ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.10.2021 | 18:33

Γιατί συμβαίνει αυτό;

Για χρόνια πάλευα στο να ξανά βρω τον εαυτό μου, και όταν κατάφερα σιγά σιγά να τον βρισκω και στη τελική να είμαι ολοκληρωτικά ξανά ο εαυτός μου, έγινα ξανά η τσαχπινιαρα, η πλακατζου, η κατεργάρα (με την καλή έννοια βέβαια 😅), το δαιμόνιο. Τώρα σαν να τα ξανα έχασα όλα αυτά.. Και νιώθω ότι όλος μου ο κόπος να ξανά βρω τον παλιό μου εαυτό πήγε χαμένος.. Και δεν έχω πλέον την όρεξη να κάνω κάποιες δραστηριότητες στο σπίτι ή έξω (περιμένω να έρθει ο καιρός να ξανά πιάσω δουλειά, ξεκινάω ξανά δουλειά αυτόν τον καιρό) και το μόνο που κάνω είναι να κάθομαι και να βλέπω ταινίες /σειρές, να βγαίνω που και που για καφέ.. Γιατί έχασα έτσι ξαφνικά πάλι τον εαυτό μου και την όρεξη μου; Φταίει επειδή δεν δουλεύω; Και όταν ξανά πιάσω δουλειά, όλα αυτά θα επιστρέψουν; Έχω φρικάρει..
2
 
 
 
 
σχόλια

Μήπως καταπιέσες πολύ κάποια δυσάρεστα και συντριπτικα συναισθήματα που σε έριξαν στη ζωή και ενώ έκανες προσπάθεια να είσαι αυτή που ήσουν ,τώρα απλά είσαι εξουθενωμένη ψυχολογικά;

Το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι μπορεί να φταίει που για 2 μήνες έκλαιγα συνέχεια για κατι που συνέβη πριν αρκετούς μήνες και ενώ δεν έπρεπε να νιώθω τύψεις γτ δεν έφταιξα πουθενά, έλεγα στον εαυτό μου "όχι, έπρεπε να το κάνεις όταν είχες την ευκαιρία" και ένιωθα ακόμη χειρότερα.
Τώρα πλέον έχω σταματήσει να κλαίω και μου πέρασε, όμως έχω χάσει κάπως τον εαυτό μου. Δεν νιώθω τόσο ζωηρή, εχω χάσει ακόμη κ την αυτοπεποίθηση μου. Ίσως φταίει αυτό, δεν ξέρω. Ελπίζω να μου περάσει τελείως κ να ξανά βρω τον εαυτό μου γτ αυτό που ήμουν, είναι ένα κομμάτι του εαυτού μου που αγαπώ πολύ, δεν μαρεσει αυτός ο εαυτός που εχω τώρα..