ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.10.2021 | 19:59

Έχω εγκλωβιστεί.

Είμαι παλιός γνώριμος εδώ ,ίσως κάποιοι καταλάβουν ποιός είμαι. Με λένε Γιώργο και είμαι πλέον 31 ετών(το 1990 γεννημένος). Οι γυναίκες με έχουν εγκλωβίσει σε έναν ατελείωτο κύκλο μοναξιάς. Δεν έχω κάνει κάποια σχέση ποτέ μου. Μου είναι δύσκολο πλέον να διακρίνω αν για αυτό φταίω εγώ ή η κοινωνία,άν έπρεπε κάτι να διαλέξω θα διάλεγα το δεύτερο. Το θέμα μου είναι ότι δεν μπορώ να σπάσω αυτό τον κύκλο με τίποτα. Εχω κάνει ότι είναι δυνατόν να αυτοβελτιωθώ σε διάφορα θέματα χρόνια τώρα,δεν άλλαξε κάτι. Προσπαθώ κάθε μέρα προσπαθώ,το έχω πάντα κατα νού αλλά τίποτα σάν όσο και να προχωρώ τόσο να μένω πίσω. Πραγματικά δεν ξέρω τι άλλο να κάνω πλέον.
11
 
 
 
 
σχόλια

Αν εχεις οντως κανει το παν δυνατον(δλδ γυμνασμενος, κοινωνικος, καταλληλο κουρεμα/γενια για το σχημα προσωπου σου, σταθερη εργασια) τοτε περα απο πλαστικη δεν σου μενει κατι αλλο, και δεν φταις εσυ, οτι κι αν σου γραψουν στα σχολια διαφοροι. Πληθωρα ανδρων με απαισια συμπεριφορα και χαρακτηρα δεν εχουν κανενα προβλημα στην ευρεση συντροφου, απλα και μονο επειδη ειναι εμφανισιμοι. Το γνωριζω, γιατι ειμαι ενας απο αυτους. Γενικα ο χαρακτηρας δεν ειναι προτεραιοτητα για την πλειονοτητα των ανθρωπων και των δυο φιλων, πρωτα και κυρια κοιτανε την εμφανιση, και μονο οσοι ελαχιστοι εχουν αξιοπρεπεια και σοφια, κοιτανε και τον χαρακτηρα σε καποιον βαθμο, γιαυτο και βλεπεις τοσο κοσμο σε εκμεταλευτικες/κακοποιητικες σχεσεις και δυστυχισμενους γαμους.

Στο είπαν και άλλοι. Λες: Οι γυναίκες με έχουν εγκλωβίσει σε έναν ατελείωτο κύκλο μοναξιάς. Πιστεύω οτι εκεί βρίσκεται το πρόβλημα. Στο πως αντιλαμβάνεσαι τις γυναίκες και ίσος γενικότερα την ζωή. Τις τσουβαλιάζεις όλες μαζί και είναι αυτές που φταίνε για την μοναξιά σου και για όλα τα κακά της μοίρας σου και η κοινωνία. Τις βλέπεις μίζερα. Και αυτό το εκπέμπεις. Η κάθε γυναίκα είναι ξεχωριστός άνθρωπος και έτσι πρέπει να της φέρεσαι. Για αρχή σταμάτα να χρησιμοποιείς την λέξη μοναξιά. Με αυτόν τον τρόπο τουλάχιστον. Φαίνεσαι σαν το ταπεινό χαμομηλάκι και είναι οτι πιο ξενερωτικό για μια γυναίκα.
Επίσεις να μην φαίνεσαι λιγούρι. Μπορεί να είσαι ευγενέστατος και πάλι να φαίνεσαι λιγούρι. Και διάβασε πολλα βιβλία αν δεν διαβάζεις για να αποκτήσεις κριτική σκέψη να μπορείς να σταθείς στις περιστάσεις. Να παρατηρείς τους ανθρώπους γύρω σου για να μάθεις πως λειτουργούν. Χωρίς προσωπικότητα δεν πας πουθενά. Η εμφάνιση έρχεται τελευταία αν έχεις προσωπικότητα. Και επειδή σίγουρα σε τρομάζει, δεν είσαι υποχρεωμένος να δώσεις σε κανέναν λογαριασμό για το αν είχες σχέσεις στο παρελθόν και πόσες αν αυτό δεν σε κάνει να αισθάνεσαι άνετα.

Στο ότι επιλεγουνα με προσωπικότητα δεν το βλέπω.
Παρατηρω κατι στην κυριολεξια μαλάκες (π.χ Snik ) να τα εχουν με κάτι γυναικάρες και λες τωρα τι του βρήκε αυτου του μαλάκα ;

Τον βλέπεις και λες τι του βρηκε ;Oμορφιά δεν έχει , κωλοχαρακτηρας , ειναι του βρήκε ;

Οι γυναίκες με έχουν εγκλωβίσει σε έναν ατελείωτο κύκλο μοναξιάς. -> Οι γυναίκες είναι αυτές που είναι φίλε. Κοιτάνε να βρουνε μια φωλίτσα κ έναν άνθρωπο να περνάνε καλά. Εσύ τι κάνεις για να γίνεις πιο θελκτικός; Είσαι ευχάριστος; Βγάζεις λεφτά; Πήγες σ ένα ψυχολόγο για να λύσεις τα θέματα σου; Γιατί όλοι έχουμε θέματα.. Κ μετά, τη πέφτεις καθόλου (με τρόπο); Ή περιμένεις να σου πέσει ουρανοκατέβατη; Είναι εύκολο να κατηγορούμε τους άλλους αλλά κ μεις δεν είμαστε τίποτα κελεπούρια.. Απλά περιμένουμε να βρούμε τη μαμά μας σε πιο νέα εκδοχή. Δύσκολο.

Σορι αλλά δε σου φταίνε οι γυναίκες ούτε αυτές σε έβαλαν σε έναν κύκλο μοναξιάς. Προφανώς κάτι κάνεις και φεύγουν. Δεν είναι τυχαίο. Προσπάθησε να γίνεις αντικειμενικός με τον εαυτό σου. Σε περίπτωση που είσαι εκείνος που έλεγε ότι κάνει μπάνιο κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα μην απορεις γιατί δε σε πλησιάζει θηλυκό. Δεν το λέω ειρωνικά ούτε με διάθεση να κοροϊδέψω. Απλά αν είσαι εσύ αυτός να ξέρεις ότι δεν υπάρχει άτομο που θα πλησιάσει κάποιον που δεν κάνει μπάνιο,δεν πλένει δόντια κτλ. Είναι θέμα υγιεινής και ένας άνθρωπος με κακοσμία είναι απωθητικος.
Αν δεν είσαι εσύ τότε εικάζω ότι δεν έχεις τρόπο να προσεγγίσεις μια γυναίκα. Μάλλον δείχνεις πολύ αγχωμενος, απελπισμένος και με έλλειψη αυτοπεποίθησης. Πήγαινε σε έναν ειδικό. Θα σε βοηθήσει αλήθεια.

Τα δόντια μου πάντα τα έπλενα 2 φορές καθημερινά. Με το μπάνιο είχα θέμα γιατί έβγαζα ξηροδερμία μετά απο αυτό. Σε κάποιο βαθμό το έχω επιλύσει αυτό το ζήτημα με ειδικά σαμπουάν + κατανάλωση πολύ νερού πρίν και μετα το μπάνιο.

Άρα εσύ είσαι που δεν έκανες μπάνιο. Είδες που όλα λύνονται ακόμα και με ξηροδερμια; Να κάνεις μπάνιο γιατί είναι απαραίτητο όχι μόνο για την ατομική σου υγιεινή αλλά και για τους γύρω σου. Είναι απωθητικό κάποιος να μυρίζει άσχημα. Να φροντίζεις να μοσχοβολας πάντα.

Δεν είναι οι γυναίκες η η κοινωνία το θέμα ...εξάλλου σε όλον τον πληθυσμο εκ των πραγμάτων υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί άνθρωποι αρα πολλες διαφορετικες γυναίκες ...αν δεν συμβαδίζεις με καποιες θανσυμβαδιζεις με καποιες αλλες ...αρκεί να μην αποπνεεις απελπισια ...και να μην διαλέξεις οποία κάτσει αλλά να κανεις κίνηση με κοπελες που όντως θα σου αρέσει κάτι σε αυτές ....τέλος να μην έχεις κατα προτίμηση αντιλήψεις περασμένου αιωνα πχ οι γυναίκες ειναι μονο για κουζίνα και τεκνοποίηση η πχ αν η γυναικα είχε αλλη σχέση πριν απο εσένα είναι ανήθικη κ αλλες τετοιες χαζομαρες οι οποίες αποψεις είναι ρατσιστικες ως προς το φύλο ......να προσεχείς όσο μπορείς την εμφάνιση σου και να τολμάς ....ιδίως αν δεν εχεις τις ρατσιστικεε αντιλήψεις που προανεφερα και εισαι και κάπως κοινωνικός και αρχισεις να το προσπαθείς θα ερθουν και καλύτερες μερες ...αυτά και καλη τύχη !!!

Έχω παρατηρήσει ότι οι περισσοτεροι/ες κοιτάνε πέρα από τα κυβικά τους. Μήπως είναι αυτό το θέμα σου; Μήπως επίσης, άθελά σου πιθανόν, βγάζεις απελπισία και γίνεσαι κολαουζος κάτι που ξενερώνει απίστευτα; Δεν ξέρω, υποθέσεις κάνω.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ