ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.10.2021 | 20:55

Αν είναι δυνατόν

Μου αρέσει πολύ να λέω γλυκόλογα στην κοπέλα μου και να την χαρακτηρίζω με ωραίες λέξεις.Μου βγαίνει φυσικά,έτσι νιώθω και αυτό κάνω γιατί είμαι τρελός γι'αυτήν.Εχθές της είπα 2-3 φορές "κουκλάρα μου".Την τελευταία φορά που της το είπα,μου λέει "εντάξει,κούκλα είμαι,αλλά όχι και κουκλάρα,μήν λέμε και υπερβολές".Από τον τρόπο που το είπε και το ύφος που πήρε,κατάλαβα ότι έκανε πλάκα,μάλιστα γέλαγε κιόλας.Τότε κι εγώ της είπα ότι στα μάτια τα δικά μου είναι κουκλάρα.Ε τότε στράβωσε και άρχισε να μου λέει ότι δηλαδή εννοώ ότι εγώ την βλέπω κουκλάρα και ότι δέν είναι στην πραγματικότητα.Αρχίσαμε λοιπόν μιά συζήτηση,εγώ προσπαθούσα να της εξηγήσω και να καταλάβω γιατί της φάνηκε κακό αυτό που της είπα,και εκείνη επέμενε στην άποψη της.Τελικά το δέχθηκα γιατί θα χάλαγε η βραδιά.Πάντως μετά καταλάβαινα ότι εξακολουθούσε να είναι πειραγμένη απ'αυτό,και ακόμα και σήμερα όσες φορές μιλήσαμε έδειξε ότι μου κρατάει μούτρα.Κι ενώ είναι όμορφη κοπέλα,όχι γιατί το λέω εγώ,αντικειμενικά είναι,γιατί κόλλησε σ'αυτό;Έχει όλα τα καλά,αλλά είναι να μήν πεισμώσει με κάτι,και κάποιες φορές κολλάει με τις λέξεις σε υπερβολικό βαθμό.Άν είναι έτσι,να μήν της ξαναπώ τίποτα για να έχουμε την ησυχία μας.Δυσκολεύομαι πολλές φορές στο πώς να την αντιμετωπίσω και χαλιέμαι κι εγώ.
8
 
 
 
 
σχόλια

Συμφωνώ με τους προλαλίσαντες είναι θέμα ανασφάλειας, δε ξέρω πόσο καιρό γνωρίζεστε, ίσως ειναι επιφυλακτική ακόμα. Φοβάται μήπως δεν το εννοείς και υπερβάλλεις μαζί της, της πουλας φούμαρα με αλλα λόγια για να κολλήσει μαζί σου.. Μεταξύ μας κι εμενα αν με έλεγε κουκλαρα ενας άνδρας που δεν το ξέρω πολύ καιρό θα με εβαζε σε υποψίες..

Σταυρωστε με, αλλα εγω την καταλαβαινω. Δεν ειναι θεμα ανασφαλειας, απλα προτιμω ο αλλος να με προσφωνησει με το ονομα μου, παρα με υπερβολικους χαρακτηρισμους, του στυλ κουκλαρα μου, γυναικα της ζωης μου, αγγελε μου. Δεν ξερω, δεν με πειραζει να με πει κοριτσι του πχ, απλα τα αλλα μου ακουγονται λιγο too much. Δεν λεω οτι θα εκανα σκηνη για κατι τετοιο, απλα κ μενα δεν θα μ αρεσε να το ακουσω, ειδικα αν ειπωθηκε παραπανω απο μια φορες.

Zhara συμφωνώ και μένα οι πολλές γλυκες και προσφωνήσεις με υποψιαζουν, σα να υποδηλώνουν ένα είδος ενοχης αλλά εδώ ο εξ. μας λέει ότι η κοπέλα εξέλαβε την ατάκα του αρνητικά, ότι δεν την θεωρεί όντως κουκλαρα αλλά μόνο στα δικά του μάτια. Εγώ νομίζω ότι είναι απλώς ψώνιο και θα συμφωνήσω και με κάποιον άλλο σχολιαστή πως η ίδια δεν καίγεται το ίδιο για τον εξ. Άμα τρελαίνεσαι για τον άλλον, δεν αρπάζεσαι από τέτοιες ανοησίες.

Εγω θα την έλεγα απλώς κουραστική. Όταν κάποιος πιάνεται από μια απλή λέξη και ανοίγει ολόκληρα θέματα, μετά θίγεται και στο τέλος κάνει μούτρα τότε κάτι δεν πάει καλά.

Νιώθει μέσα της μειονεκτικά κι εκεί είναι το θέμα.

Η κοπέλα σου ίσως δεν νιώθει τα ίσα για εσένα. Όποτε όταν την χαρακτηρίζεις κουκλάρα, πνίγεται επειδή ακριβώς βλέπει ότι είσαι τρελός για εκείνην, αλλά όχι εκείνη για σένα, στον ίδιο βαθμό τουλάχιστον. Άτομο που στραβώνει με κομπλιμέντα σημαίνει ότι δεν θέλει πολλά πολλά και πιθανώς δεν ονειρεύεται ένα κοινό μέλλον με τον άλλον.
Το ζεις κι όπου πάει, πάντα κρατώντας μικρό καλάθι.

Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχα! Βρε μπα σε καλό σου και εσύ με έκανες και γέλασα!
Ανασφάλεια λέγεται αυτό. Προφανώς όταν είπε τάχα χαριτολογώντας 'ε όχι και κουκλάρα είναι υπερβολή!', περίμενε να της πεις 'μα είσαι κουκλαρα' και όχι 'στα μάτια μου είσαι κουκλαρα'. Αχαχαχαχαχαχαχα! Έλα τώρα αστεία είναι αυτά, χαλάρωσε.