ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.11.2021 | 14:29

Απελπισμένες παντρεμένες

Δεν θέλουν ολες οι 30αρες να παντρευτούν ούτε κλαίνε όσες 50αρες μείναν ανύπαντρες! Ξυπνήστε λίγο και δείτε έξω από τον εαυτό σας. Το ότι ΚΑΠΟΙΕΣ από εσάς αυτόν τον στόχο έχουν στην ζωή και θεωρούν οτι απέτυχαν στην ζωή αν δεν τον πετύχουν δεν σημαίνει πως όλες έχουμε αυτόν τον στόχο, ούτε πως νοιώθουν αποτυχημένες γιατί στο δικό σας μυαλό αυτό είναι επιτυχία. Για αυτές δεν είναι. Κάποιες από επιλογή ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να παντρευτούν ποτέ Κράζετε νέα κορίτσια ότι είναι ανώριμα επειδή απλά θέλουν να χαρούν τα νιάτα τους και ασχολούνται με γκομενικά. Αν δεν ασχοληθούν τώρα πότε θα ασχοληθούν; Εγώ ξέρω 50αρες με 3 παιδιά που την πέφτουν σε 25αρηδες για επιβεβαίωση. Που είναι η δική τους ωριμότητα λοιπόν; Ενώ έχουν σύζυγο και παιδιά 25 να ψάχνουν επιβεβαίωση στα "παιδιά τους" ουσιαστικά. Η ωριμότητα είναι άσχετη με το αν είσαι παντρεμένη ή όχι! Και η ευτυχία το ίδιο.
25
 
 
 
 
σχόλια

Μα άμα ήταν ευχαριστημένοι οι άνθρωποι γενικά με τους γάμους τους δεν θα γινόταν του καραξεσκισματος.
Εγώ πάλι απορώ οι παντρεμένοι πως αντέχουν να είναι παντρεμένοι, και μόνο στη σκέψη ασφυκτιώ

Οποιος δεν συμφωνεί μαζί σου και δεν ειναι απελπισμένη που ψάχνει γάμο λέει βλακείες! Χούντα έχουμε μάλλον.
Από που είσαι από κανα χωριό χωρίς πολιτισμό;

Η εξομολόγηση σου αυτή είναι συνέχεια της προηγούμενης που μας έγραφες περι της συναδέλφου που διεκδικεί πλέον κάποιον, που εσύ μέχρι τότε δεν εκδήλωσες κανένα ερωτικο ενδιαφέρον. Τωρα όμως που τον διεκδικεί η συνάδερφος το σκέφτεσαι αλλιώς. Σου απάντησα ότι μια γυναίκα 30 χρόνων όπως εσύ κάνει πιο ώριμες σκέψεις. Εσύ ως απάντηση έγραψες ένα ασυνάρτητο κατεβατό περί παντρεμένων γυναικών. Τι σχέση έχει η διεκδίκηση ενός άντρα από 2 γυναίκες με το θέμα των "απελπισμενων παντρεμένων γυναικών" δεν έχω καταλάβει.

Πέρα από αυτό θα σου έλεγα ότι ο πιο πάνω σχολιασμός σου περί χωριού είναι μικροπρεπής. Εννοείς ότι όσοι είναι από χωριό έχουν λιγότερη αντίληψη και επίπεδο; Οι εποχές που η μαντάμ σουσου της δήθεν "πολιτισμενης" Αθήνας ήταν ανώτερη όλων των άλλων έχει περάσει ανεπιστρεπτί.
Κόψε λοιπόν τους διαχωρισμούς περί απολίτιστων χωριών, απελπισμένων γυναικών και λοιπούς μικροπρεπεις χαρακτηρισμους, που το μόνο που καταδεικνυουν είναι το δικό σου χαμηλό επίπεδο. Η καταγωγή απο μόνη της δε σε κάνει ανώτερο/η. Η παιδεία σε κάνει καλύτερο ως άνθρωπο. Διάβασε, μελέτησε, μορφωσου.

Διάβασε, μελέτα, μορφώσου και μάθε να μιλάς αφότου είσαι βέβαια για κάτι και το έχεις εξακριβώσει!
Θα έπρεπε να ντρέπεσαι αρχικά, επειδή δεν έχεις τι να απαντήσεις πήγες και έγραψες τα ψεύδη αυτά ότι εγώ είμαι η συγκεκριμένη κοπέλα, χωρίς να είμαι.
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ. Απλά στα σχόλια είχα απαντήσει. Αν είχες λίγο μυαλό θα μπορούσες να το καταλάβεις.
Εσύ μόλις μας απέδειξες ότι έχεις χαμηλό επίπεδο και είσαι στενόμυαλη που πετάς ό,τι σου κατέβει στο μυαλό. Παραμύθια βγαλμένα απο το κεφάλι σου! Τι λέω τώρα ε; Πολυτέλειες για σένα το να βάλεις το μυαλό σου να σκεφτεί.

Ασε μας κοριτσάκι μου που νομίζεις ότι θα μου κάνεις και υπόδειξη ενώ είναι πασιφανες ότι δεν έχεις τρόπους. Δε γεννήθηκα χτες. Ο,τι είμαι το έχω καταφέρει με τη μόρφωση και την επιμονή μου κι όχι χάνοντας τον χρόνο μου σκεπτομενη αν θα την "πέσω" στον συνάδερφο της φίλης μου. Στα 30 μου εγώ έστηνα ολόκληρες εταιρίες.
Αν ήμουν μπροστά σου δε θα τολμούσες ούτε το στόμα σου να ανοίξεις. Εδω πίσω από την πλήρη ανωνυμία που σου προσφέρει η στήλη (κακως) και χωρίς καν να έχεις λογαριασμό παριστάνεις ότι κάτι είσαι. Μια σειρά από βλακώδη σχόλια διάβασα χωρίς καν ψευδώνυμο, τα οποία αντιστοιχούν όλα σε εσένα.

Σταμάτησα να διαβάζω στο άσε μας κοριτσάκι μου! Κοριτσάκι σου να χαρακτηρίσεις την κόρη σου αν έχεις !
Μάθε τρόπους και μορφώσου και μετά άρχισε τις αμπελοφιλοσοφίες.

Ναι, και καλά θα κάνεις να μην διαβάζεις τι γράφω και να μην απαντάς σαν κακομαθημένο που επαναλαβάνει ο, τι του είπαν κάτω από τα σχόλια μου, γιατί απλώς δε ξανάασχοληθώ, θα στέλνω αναφορά να σου σβήνονται τα χαζά που γράφεις. Και πολύ αξία σου έδωσα.

Κάνε αυτό που θες και θεωρείς καλύτερο για σένα.
Αρκεί να μην φτάσεις τα 50 πχ έχοντας μετανιώσει για το ότι δεν έκανες παιδιά κλπ.

Δεν σημαίνει ότι αν παντρευτείς/κάνεις οικογένεια θα είσαι φυλακισμένη και δεν θα έχεις ζήσει 'γκομενικά όπως λες. Εξάλλου ποιός παντρεύεται από τα 20?

Στα 40-50-60+ θα θες έναν άνθρωπο δίπλα σου και πολύ πιθανό να ήθελες/θες την δική σου οικογένεια, όμως τότε θα είναι αργά. Μετά τα νιάτα τι θα κάνεις, θα μείνεις στο ράφι γκομενίζοντας σαν μπεμπέκα?

Καλή είναι η καλοπέραση/γκομενικά/εργένικη ζωή, αλλά μέχρι πότε θα σε γεμίζει αυτό?

Δεν χρειάζεται να νιώθεις την ανάγκη να το διατυμπανίζεις, δείχνεις ότι σε πειράζει κατα βάθος.
Στην τελική κάνει αυτό που θες, πάω πάσο.

Το ότι μπορεί κάποιος-α να κάνει παιδιά, δεν σημαίνει ότι πρέπει κιόλας.

Οι παντρεμένες γκομενίζουν περισσότερο από εμένα και το παίζουν μπεμπέκες! Απειρους γνωστούς έχω που στα 20 τους τους την πέφταν 50αρες παντρεμένες. Αυτές δεν μπεμπεκίζουν ε; Παντρέφτηκαν βλέπεις.
Είστε τόσο στην κοσμάρα σας όλοι! Απαξ και είσαι παντρεμένη με παιδιά και "μπεμπείζεις" είσαι οκ ώριμη! Αν είσαι ανύπαντρη τότε μπεμπεκίζεις. Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα.

Με λεφτά αυτοί που λες ερωτεύονται και την γιαγιά μου!
Μείνε εντός του θέματος, είπα πως μπεμπεκίζουν είναι ανώριμες και εσείς κράζετε νέες γυναίκες επειδή δεν θέλουν να παντρευτούν λες και ο γάμος επιφέρει με το ζόρι ωριμότητα.

Πολλή ζήλεια ρε παιδάκι μου. Τι σε νοιάζει εσένα τι κάνουν οι παντρεμένες; Αν εσυ για τον χψ λόγο δεν μπορείς να βρεις κάποιον, γιατί βγάζεις χολή για τις παντρεμένες; Με αυτό το κείμενο δείχνεις ότι δεν μπορείς εμφανώς να στηρίξεις την επιλογή σου (ή μη) να είσαι μόνη. Επίσης πως είσαι τόσο σίγουρη ότι στα 40 και τα 50 δεν θα θέλεις σύντροφο ή παιδιά; Ωραία έχει πουλήσει το παραμύθι της σύγχρονης απελευθερωμένης (και μονής) γυναίκας. Αλλά στην πορεία δεν έχει happy end. Όπως νομίζεις εσυ βέβαια.

Σύμφωνω σε χοντρές γραμμές, όμως μια γυναίκα πρέπει να κάτσει να το σκεφτεί πάρα πολύ καλά κατά την διάρκεια των νεανικών της χρόνων (τα οποία περνάνε εξαιρετικά γρήγορα), γιατί μετά το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Και δυστυχώς όσες δεν κάνανε παιδιά, οι περισσότερες στην πορεία το μετανοιωσαν. Γι αυτό θα ξαναπώ να το σκεφτούν δίπλα και τριπλά. Και αναφέρομαι στις γυναίκες μόνο γιατί οι άντρες λόγω της αυταπάτης τους ότι μπορούν να τεκνοποιησουν και στα 80 τους, πάλι παιδί ζουν μέχρι μεγάλη ηλικια και ίσως το μετανοιωσουν και αυτοί προς το τέλος της ζωής τους. Οι γυναίκες όμως από τα 38-40 αρχίζουν και αναρωτιουνται αν έπραξαν σωστά και κάπου εκεί αρχίζουν τα προβλήματα. Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω δεν μπορείς να γκομενιζεις μια ζωή, αυτό και σε κουράζει και σε αδειάζει ψυχολογικα..

Γιατι παντα να ασχολουμαστε αν οι γυναικες που δεν εκαναν παιδια το μετανιωσουν στο μελλον ή οχι; Πιστεψε με υπαρχουν μερικες που εκαναν παιδια και το μετανιωσαν και αυτο ειναι πολυ χειροτερο. Αλλα κανεις δεν θα κατσει να πει σε μια γυναικα που θελει να κανει παιδια να το σκεφτει καλα γιατι μπορει να το μετανιωσει στο μελλον!!

Οταν οι παντρεμένες με παιδιά γκομενίζουν με 25αρης δεν τις αδειάζει ψυχολογικά δηλαδή επειδή έκαναν γάμο; Ο γάμος και τα παιδιά όλα τα συγχωρούν μάλλον ε;
Επίσης όταν κάποιος δεν παντρεύεται ή δεν κάνει παιδιά αυτό δεν σημαίνει αυτομάτως ότι γκομενίζει διαρκώς.

Σιγά μην δεν μπορούν να κάνουν παιδιά από τα 38! Που ζείτε εδώ μεσά;
Εγώ ξέρω 43 χρονών που έμεινε έγκυος πρωτη φορά στην ζωή της ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ και το έριξε μετά! όχι να δυσκολευτεί κιολας
Ολες μου οι ξαδέρφες στα 40 κάναν το 1ο τους παιδι;
Εσύ ζείτε στις εποχες που στα 40 ένας άνθρωπος ήταν γέρος και στα 60 πέθαινε.

Και εγω ξερω περιπτωση γυναικας που εμεινε εγκυος στα 47… μεχρι την εμμηνοπαυσης μπορει να τεκνοποιησει καποια απλα γινονται πολυ δυσκολα τα πραγματα οσο παιρνουν τα χρονια.

επίσης πολλές γυναίκες που κάνουν παιδιά το μετανιωνουν επίσης. ειναι μεγαλο ταμπού να κάνεις τέτοια δήλωση για αυτό και τις περισσότερες φορές δεν το λένε.. τουλάχιστον αυτό δείχνουν κάποιες έρευνες

Spark πραγματικά χαίρομαι πυ υπάρχουν άτομα σας εσένα εδώ μέσα.
Που έχουν μάθει να σκέφτονται!
Και ότι είπα ότι δεν θα ξανα να διαβάσω σχόλια ε΄δω μέσα γιατί είναι για τα σκουπίδια, αλλά ευτυχώς υπάρχουν και κάποιοι σαν εσένα και τον NoName και με κάνατε να αλλάξω γνώμη!

Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια. Διαβαζω εξομολογησεις παρα πολλα χρονια και παντα ηθελα να σχολιαζω για να βοηθαω τους ανθρωπους. Αλλα δεν ειχα το θαρρος μεχρι προσφατα.

NoName91 επιτέλους ένας έξυπνος και ποιοτικός άνθρωπος εδώ μεσα!
Εγώ ΤΟ ΞΕΡΩ ότι μετανοιώνουν οι περισσότερες που κάναν παιδιά, προσωπικά το έχω ακούσει να το λάνε.
Δεν γίνεται εύκολα αυτή η δήλωση όπως λες!
Είσαι πολύ αξιόλογο άτομο και συνέχισε να γράφεις. Ο μόνος εδώ μέσα που ξεχωρίζεις.