γιατι εχεις αναγκη τα κωλο λεφτα και δεν μπορεις να απαντησεις στο ιδιο υφος
6
 
 
 
 
σχόλια

Λοιπόν μην πέσετε να με φάτε,
Έχω υπάρξει κακή πελάτισσα και όντως είναι σε μέρες που εγώ δεν είμαι καλά. Μετά ακαριαία μετανιώνω για την παιδαριώδη συμπεριφορά μου. Θα προσπαθήσω να σταματήσω τέτοιες συμπεριφορές.
Δυστυχώς αγένεια υπάρχει συνολικά στη κοινωνία μας, κάτι σαν εθνικό σπορ. Όχι μόνο στο δίπολο πελάτης - υπάλληλος. Είναι πολύ άσχημο ναι.

Σε καταλαβαινω απολυτα για το σερβιτορα. Σε εξουθενωνουν ψυχικα και αν το μαγαζι που δουλευεις ειναι ανοργανωτο, οι ευθυνες που εχεις σαν σερβιτορος ειναι παρα πολλες για τα λεφτα που σου δινουν. Αλλα πανω κατω ολες οι δουλειες ετσι ειναι οταν εισαι υπαλληλος καποιου. Το θεμα ειναι αν αξιζει για τα λεφτα που σου δινουν να τα τραβας ολα αυτα. Καλα, δεν το συζητω για το οτι πρεπει να μην απαντας οταν σου μιλανε αγενεστατα. Εκει πρεπει να το χειριστεις με πολυ διπλωματια.

Τα φάγαμε με το κουτάλι. Να σου συμπεριφέρονται λες κι είσαι υπηρέτης επειδή είσαι σερβιτόρα. Και φυσικά δεν αξίζουν τα λεφτά αλλά ακόμη και να ήταν οκ τα λεφτά είναι απαράδεκτη συμπεριφορά. Προσωπικά άρχισα να απαντάω κατάλληλα, χωρίς καν να γνωρίζει ο εργοδότης.

Εντάξει, άραξε. Μάθε απλά να τους λυπάσαι. Για να συμπεριφέρεται κάποιος άσχημα στον υπάλληλο σούπερ μάρκετ ή στο σερβιτόρο σημαίνει πως ο ίδιος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα (όπως λες).
Είναι και αυτό μέσα στο πλαίσιο της δουλειάς των επαγγελμάτων που έρχονται σε επαφή με πολύ κόσμο.
Φαντάζομαι κάθε επιχείρηση έχει επίσης μια πολιτική που εφαρμόζει σχετικά και πιθανόν θα προβλέπει κάτι για την περίπτωση που τα πράγματα ξεφύγουν από τον έλεγχο, π.χ. παρακώλυση της εργασίας ή απειλή χειροδικίας από τον πελάτη στον εργαζόμενο.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ