ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.11.2021 | 11:36

7 χρόνια φαγούρα..

7 χρόνια σχέση με πολλή "αγάπη"... Εκείνος στην εστίαση. Το φλερτ δεν έλειπε από την καθημερινότητα του λόγω επαγγέλματος. Χρήστης χασίς και αλκοόλ επίσης. Ξεκίνησαν και τα πρώτα κέρατα τα οποία μάθαινα κατόπιν εορτής. Οι δικαιολογίες είχαν να κάνουν πάντα με τη μέθη και την εκτός εαυτού κατάσταση γενικότερα. Μια ζωή εγώ να τον διώχνω κ πάντα να με αναζητά να γυρίσω. Και γύριζα πιστεύοντας στην αλλαγή. Αλλά πριτς... Ξανάμανα τα ίδια. Οι δουλειές άλλαζαν σαν βρακιά. Και σε κάθε δουλειά είχαμε να αντιμετωπίσουμε το ίδιο πράγμα, τους εθισμους σε συνδυασμό πάντα με την έντονη σεξουαλική δραστηριότητα. Κάποια στιγμή αφού είχε γίνει κομφουζιο πια αυτή η σχέση αποφασιζω να μετακομίσω στο πατρικό μου και να του πω να κάνουμε νέα αρχή, να το φτιάξουμε και να ξεχάσουμε τα παλιά. Εννοείται ότι από την πολλή αγάπη που μου είχε δέχτηκε για να ξεφύγει κ από το σπίτι του που ήταν από πάνω μεχρι κάτω μιζέρια, στο οποίο μέναμε κ μαζί όλα αυτά τα χρόνια κ ήταν κ κολλητική η μιζέρια. Πέρασα άσχημα στο σπίτι με τους γονείς του και τώρα επιτέλους βρήκα την ευκαιρία να ανασανω. Αμ δε... Όταν κάνεις σχέδια ο Θεός ξεκαρδιζεται. Κι ενώ μας έχει πιάσει καραντίνα κ ο αγαπημένος μου έχει πέσει σε βούρκο στο καινουργιο γεμάτο αγάπη σπιτάκι μας άρχισαν κ εμένα να φαίνονται τα πρώτα συμπτώματα της κατάθλιψης. Εκείνος βρίσκει δουλειά σε κοντινό νεοσύστατο μαγαζί υποτίθεται για πρωινή εργασία. Μάντεψτε, πάλι μπάρμαν μας βγήκε. Ούτε ένας μήνας δεν πέρασε και ενώ εγώ έχω πλέον αγχώδεις διαταραχές και μείζονα κατάθλιψη, έρχεται το αποτελειωτικο χτύπημα όπου και ο κύριος έχει βρει γκόμενα.. τον έδιωξα φυσικά από το σπίτι κι αυτόν και τα τσιγαριλικια του. 3 μήνες μετά αποφασισμένος πια να τα κόψει όλα, κλαμμενος ολημερίς κ ολονυχτίς που.μου κάνε τέτοιο κακό ζητάει δέκατη ή ενδέκατη ευκαιρία να αποδείξει ότι είναι ο κατάλληλος για μένα. Εγώ φυσικά πλέον μόνη με αντικαταθλιπτική αγωγή και επισκέψεις σε ψυχοθεραπευτή δεν ξέρω πια τι να κάνω..έχω συναισθήματα , αλλα η εμπιστοσύνη έχει φύγει από τη χώρα μη σας πω κ από τον πλανήτη. Πείτε τι θα κάνατε στη θέση μου, θα κλάψω άφοβα..
11
 
 
 
 
σχόλια

Μακριά από ανθρώπους που κάνουν καταχρήσεις τέτοιες. Μακριααααααα!
Δεν είσαι ηρωίδα κανενός. Αν θέλει κάποιος να σώσει τον εαυτό του θα το κάνει. Ο άνθρωπος κάνει καταχρήσεις που στερούν την καθαρή σκέψη, σε κερατωνει. Μια σχέση μας πάει μπροστά,δε μας καταλήγει σε ψυχοφαρμακα. Πρέπει να το καταλάβεις καλή μου κοπέλα. Μη δίνεις σημασία στα παρακάλια του καθένα. Ας κάνει ο.τι θέλει,είναι Καμμένος ο τύπος. Μην καίγεσαι μαζί του!
Εφτά χρόνια συνηθίσες τα κέρατα και έναν άνθρωπο που είναι ανεπαρκής δίπλα σου. Μπορείς να ζήσεις χωρίς αυτό, πολύ καλύτερα. Πίστεψέ στον εαυτό σου.Καλη τύχη!

Mην δώσεις ευκαιρία. Να δώσεις όμως ευκαιρία στον εαυτό σου να ξεπεράσει την κατάθλιψη και να σταθεί στα πόδια του μακριά από μια τόσο τοξική σχέση. Οι άνθρωποι δεν αλλάζουν στην ουσία-σίγουρα δεν αλλάζουν σε τρεις μήνες. Αν του δώσεις 11η ευκαιρία, σε λίγο καιρό θα μαζεύεις πάλι τα κομμάτια σου. Μην το κάνεις. Η σχέση είναι κακοποιητική. Δεν χρειάζεσαι μια κακοποιητική σχέση στη ζωή σου. Καλύτερα να είσαι μόνη σου παρά αυτό. Ελπίζω ο ψυχοθεραπευτείς να σε βοηθήσει να καταλάβεις γιατί δέχτηκες να σου συμπεριφέρονται έτσι, ώστε να μάθεις να προστατεύεις τον εαυτό σου και να μην ξανανεχτείς τέτοια συμπεριφορά στο μέλλον. Μάθε να αγαπάς τον εαυτό σου και να τον προστατεύεις. Εύχομαι σύντομα να νιώσεις καλύτερα.

Εγώ δε μπορώ να καταλάβω πως είμαι μόνος μου και αυτός ο τύπος έχει μια γυναίκα δίπλα του. Όσο για σας εξομ. είναι σα να βλέπετε το τοίχο και να τρέχετε προς τα πάνω του με φόρα αλλά να ελπίζετε κάθε φορά ότι θα μεταμορφωθεί σε ένα βουνό από πούπουλα. Αυτό επί 7 χρόνια.

Πφφφ είσαι πολύ δυνατή που τόσα χρόνια είχες υπομονή και τον ξανά έβαζες στην ζωή σου αλήθεια..
Συνέχισε την ζωή σου μακρια από αυτόν τον άνθρωπο και σίγουρα θα είναι καλύτερα, αργά ή γρήγορα θα το καταλάβεις.

Δεν ξέρω γιατί σε κερατωνει ενώ σε αγαπάει. Το πιστεύω ότι σε αγαπάει αλλά κάτι του λείπει σίγουρα και ξενικοιταει. Τώρα τι του λείπει δεν ξέρω. Μπορεί να είναι κάτι σεξουαλικό μπορεί και κάτι άσχετο.

Δεν καταλαβαίνω τι παριστάνεις, πραγματικά όμως. Τον εαυτό σου κάπου τον σέβεσαι? Γιατί αν δεν το κάνεις μην περιμένεις να σε σεβαστεί κανένας άλλος. Δεν καταλαβαίνω γιατί συνεχίζεις να σπαταλάς και να χαλάς την ζωή σου με ανθρώπους που δεν σε σέβονται. Δεν είναι εγωιστικό να βάζεις τον εαυτό σου πρώτα από τους άλλους. Σύνελθε και φρόντισε να φτιάξεις έναν κύκλο με ανθρώπους που σε σέβονται και έχεις να πάρεις όμορφα πράγματα από αυτούς. Όλα τα άλλα είναι μια συνήθεια και ένα βόλεμα, γιατί έχεις συνηθίσει να σε κερατώνει και να το δέχεσαι, βολεύεσαι και δεν δίνεις στον εαυτό σου την άξια που πρέπει. Λες και δεν υπάρχει εκεί έξω τόσος κόσμος....Σύνελθε και άλλαξε.....ριζικά.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ