ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.8.2021 | 17:38

Ανυπόφορος

Αγόρασα ένα καινούργιο μαγιό,είναι μπραζίλιαν,το φόρεσα σήμερα,και κόντεψε να τρελαθεί απ'τη ζήλια του,γιατί το θεώρησε αποκαλυπτικό.Αφού μπορώ να το υποστηρίξω,γιατί να μήν το βάλω,δέν κατάλαβα;Και στην τελική,τώρα θα το βάλω,γιατί μετά από 20-30 χρόνια,πρώτα ο Θεός,δέν θα μπορώ.Από τη μία γουστάρω τρελά που ζηλεύει,και πολλές φορές τον τσιγκλάω κιόλας,αλλά από την άλλη,δέν αντέχεται αυτή η κατάσταση.Ειλικρινά τώρα,υπάρχει άντρας που θα ζήλευε με κάτι τέτοιο;Στις δύο προηγούμενες σχέσεις που είχα,τους άρεσε πολύ να ντύνομαι και να φτιάχνομαι κλπ.Μήν φανταστείτε κάτι ακραίο,δέν είμαι των υπερβολών.Εγώ άν ήμουν άντρας θα χαιρόμουν.Μου φαίνεται θα τον στείλω για να ηρεμήσω λίγο γιατί δέν αντέχεται.Ξινό μου βγήκε το μπάνιο.
22
 
 
 
 
σχόλια

Το επιχείρημα σου "τώρα θα το βάλω,γιατί μετά από 20-30 χρόνια,πρώτα ο Θεός,δέν θα μπορώ" είναι όλα τα λεφτά.
Γιατί μια τέτοια μοναδική εμπειρία να σου μπαίνει το βρακι μέσα στον π@πο και να σε χαζευουν όλοι οι σαλιαρηδες αυτής της γης πρέπει να την έχεις ζήσει τουλάχιστον μια φορά στη ζωή σου.

Είμαστε καταδικασμενοι- τελείωσε...

Αυτό που από τη μία σου αρέσει να “τσιγκλάς πολλές φορές το αγόρι σου” δηλαδή να του προκαλείς άσχημα συναισθήματα και μάλιστα το ευχαριστιέσαι κιόλας αφού όπως μας γράφεις “γουστάρεις τρελά που ζηλεύει” ενώ από την άλλη επικαλείσαι το Θεό, παριστάνοντας την καλή Χριστιανή, πραγματικά με ξεπερνάει...

Δηλαδή αν έκανες γυμνισμό θα σε σκοτωνε ??? Δεν σε εμπιστεύεται και ίσως έχει μειωμένη αυτοπεποίθηση...Κομπλάρει να κυκλοφορεί με μια ωραία γυναίκα δίπλα του γιατί νιώθει ότι υστερεί σε θέμα εμφάνισης ... Μπορεί να είναι από αυτούς που αρέσκονται στο να σε χειραγωγούν ... Πολλά μπορεί...Να κάνεις ο,τι σου αρέσει ( αφού δεν ενοχλείς κανέναν) και μακριά από ανθρώπους που σου βγάζουν την ψυχή όπως αυτός. Στειλ' τον χθές !

Άγεσαι και φέρεσαι: διαμαρτύρεσαι ότι είναι ζηλιάρης και από την άλλη δηλώνεις ότι «γουστάρεις τρελά!!!» που ζηλεύει και μάλιστα «πολλές φορές(!) τον τσιγκλάς κιόλας»!! Αυτό είναι ένα υπόγειο δείγμα χειριστικής και κακοποιητικής συμπεριφοράς. Δηλαδή: συνειδητά δημιουργείς συνθήκες για να φέρεις τον άλλον σε συγκεκριμένη συναισθηματική κατάσταση και μετά κανεις ότι δεν καταλαβαίνεις γιατί ο αλλος αισθάνεται κατά τον τρόπο που συνειδητά τον έκανες να αισθανθεί και μετέπειτα τον απορρίπτεις. Το μαγιό δεν λέει κάτι: λέει η όλη συμπεριφορά που συνειδητά εκδηλώνεις για να φέρεις τον σύντροφο σου στο συναίσθημα που «γουστάρεις τρελά» και μετά τον τιμωρείς για αυτό! Εχεις πολλά θέματα να λύσεις. Πρώτα από όλα με τον εαυτό σου.

Ερώτηση κρίσεως γιατί στη θεωρία όλοι καλά τα λέμε αλλά ας σκεφτούμε λίγο και την πράξη.

Αν ο φίλος σου εξομολογητρια ήθελε να φορέσει ένα φούξια τάγκα ,γιατί θα του άρεσε και γιατί δε θα πίστευε σε μια σεξιστική και στερεοτυπικη κατηγοριοποιηση των χρωμάτων ,θα το δεχοσουν και θα του έλεγες "φορά μωρό μου ο,τι θες ,δικό σου είναι το σώμα και ας μας κοιτάνε όλοι ,εγώ σε στηρίζω " ή θα του έλεγες "εγώ δεν έρχομαι έτσι μαζί σου θα με κάνεις ρεζίλι;".

Το να μην του αρέσει κάτι που φοράς και να μη θέλει να υποστεί όλα τα βλέμματα πάνω σας όταν θα πάτε για ένα μπάνιο (γιατί ναι με τον Κωλο έξω όλα τα βλέμματα εκεί θα είναι ) είναι δίκαιωμαά του και καλώς το εκφράζει αρκεί φυσικά να το κάνει κόσμια και όχι ακραία. Αντίστοιχα και εσύ οφείλεις να ακούς τους προβληματισμούς τους.

Προσωπικά θεωρώ πολύ δευτερα αυτά τα μαγιό και σημειωτέον δεν έχω κανέναν ηθικό λόγο που το λέω προτιμώ να δω ένα γυμνό σώμα παρά ένα τόσο δεύτερο, κατά τη γνώμη μου, είδος μαγιό.

Τέλος το ότι έχεις ωραίο σώμα δε σημαίνει ότι μια άλλη γυναίκα με μη ωραίο σώμα δεν μπορεί να το βάλει αν θέλει. Όχι στο λέω ,γιατί λες για τον φίλο σου που σου είπε ότι δεν του άρεσε , αλλά και εσύ αμέσως υπόνοιες πως μια που δεν το υποστηρίζει ίσως δε θα έπρεπε να το φορά. Αν θέλετε λοιπόν να φοράτε ο,τι θέλετε αδιαφορώντας για πιθανή δυσφορία των γύρω σας ,θα δεχεστε να φοράνε και όλοι οι άλλοι ο,τι γουστάρουν....

Πολλά πράγματα θεωρώ δευτερα όπως όλοι μας άλλωστε, πχ τα κόκκινα περλε νύχια κτλ είναι καθαρά θέμα προσωπικής αισθητικής που φυσικά δεν πρέπει να επηρεάζει τον άλλον. Θεωρώ πολύ καλαισθητα τα κλασικά μαγιό με κορδονακι στο πλάι και τα τύπου μποξερακι, αλλος μπορεί να θεωρεί αυτά Δευτέρα όμως .

δεν ξέρω αν είσαι άνδρας ή γυναίκα αλλά ο καθένας μας έχει την δικιά του γνώμη

στους άνδρες τα σλιπάκια είναι κάπως ξεπερασμένα
κάποιοι θα προτιμούσαν το κορδόνι στην μέση και όχι στα πλάγια:-)

Ειρηνη σοβαρα τώρα?
Δηλαδη αν εμεις εχουμε σχεση και βγω στη παραλια με τα 2 μου αρχιδι@ απέξω να κρεμοντε.
(Ετσι για να προκαλεσω λιγο το γυναικειο πληθυσμό...)
Και δεν σου αρέσει...θα σημαινει οτι εισαι κομπλεξική δηλαδη,με μειωμενη αυτοπεπηθηση,ανασφαλης κτλ.

Δηλαδή κατά τη γνώμη σου το μπραζίλιαν είναι το ίδιο με το να έχεις τα γεννητικά σου όργανα έξω;;;;;;!!!!!!!!!!!
Τι ακούμε πάλι; Τι απόψεις είναι αυτές;

Φυσικά ,εκθετεις ερωτογενης ζωνες .
Απλως ειναι αλλες αυτες στον άνδρα,και αλλες στη γυναικα.
Ειναι τόσο απλό,τι δεν καταλαβαίνεις?

Το οτι μπορεί να υποστηρίξει όπως λέει το Brazilian δεν την κάνει απαραίτητα και ωραία γυναίκα. Από που προκύπτει αυτό; Ο γυμνισμός είναι κάτι που βολεύει στην θάλασσα και σε αυτή την περίπτωση εννοειτε οτι δεν πρέπει να της κάνει σκηνή το αγόρι της όσο και αν διαφωνεί αρκεί η παραλία να είναι γυμνιστών. Το συγκεκριμένο μαγιό όμως είναι τελείως άβολο. Αρα το φοράει για άλλους λόγους. Κι από τα γραφόμενα είναι ξεκάθαροι οι λόγοι. Μήπως το αγόρι της ζηλεύει γι αυτό; Γουστάρει τρελά να ζηλεύει και τον τσιγκλάει. Μόνη της το λέει. Καμία πραγματικά ωραία γυναίκα δεν έχει ανάγκη να τσιγλίσει κάποιον για να ζηλέψει. Άσε που αυτό το στυλ μαγιού πολύ δεύτερο και κιτς. Και αυτο το μήπως πρέπει να τον στείλω λέει πολλά, λες και μιλάει για αντικείμενο και οχι για άνθρωπο.

walkman

την φράση "μήπως πρέπει να το στείλω" έχει γίνει πολλοί τις μόδας εδώ μέσα το γράφουν συχνά

υπάρχουν και εσώρουχα τέτοιου στυλ όμως
γούστο τις που φοράει τέτοιο μαγιό θέλει να τραβάει τα βλέμματα