ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.10.2021 | 00:10

.

Το απόλυτο ξενερωμα.. να διαπιστώνεις ότι σε φλερτάρει κάποιος μόνο και μόνο για να γίνεις πελάτισσα στο κατάστημα του. Θα μπορούσε απλά να ήταν ευγενικός και όχι να με φλερτάρει. Που έχει καταντήσει ο κόσμος για να βγάλει ένα φράγκο, να παίζει με τα συναισθηματα μιας γυναίκας.
4
 
 
 
 
σχόλια

Το έχω ακούσει και εγώ αυτό. Ένας τύπος φλέρταρε μια φίλη μου που δούλευε σε σούπερ μάρκετ και αυτός είχε τσιπουραδικο και από το σούπερ μάρκετ προμηθευόταν τα του μαγαζιού του. Θυμάμαι ότι κάποιες φορές που πήγαινε στο τσιπουραδικο η φίλη της έλεγε να ετοιμάσει μια λίστα από πράγματα για να περάσει να τα πάρει την επομένη για να μην κουραστεί ο κύριος. Επίσης τη φλέρταρε γιατί ήθελε να πηγαίνει στο μαγαζί αυτή και να μαζεύει και άλλους πελάτες το μαγαζί. Το θέμα είναι ότι τον είχε πάρει στα σοβαρά και ενώ ήταν ξεκάθαρο γιατί το κάνει αυτή δεν το έβλεπε. Ώσπου είδε στο φβ ότι παντρεύτηκε και είχε ήδη παιδί ο τύπος . Να είστε επιφυλακτικοί και να σκέφτεστε γιατί μπορεί κάποιος να σας πλησιάσει.

Απεργία την Πρωτομαγιά