ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.10.2021 | 11:41

Παράπονο

Είμαι σχεδόν 20 χρόνων, έχω τελειώσει μια σχολή πάνω στο επάγγελμα που μαρεσει και εργάζομαι ήδη. Το επάγγελμα όμως που κάνω είναι πολλές ώρες με κούραση και με λίγα λόγια δεν έχεις ζωή. Ακούγεται πολύ ηλιθιο αλλά ζηλεύω αυτούς που είναι στην ηλικία μου και κάνουν φοιτικη ζωή,πάρτυ,ξενύχτια,ταξίδια κτλπ. Νιώθω ότι θα φτάσω στα 30 και θα έχω απωθημένα. Είμαι ελεύθερος άνθρωπος θέλω να χαρώ την ζωή σε μια τέτοια ηλικία. Δεν νιώθω ετοιμη να μπω στο τρύπακι μόνο δουλειά.Παρόλο που θέλω να εξελιχθώ. Ίσως πρέπει να διαλέξω ενα από τα δυο.
4
 
 
 
 
σχόλια

Θα συμφωνήσω με τους άλλους. Καταλαβαίνω αυτό που θες να ζήσεις και να τα γυρίσεις όλα όμως θα έχεις ευκαιρίες. Αν έχεις δουλειά θα έχεις όσες ευκαιρίες θες. Αν εξελιχθείς και παγιωθείς σε κάποια θέση δε θα έχεις το άγχος που έχουν οι περισσότεροι σήμερα. Άκου μας και εμάς.

Αγάπη, αυτοί που ζηλεύεις θα φτάσουν 30 και θα είναι με ένα πτυχίο κλεισμένοι στο σπίτι των δικών τους και θα γράφουν εδω ότι δεν τους παίρνει κανείς για δουλειά γιατί δεν έχουν προϋπηρεσία. Άσε που αν θες όλα τα κάνεις. Τα ζηλεύεις αλλά αν ήσουν φοιτήτρια μπορεί να μην είχες τις παρέες τις κατάλληλες. Ζήσε την τωρινή σου ζωή όσο καλύτερα μπορείς.