ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.9.2021 | 04:38

Γατόφιλοι !

Λατρεύω τους ανθρώπους που αγαπούν τα ζώα και περισσότερο αυτούς που ζούν με γάτες . Είναι οι πιο ώριμοι, συναισθηματικοί , έξυπνοι και δεν χειραγωγούν τους άλλους ανθρώπους.
11
 
 
 
 
σχόλια

Ευχαριστούμε 😺 Δεν βάζουμε πιο πάνω τις γάτες από τους ανθρώπους ... Αγαπάμε τα ζώα , όσοι έχουμε σαν οικογένειά μας ! Όσοι είναι ανώριμοι ή μισάνθρωποι απλά τα έχουν για " Φιγούρα" ώστε να φαίνεται ότι είναι άνθρωποι με καλή καρδιά...

Ναι αγαπάμε γατούλες και όλα τα ζωάκια αλλά μην τα θεοποιουμε κιόλας. Δεν αναβαθμίζουν τον ιδιοκτήτη, ούτε τον κάνουν καλό άνθρωπο ούτε εξυπνότερο.

Λες τώρα εσύ…και μετά βγήκες από την πλάνη σου…
Και ο Xiτλερ αγαπούσε τα σκυλιά. Θα ήταν καλύτερος αν είχε γάτες;;;;;;!!!! Δεν θα είχε διαπράξει όλες αυτές τις φρικαλεότητες. Λίγοι αγαπούν τα ζώα γάτες, σκύλους, δεν έχει σημασία, και κάνουν τέρατα;

Αυτό ισχύει και για τους άνδρες... Είχα διαβάσει ότι όσοι άνδρες έχουν γάτα , είναι " Crazy cat men " Κι όμως , ξέρεις πόσοι ψυχοπαθείς έχουν σκύλο ??? Στην γάτα δεν " περνάνε " οι μαγικές και το ξύλο που ανέχονται τα σκυλάκια απο άθλια αφεντικά ... Αν το κάνεις την έχασες ή θα σου επιτεθεί... Άρα για να σε αγαπήσει μια γάτα πρέπει να την αγαπάς κι εσύ αληθινά! Θέλει πολλή μεγάλη και καθημερινή προσπάθεια για να σε εμπιστευθεί πλήρως!!! Και αν έχεις σίγουρα έχεις μάθει να μην χειραγωγείς ούτε ζώα , ούτε ανθρώπους... Συμφωνώ με την εξομολόγηση , ειδικά στο τέλος !!!

Δεν συμφωνώ με την εξομολόγηση, τίποτα δεν είναι απόλυτο, άσε που οι ακραία φιλόζωοι είναι αποδεδειγμένα μισανθρωποι όσο δεν πάει άλλο. Όλα με μέτρο, δεν θα βάλουμε το ζωικό βασίλειο πάνω από τον άνθρωπο!

Ότι του φανεί του Λολοστεφανή. Συγνώμη αλλά από ανθρώπους που έχουν τέτοιου είδους απόψεις και τσουβαλιάζουν, τα ζώα εννοείτε οτι είναι ανωτέρα. Αλωστε έχουν λιγότερο εγωισμό. Και ποιος καθόριζει τι είναι σημαντικότερο στην φύση; γιατί ο άνθρωπος για την ώρα είναι το μόνο πλάσμα που την καταστρέφει.

Walkman, δεν ξέρω αν έχεις γράψει εσύ την εξομολόγηση, αν ναι εσύ είσαι που τσουβάλιαζεις, η εξυπνάδα, το συναισθηματικο iq, η ωριμότητα, η τάση χειραγώγησης δεν έχουν να κάνουν καθόλου με τα φιλοζωικα αισθήματα κάποιου. Δύο από τους χειρότερους χειραγωγους που έχω γνωρίσει και συναναστραφει, και με μηδαμινή ενσυναισθηση γιατί συνήθως αυτά τα δύο πάνε μαζί, ήταν ακραία φιλόζωοι, ο ένας θρηνουσε το σκυλί που έχασε για πέντε χρόνια, κάτι δεκτό και κατανοητό, δεν είδα όμως την ίδια αντίδραση όταν αρρώστησε και μπαινοβγαινε στα νοσοκομεία και τελικά πέθανε ο αδελφός του, μάλλον μια απάθεια είδα. Την δε προσπάθεια χειραγώγησης και συναισθηματικής κακοποίησης που υπέστην εγώ προσωπικά από αυτόν τον άνθρωπο δεν μπορώ να στην περιγράψω γιατί θα πρέπει να γράφω μέχρι αύριο. Κατά τα άλλα όμως φιλόζωος ο τύπος. Και θα μπορούσα να σου γράψω και άλλες ανάλογες περιπτώσεις, όμως ο ιστό τόπος δεν προσφέρεται . Δεν διαφωνώ ότι ο άνθρωπος είναι αυτός που καταστρέφει το περιβάλλον, όμως από την άλλη χάρη στον άνθρωπο προοδευουμε και πάμε μπροστά, αλλιώς θα ήμασταν ακόμα στην εποχή των σπηλαίων.