ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.11.2021 | 14:57

Περίεργο "κοπλιμέντο"

"Τί να σου πώ,ακόμα και όταν τρώς,έχεις έναν ιδιαίτερο τρόπο...Εσύ τρώς,κι εγώ χορταίνω..." Αυτό μου είπε ένας συνάδελφος που εδώ και καιρό με γυροφέρνει,στο διάλειμμα της δουλειάς που τσιμπούσαμε κάτι και ήμασταν οι δυό μας.Αυτό βρήκε να μου πεί; Έ μετά από αυτό,τα έχω ακούσει όλα!!!
15
 
 
 
 
σχόλια

Ε, όχι κι ευφυέστατο, να με συγχωρείς, αλλά αν είχε λίγο εξυπνάδα δε θα αναφερόταν σε θέμα που έχει να κάνει με το ποσό και τον τρόπο που τρώει μια κοπέλα.
Τα κοπλιμέντα γίνονται αλλιώς.
Κάποιοι δεν το έχουν γενικώς με τις κοινωνικές επαφές και πετάνε κοτσάνες.

Δεν μέτρησε τις μπουκιές της, Πενθεσίλεια, θα μπορούσε να έπινε νερό και να της έλεγε το αντίστοιχο. ;)
Είναι όντως ευφυέστατο: της είπε εμμέσως πλημ σαφώς ότι την βρίσκει αισθησιακή κι ότι "πεινάει" γι'αυτήν.

Καραβαν μου, οι κύριοι δεν κάνουν αυτού του είδους τα κοπλιμέντα, είμαι σίγουρη ότι ξέρεις πως είναι αυτά που "ανεβάζουν" μια γυναίκα. Κάποια θέματα θέλουν μια λεπτότητα, που ομολογουμένως δεν την διαθέτουν όλοι.
Ο,τι έχει σχέση με μερίδες φαγητού, ακόμη κι αν ανοίγει την όρεξη του ιδιου, καλό θα είναι να αποφεύγεται, γιατί μπορεί να παρεξηγηθεί από τη μια κι από την άλλη δείχνει μια απόκλιση στον τρόπο σκέψης.

"Εσύ πίνεις νερό, εγώ ξεδιψάω". Very sexy. :)

Το ίδιο υπάρχουν άνθρωποι που γοητεύονται από τον τρόπο που καπνίζει κάποιος άλλος, χωρίς απαραιτήτως ούτε αποκλίνουσα συμπεριφορά να έχουν, ούτε να εγκρίνουν το κάπνισμα ως κάτι καλό και χρήσιμο.

Δεν έχουν όλοι ζόρι με το φαγητό και κατ'επέκταση το σώμα και/ή τα κιλά (δεν ανέφερε πουθενά μερίδες, είναι καθαρά δική σου προβολή, είναι κάτι που σε απασχολεί γενικά εξ όσων βλέπω να γράφεις συχνά πυκνά -όχι ότι το κρίνω, καλά κάνεις, εσύ ξέρεις καλύτερα για τον εαυτό σου).
Προσωπικά λ.χ. βρίσκω ό,τι έχει σχέση με το καλοφτιαγμένο, προσεγμένο, ποιοτικό και σε λογική πάντοτε ποσότητα φαγητό αισθησιακό και με προδιαθέτει ερωτικά ότι ο απέναντι είναι επίσης αισθησιακός άνθρωπος που ξέρει να εκτιμήσει και θα περάσουμε (υποθετικά, αφού δεν είμαι στη γύρα) καλά.
Ενώ αν τρώει whey protein scoops ξέρω ότι θα μου φανεί ξενέρωτος, νάρκισσος και μπάμιας, όπως αντίστοιχα το junk food ή το ξεκοίλιασμα σε μεγάλες ποσότητες θα μου δώσει την εντύπωση του σ@βουρογ@μ# και ανερμάτιστου!

Βλέπεις, είμαστε όλες μοναδικές, δεν υπάρχει γενικός κανόνας στα γούστα. :D
Η συγκεκριμένη δεν συγκινήθηκε, too bad, πάμε παρακάτω, όπως της είπε ο Yorick. Αυτό δεν σημαίνει ότι ήταν κακό το σχόλιο του ανθρώπου. Γι'αυτό σχολίασα, για να υπάρχει (διαφορετική; είναι τόσο διαφορετική;) και γυναικεία οπτική.

Θεωρώ ότι συζητάμε για τον τρόπο που κάνει κάποιος ένα κοπλιμέντο κι όχι για το τι βρίσκει κάποιος σε ένα άλλο άτομο γοητευτικό. Παρεκκλίνει η κουβέντα σε άσχετο θέμα και παρόλο ότι δεν έχω θέμα να αναλύσω ποιους τύπους αντρών/γυναικών βρίσκουμε γοητευτικους (αυτούς που καπνίζουν ή τους άλλους, που είναι φαν της υγιεινής διατροφής, κτλ.) αλλάζει η συζήτηση και δε μου αρέσει να πηδαω από θέμα σε θέμα χωρίς να ολοκληρώσω :ρ είναι και δείγμα ανοργανωσιας και μακριά από μένα αυτά :)
Δεν έχω κανένα ζόρι με το φαγητό όπως υπονοείς ή μάλλον γράφεις ξεκάθαρα. Παρερμηνευσες δυστυχως κάποια σχόλια μου, η μάλλον τα ερμήνευσες με τον δικό σου τρόπο και μετά τα προβαλεις πάνω στο σχόλιο μου- δε χρειάζεται όλο αυτό και δεν αποτελεί επιχείρημα. Ανοίγεις απλώς ένα βιβλίο savoir vivre και διαβάζεις τι θεωρείται ως κοπλιμέντο και τι ως κιτς-χοντροκοπια. Φυσικά η/ο καθεμία/ένας έχει και τα προσωπικά γούστα του. Κάποια μπορεί να της πεις "πω πω νταρτανα μου, σε βλέπω και παθαίνω..." και να γουστάρει. Κι αυτό "κοπλιμέντο" είναι, αλλά δεν πιάνει με όλες.
Αν τώρα η εξομολογουμενη θέλει να το παρακάμψει ενώ ένιωσε αμήχανα, το μόνο σίγουρο είναι ότι στην πορεία θα προκύψουν κι άλλα τέτοια, γιατί αυτό είναι ενδεικτικό του χαρακτήρα και του τρόπου έκφρασης του αλλού. Κριτήριο είναι πάντοτε σε ποιο βαθμό μας επηρεάζουν κι αν μπορούμε να τα αγνοούμε.

Στο πιο κάτω σχόλιο σου γράφεις ότι ο νέος μας λέει κουτουραδες και εδώ μετά από λίγες ωρες ότι μια χαρά ήταν το κοπλιμέντο, έτσι μόνο για να συμπληρώσεις μετά ότι η κυρία είναι σνομπ.... Κρίμα κριμα κριμα... Αυτό το θέμα που έχετε οι γνωστοι "μοναχοί" εδώ μέσα είναι που σας κάνει τη ζημιά... το κακό είναι ότι τα λάθη σας σας σπρώχνουν πιο βαθιά στη μοναξιά.

απελπισία έχει καταβάλλει τον νέο μας. Τον έχεις μαγέψει πολύ για να λέει τέτοιες κουτουράδες. Το καημένο.. Πάντως μη το παίζεις κ πολύ τουπέ κ ανώτερη γιατί κ σεις λέτε και κάνετε πολλά περίεργα όταν σας αρέσει πολύ κάποιος.