ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.12.2021 | 13:25

Ένα μονάχα θα ήθελα να πω

Πώς θέλω τόσο πολύ έναν άνθρωπο στη ζωή μου, έναν σύντροφο, που πραγματικά δεν ξέρω.. Ολα συνομωτουν στο να είμαι μόνη μου ομως. Ρε παιδιά, είμαι εμφανίσιμη, έχω τη δουλειά μου, μενω μόνη μου, τα έχω όλα, δεν λεω. Δόξα το θεο. Θεωρώ πως δεν έχω τρελές απαιτήσεις αλλά τι συμβαίνει πια; Δεν ασχολούμαι με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διότι με εκνευρίζουν. Είναι πραγματικά πολύ μεγάλη η ανάγκη μου και η επιθυμία μου. Είναι κάτι που απλά το επιθυμεί πολύ δυνατά η καρδιά μου, δεν το δείχνω σε κανεναν. Πιστεύω αντιληφθηκατε τι λέω. Και απλά περιμένω υπομονετικά..
5
 
 
 
 
σχόλια

Καλησπερα.Κατα πρωτον πρεπει να σκεφτεις τι σημαινει ευτυχια για σενα.Η ευτυχια δεν κολλαει με σχεδια του μελλοντος με σχεσεις η οτιδηποτε αλλο.Η ευτυχια ειναι αυτο που γεμιζει την καρδια μας που ξυπναμε καθε μερα και αισθανομαστε γεματοι.Μπορει να βρεις καποιον και να καταλαβεις οτι δεν εισαι ευτυχισμενη παλι.Αυτο που θελω να πω ειναι οτι η ευτυχια ειναι μονη αφορα μονο τον εαυτο μας και κανεναν αλλο....Ελπιζω να σε βοηθησα

''Και απλά περιμένω υπομονετικά''

Μην κάθεσαι με σταυρωμένα τα χέρια. Στο χέρι σου είναι να βρεις κάποιον. Είσαι γυναίκα, έχεις το πλεονέκτημα. Συν ότι είσαι εμφανίσιμη και ανεξάρτητη όπως λες, οπότε ακόμα δυο λόγοι παραπάνω.

Η γυναίκα λίγο να κοινωνικοποιηθεί (δουλειά, social, παρέες, εξωτερικές δραστηριότητες κλπ) τις έχουν κάνει κίνηση αρκετοί

Μήπως είσαι υπερβολικά επιλεκτική και έχεις πολύ υψηλά κριτήρια? Δεν σε ξέρω, απλά με εκπλήσει να τα λέει αυτά μια γυναίκα.

ok, δεν είναι βέβαια έτσι ακριβώς τα πράγματα και δεν είναι τίθεται θέμα πλεονεκτήματος γιατί υπάρχουν πολλές γυναίκες που είναι μόνες ενώ κινούνται σε πολλούς χώρους. Τις πλησιάζουν ναι, αλλά τις πλησιάζουν άντρες που θέλουν μόνο σεξ. Λίγοι άντρες θέλουν δεσμεύσεις και σχέδια για το μέλλον. Είναι καθαρά θέμα τύχης και για τις γυναίκες και για τους άντρες.

@Red judge

Κατακρίνεις τους άνδρες καταρχάς.

'' υπάρχουν πολλές γυναίκες που είναι μόνες ενώ κινούνται σε πολλούς χώρους''

Αν περιμένουν τον πρίγκιπα στο άλογο λογικό. Επίσης απορρίπτουν το σωστά παιδιά και κσταλήγουν με αυτούς που τις θέλουν μόνο για σεξ. Και μετά το παίζουν και θύματα ότι χάθηκαν τα καλά παιδιά και τις εκμεταλλεύονται οι άνδρες. Μόνες επιλέγουν με ποιους θα κάνουν σχέση, δεν τους βάζει κανείς το μαχαίρι στον λαιμό.

΄΄Λίγοι άνδρες θέλουν δεσμεύσεις και σχέδια για το μέλλον''

Ούτε καν. Απλά έχουν λιγοστεύσει οι σωστές γυναίκες που είναι ικανές για κάτι τέτοιο. Βλέπεις πλέον ο σουπερ μισθός και το prestige είναι βασικά τους κριτήρια.

Αμάν με αυτήν την καραμέλα ότι φταίνε πάλι οι άνδρες, έχει καταντήσει αηδία.
Υποθέτω ότι είσαι γυναίκα.

Υ.Σ. 1. Εξαιρέσεις στα παραπάνω υπάρχουν πάντα.
Υ.Σ. 2. Παρακαλώ να ανέβει η δημοσίευση, δίκαια και ισότιμα πράγματα.

Σου εύχομαι τα καλύτερα! Ελπίζω να είσαι νέα και να έχεις χρόνο μπροστά σου... Τα λέει αυτά κάποιος που όπως κι εσύ έχει το χώρο του, μία καλή δουλειά και κάποια οικονομική άνεση, που όμως δεν είναι εμφανίσιμος και πλέον αρκετά μεγάλος για να κάνει όνειρα... Ο χρόνος είναι αμείλικτος και η ευτυχία χρειάζεται κυνήγι, υπομονή κι επιμονή! Δεν χρειάζεσαι τα social media, μόνο να είσαι ανοικτή στα συναισθήματά σου και τους ανθρώπους που νοιάζεσαι!