ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.9.2021 | 13:23

Είμαι 30

Και δεν θέλω παιδιά. Χώρισα μετα από πολλά χρόνια σχέσης καί τωρα θέλω να ζήσω. Αλλά είναι αργά δεν προλαβαίνω. Θα καταπάτησω όλες τις επιθυμίες μου. Μια συμβουλή σε όλους. Μην κάνετε σοβαρές σχέσεις στα 20, απολαύστε ζήστε πληγωθείτε αγαπηθειτε αλλά όχι μακροχρόνιες σχέσεις και γάμους. Ζήστε ρε γαμωτω θα το μετανιώσετε όπως εγώ. Ζωντανό παράδειγμα του καλού κοριτσιού/ νοικοκυράς. Χιλιάδες φορές να μου βραγιζαν την καρδια 100 και να προχωρούσα στον επόμενο μέχρι να βρω αυτόν που έπρεπε. Παρά να φάω τα χρόνια μου σε ένα που τελικά δεν άξιζε.
6
 
 
 
 
σχόλια

Δεν είναι αργά, γιατί "δεν προλαβαίνεις"; Δες τι υπάρχει τριγύρω, μη φοβάσαι να κάνεις γνωριμίες και να βγαίνεις ραντεβού, είσαι ελεύθερη να κάνεις όπως γουστάρεις. Συμφωνώ μαζί σου ως προς το κομμάτι που λες για τις μακροχρόνιες σχέσεις στα 20 και κάτι. Δεν είναι καιρός για σοβαρές δεσμεύσεις, γιατί είναι η φάση που δημιουργούνται διάφορες προοπτικές (όχι μόνο στις σχέσεις), οπότε μία "σοβαρή σχέση" μπορεί να κρατήσει κάποιον νέο μακριά από κάποιες αποφάσεις που θ' άλλαζαν τη ζωή του προς το καλύτερο. Πόσους νέους ξέρω που αρνήθηκαν να πάνε για εξάμηνο Erasmus ή να πουν το ναι σε μια σούπερ ευκαιρία εργασίας μακριά από τη βάση τους μόνο και μόνο "επειδή έχουν σχέση και το πάνε για σοβαρά, δεν θέλουν απόσταση μεταξύ τους" και όλο αυτό για να χωρίσουν αργότερα. Όχι. Ειδικά οι νέοι γίνονται εύκολα θύματα τέτοιων ανθυγιεινών προσκολλήσεων και το πληρώνουν αργότερα στη ζωή τους, όταν καταλαβαίνουν τι έκαναν. Εϊναι δύσκολο να βρει κάποιος τη σχέση που θα τον βοηθά στην ανάπτυξη της προσωπικότητάς του αντί να του την καταπατά και να τον περιορίζει, ειδικά αν είναι κανείς πολύ νέος με έλλειψη προηγούμενων εμπειριών.

Ξεχνάς μου φαίνεται ότι όλοι οι άνθρωποι δεν είναι ίδιοι. Το εάν εσύ αντιλήφθηκες ότι μετά από 10 χρονιά δεν είχες πάρει σωστές αποφάσεις μόνο γενικό πρόβλημα δεν το λες. Σοβαρές σχέσεις γίνονται από την κάθε ηλικία αρκεί να έχεις την δυνατότητα να ξέρεις τι θες από τον άλλον και το εαν μπορείτε να συνεχίσετε έπειτα μαζί. Συγνώμη αλλά η συμβουλή σου είναι τουλάχιστον αστόχη, δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να κάνουνε σοβαρές σχέσεις από μικρή ηλικία επειδή εσύ δεν μπορούσες να αντιληφθείς τις επιλογές σου.

Είναι αργά λες εξομ. Αργά για ποιο πράγμα; Θα σε ρωτήσω εγώ. Δεν προλαβαίνεις λες, δεν προλαβαίνεις να κάνεις τι; Δηλαδή ένας άνθρωπος στα 80 τι πρέπει να πει;
Πάρε τη ζωή αλλιώς. Ένας άνθρωπος 30 χρονών είναι πολύ νέος. ´Εχει όλη τη ζωή μπροστά του. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβεις αυτό, τόσο καλύτερα θα περάσεις. Το τέλος μιας κατάστασης είναι η αρχή μιας άλλης.