ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.9.2021 | 12:21

Μπερδεύτηκα...

Ακούστε σκηνικό: Γνωρίζω μια κοπέλα και αρχίζουμε να φλερτάρουμε... Σε κάποια φάση (την περασμένη εβδομάδα) της λέω πάνω σε μια συζήτησή μας περί ανέμων και υδάτων, ότι έχω δει κάτι στο internet το οποίο πωλείται σε ένα κατάστημα στο Golden Hall και μια μέρα σκοπεύω να πάω να το δω και από κοντά. Εκείνη αμέσως ''αυτοπροσκαλείται'', με σχόλια του στυλ: ''έχω πάρα πολύ καιρό να πάω στο εν λόγω Εμπορικό'' , ''είναι ευκαιρία να κοιτάξω τις βιτρίνες'' κλπ... και μου κλείνει ραντεβού και συγκεκριμένη μέρα (χτες) που είχε ρεπό. Εγώ δεν είχα λόγο να της πω όχι, κάθε άλλο... Και ενώ όλα καλά και ωραία, την ημέρα που ήταν να πάμε και πήρα τηλέφωνο για να κανονίσουμε την ακριβή ώρα που θα πήγαινα να την πάρω με το αμάξι, μου λέει: ''Ξέρεις, έμαθα ότι στο Μικρολίμανο έχει γίνει ανάπλαση και θα προτιμούσα να πάμε εκεί, να δω πώς έχει γίνει(!!!) , συνεχίζοντας: ''τι να πάω να κάνω στο Golden Hall'' (!!!), όταν η ίδια είχε αυτοπροσκληθεί... Εγώ αιφνιδιάστηκα προς στιγμή και ''κόλλησα'' λίγο, όπως ήταν λογικό... Της είπα όμως, εντάξει, πάμε Μικρολίμανο... Εκείνη άρχισε να το σκέφτεται και τελικά μου λέει ''άντε ας πάμε Golden Hall'' (λες και μου έκανε χάρη...). Πηγαίνουμε και εκείνη άρχισε να βαριέται από την είσοδο, που λέμε... Προφανώς εγώ το κατάλαβα και, όπως ήταν φυσικό, ξενέρωσα εντελώς, σκεπτόμενος το ότι, αφού δεν ήθελε, για ποιο λόγο αυτοπροσκαλέστηκε; Προσωπικά πιστεύω ότι το έκανε, όχι για να βγει μαζί μου να πάει κάπου (οπουδήποτε...) αλλά επειδή από την αρχή είχε ως τελικό σκοπό να αλλάξει τον προορισμό, μόνο και μόνο για να βρει κορόιδο να την πάει στο Μικρολίμανο, μιας και η ίδια ούτε αυτοκίνητο έχει, ούτε την οικονομική δυνατότητα, απ' ό,τι μπόρεσα να καταλάβω... Σήμερα με πήρε τηλέφωνο να με ρωτήσει τί κάνω κλπ. (διότι εγώ δεν την πήρα), ήταν φιλική και προσπαθούσε να διατηρήσει την κουβέντα με κάθε τρόπο, που λέμε. Εγώ ήμουν πολύ ευγενικός και σε καμία περίπτωση δεν έκοψα τις γέφυρες της επικοινωνίας. Όμως (και εδώ είναι το θέμα), είμαι κάπως μπερδεμένος... Όλη αυτή η συμπεριφορά της ήταν απλά ένα μεμονωμένο περιστατικό και ενδιαφέρεται για εμένα ή απλά ψάχνει για κορόιδο; (διότι δυστυχώς, υπάρχουν και αρκετές τέτοιες περιπτώσεις και έχω προσωπική και πικρή πείρα). Σας ευχαριστώ πολύ.
9
 
 
 
 
σχόλια

Έλα σιγά, χορηγό για το Μικρολίμανο και βόλτα στο Golden Hall θα έψαχνε; Είπαμε κρίση, αλλά και για τέτοια ψάχνουν χορηγούς; :-D Απ' αυτό που περιγράφεις, εμένα μου κάνει για κοπέλα που προτιμά να είναι αυθόρμητη (έως παρορμητική) στα πλάνα για έξοδο, με κάποια φαντασία και περιέργεια για το τι γίνεται τριγύρω. Προτείνει διάφορα ενδιαφέροντα πράγματα να δείτε, απλώς το μείον της (απ' ότι φαίνεται) είναι πως εξαρτάται πολύ απ' τη διάθεσή της το πού θα καταλήγει κάθε σας έξοδος μαζί. Δηλαδή, τη μια μέρα που θα βρεθείτε, σε δυο ώρες μπορεί να βαρεθεί και να σου πει να το διαλύσετε για σήμερα και μια άλλη μέρα θα έχει όρεξη να κλείσετε οχτάωρο μαζί σε διάφορα happening καταλήγοντας για ποτό και καυτή βραδιά σπίτι της. Εσύ μου βγάζεις έναν άνθρωπο πιο συνεπή κι οργανωμένο, οπότε εδώ μπορεί να προκύψουν μεταξύ σας παρεξηγήσεις μακροπρόθεσμα σε άλλους τομείς. Τώρα, το ερώτημα είναι άλλο: όσο ήσαστε στην τελευταία σας βόλτα, ένιωσες ενδιαφέρον προς εσένα από μεριάς της; Εννοώ, σε ρωτούσε ουσιαστικά πράγματα για σένα, όπως για τα αγαπημένα σου χόμπυ, ξέρω γω, για πρώην σου σχέσεις, για αγαπημένες σου ταινίες, οτιδήποτε που να σου δώσει τη χαρά να πεις κάποια πράγματα για τον εαυτό σου και να νιώσεις ότι από εκείνη υπάρχει ενδιαφέρον με προοπτικές; Επειδή αν πάλι συνεχίσατε για περί ανέμων και υδάτων, έχοντας κιόλας αποσπάσεις τριγύρω σας, ε τότε μάλλον δεν ψήνεται και είναι σε φάση που το αφήνει φλου. Καλό το φλερτ αρχικά, μα τα μετέπειτα ραντεβού πρέπει να δείχνουν αν υπάρχει ουσιαστικό κι αμοιβαίο ενδιαφέρον.

Καταρχάς δε μου αρέσει καθόλου ο τρόπος που εκφράζεσαι για αυτήν που σου αρεσει. Τι σημαίνει 'αυτοπροσκαλειται; Αυτό δείχνει ενόχληση ενώ υποτίθεται τη γουστάρεις. Εμένα μου φαίνεται ότι απλά έψαχνε μια αφορμή να σε βρει και είπε να σε ακολουθήσει εκεί όμως δεν ψηνόταν για το μέρος και σου αντιπρότεινε κάτι άλλο. Τελικά σε ακολούθησε. Από όλο αυτό που προκύπτει ότι σε βλέπει σαν σοφέρ; Αν έχεις και άλλες ενδείξεις σχετικές να μας τις καταθέσεις.
Από το παράδειγμα που έδωσες δε φαίνεται αυτό που υποψιάζεσαι αλλά κάτι άλλο για εσένα. Ότι σε είχαν περάσει για κορόιδο στο παρελθόν και μάλλον θα τα πληρώσει αυτή τα σπασμένα σου. Μέγα λάθος! Ελπίζω να το καταλάβει το κορίτσι και να φύγει τρέχοντας από τη μιζέρια που αποπνέεις.

χμ για τ αν ψάχνει κορόιδα δε μπορώ ν κρίνω, αλλά "σοβαρή" περίπτωση εναρμονισμένη μ τον τρόπο σκέψης σου δεν τη βλέπω, οπότε σουταρισμα

Συγγνώμη αλλά εννοείς ότι δεν έχει 2 ευρώ να πάρει ένα εισιτήριο; Νομίζω ότι έχεις μέσα σου άγχος ότι όλες οι γυναίκες ψάχνουν "χορηγό" και μην τυχόν και κεράσεις..
Ο,τι και να γράψω νομίζω μάταιο...

Αγαπητέ εξομολογούμενε, μάταια ζορίζεις το μυαλό σου. Από την πρώτη στιγμή ήδη εχεις εντοπίσει θέματα με την συγκεκριμένη κοπέλα κ θα σου έλεγα να μην τα αγνοήσεις. Ήδη σου έδειξε ότι δεν έχει υγιή όρια (αυτοπροσκαλείται, σου δηλώνει επιβεβαιώνει ότι είναι κ δική της επιθυμία να πάτε στο εμπορικό, στην συνέχεια εκμηδενίζει και την επιθυμία και την προφορική δέσμευση, όταν το νέο της αίτημα/καπρίτσιο για το Μικρολίμανο έγινε δεκτό από εσένα μετά πάλι το εκμηδένισε, πρότεινε παλι για το εμπορικό αλλά για πολλοστή φορά μόλις συμφώνησες το ακύρωσε με την δυσφορία της. Η κοπέλα έχει θέματα παθητικής επιθετικότητας κ
αστάθειας: μόλις ικανοποιήσεις τα αιτήματα της τα ακυρώνει κ πλέον τα απορρίπτει. Θα σου έλεγα πως έτσι θα κυλήσει γιατί έχει ανισορροπία κ θα βασανιστείς. Όταν από την αρχή βλεπεις καταστάσεις που είναι off, φύγε.

Πενθεσίλεια δεν είμαι ο εξομολογούμενος. Τυχαία επέλεξα να σχολιάσω κάτω από το δικό σου σχόλιο γιατί δεν έχω λογαριασμό. Απλώς οι απόψεις μας αποκλίνουν στην συγκεκριμένη εξομολόγηση. Άλλες φορές συγκινούν :)

Παρτο αλλιώς τότε, γιατί αυτή η εσωτερικευμενη αρνητικότητα και καχυποψία θα σε οδηγήσει στην απόλυτη μοναξιά και εσύ θα αναρωτιέσαι στην καλύτερη τι φταίει και στη χειρότερη θα αναπτύξεις γενικευμένο σύνδρομο μισογυνισμου, πιστεύοντας ότι οι γυναίκες ψάχνουν χορηγό, είναι αλλοπρόσαλλες και χίλια δυο αλλά.
Οι "μοναχοί" είναι μόνοι τους, γιατί το προκαλούν οι ίδιοι. Κι ο πιο "άσχημος" εξωτερικά βρίσκει το ταίρι του όταν είναι καλοπροαιρετος, χαμογελαστος και δεν έχει εμφανή ψυχολογικά και φοβίες.

Υγ. Δεν ξέρω αν συγκλίνουν ή αποκλινουν οι απόψεις μας και αν συνεχίσεις να γράφεις κάτω από άλλους δε θα το μάθουμε και πότε.

Το σχόλιο σου 12:35 είναι περίτρανη απόδειξη ότι εσύ χρειάζεσαι να το πάρεις αλλιώς γιατί κανεις αυτό που κατηγορείς τον εξομολογούμενο και τον παραπάνω σχολιαστή ότι κάνει. Γίνεσαι εσύ καχύποπτη κ αρνητική.