ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.11.2021 | 21:11

Βρήκα δουλειά

Βρήκα δουλειά ως ταμίας οκτάωρο σε πολυκατάστημα και ελπίζω να μπορέσω να αντεπεξέλθω, γιατί παλεύω με κατάθλιψη, με αποτέλεσμα να κουράζομαι πιο εύκολα και να μην συγκεντρώνομαι. Τα λεφτά είναι πολύ καλά 650€ για πέντε ημέρες την εβδομάδα. Ελπίζω να πάει καλά όσο γίνεται.
8
 
 
 
 
σχόλια

Νέα δουλειά, νέος χώρος, νέοι συνάδελφοι είναι το κλειδί για να ανοίξεις την πόρτα και να βγεις από τον χώρο της κατάθλιψης ! Είναι η ευκαιρία που περίμενες για να πάρεις ώθηση για να ανέβεις και να σηκώσεις κεφάλι. Το νιώθεις και εσύ άλλωστε ! Μην εμπιστεύεσαι τις πρωταρχικές σου σκέψεις ότι δεν θα τα καταφέρεις και αμφισβήτησε τες κάθε φορά που σε τραβάνε προς τα κάτω. Σου εύχομαι Δύναμη, Υπομονή και Πείσμα. Είσαι ικανή να αλλάξεις κατεύθυνση και ματιά στην ζωή σου!
Διαστημικό φιλί στα μουτράκια σου υπέροχο πλάσμα!

Αγάπη θα αντέξεις. Και αν δεις ότι πας να πέσεις ζητά βοήθεια. Είσαι στο σωστό δρόμο. Σου εύχομαι όλα να πάνε τέλεια. Μην μασας. Είναι αδιανόητη η δύναμη του μυαλού. Καλές γιορτές να έχεις και δυναμη για τη δουλειά.

Απεργία της ΓΣΕΕ