ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.12.2021 | 22:03

Weird Case Alert!

Λοιπόν, με έκανε add στο LinkedIn ένας τύπος με τον οποίο φάνηκε να έχουμε κοινά επαγγελματικά ενδιαφέροντα. Μετά έστειλε μήνυμα και αρχίσαμε να μιλάμε με πολύ καλή επικοινωνία και κοινές απόψεις για τα επαγγελματικά για λίγες ημέρες. Εκείνος το πήγαινε στο διαπροσωπικό ρωτώντας με για μένα, ότι θα ήταν ωραίο να επισκευθώ την χώρα/πόλη του (είναι κοντινή) για κανένα τρεινινγκ ή δουλειά κτλ. Μετά μου είπε να μιλάμε καλύτερα WhatsApp για να γνωριστούμε καλύτερα. Έπειτα, τον έψαξα και στα άλλα σόσιαλ (κλασσικά) και είδα ότι έχει οικογένεια! Δεν απάντησα στο τελευταίο του μήνυμα ούτε έστειλα WhatsApp (δεν είχα δώσει τον δικό μου αριθμό). Μετά από λίγες ημέρες βλέπω ότι με μπλόκαρε στο LinkedIn! WTF?
7
 
 
 
 
σχόλια

Εκείνη τη στιγμή που σου πρότεινε για what’s up έπρεπε ίσως να ξεκαθαρίσεις ότι το messenger του linked in αρκεί. Αφήνοντας εμμέσως πλην σαφώς να εννοηθεί ότι δεν είσαι διαθέσιμη για κάτι παραπάνω. Γενικά η λογική του σταματάω να απαντάω σε κάποιον, ειδικά στην περίπτωση που δεν έχει ειπωθεί κάτι «μεμπτό» από μέρους του, είναι λίγο αγένεια.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ