ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.10.2021 | 21:09

Φόβος απόρριψης

Θέλω πάρα πολύ να κάνω μια σχέση.. αλλά όταν κάποιος ενδιαφέρεται για μένα, ψάχνω κάποιο κουσουρι για να τον απορρίψω. Ακομα και αν μου αρέσει πάρα πολύ τον κρατάω σε απόσταση ή αν εκδηλώσει το ενδιαφέρον του τον απορριπτω. Αυτό δε μου συνέβαινε πάντα, προέκυψε μετά από έναν δύσκολο χωρισμό. Είμαι αρκετό καιρό μόνη μετά από αυτον τον χωρισμό και θελω πάρα πολύ να προχωρησω , αλλά ο φόβος ότι δε θα πάει καλά η σχέση υπερισχύει σε σχέση με την επιθυμία μου να προχωρήσω.
4
 
 
 
 
σχόλια

Εδώ μερικοί δεν βλέπουν τίποτα στον ορίζοντα και είναι μόνοι, ενώ εσύ έχεις ευκαιρίες και τις κλωτσάς για ηλιθιότητες. Αναφέρεις η ίδια πως όταν σου αρέσει κάποιος πολύ και σου δείχνει το ανάλογο ενδιαφέρον, εσύ αρνείσαι. Οι γυναίκες δεν είμαστε σαφώς υποχρεωμένες να απαντάμε στο καθένα που μας φλερτάρει, αν μας απωθεί και δεν μας αρέσει σαφώς. Αυτό ισχύει και για τους άντρες φυσικά. Αυτό όμως που περιγράφεις το θεωρώ μεγάλο λάθος.